Lulu_08 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.11.2013 8:30:00)
|
Joj žene svako ima svoje ali ja bih poludjela kada bih morala planirati svaki zalogaj, dobro ja doduše nemam problem sa prekomjernim unosom nezdrave hrane tipa slatkiši, jedini problem je možda što ujutro prvo pijem kafu? Slatkiše volim ali ne u nekoj megalomanskoj količini. Razlog mog viška je manjak sporta u prethodnom periodu, kroz odrastanje sam se puno bavila sportom na takmičarskom nivou te sam "programirana" da trošim veći broj kalorija nego je to bio slučaj u poslednjih par godina. Sada kada imam 2 djece, radim, imam brdo obaveza te zbog njihovih zavrzlama, treninga i sl. mogu reći da trošim malo više ali tek uz zumbu vidim "pravu potrošnju" hehe. Elem, kilaža je i dalje 67, ali izgled se polako mijenja, butine se zatežu vidim, gornji dio stomaka je suzio se, došla na nekih 77cm (sa 85cm), donji stomak je još uvijek opušten, za njega treba više vremena očito (2cr uradili svoje). Ja ionako pijem dosta vode, popijem 1 ili 2 kafe dnevno (ness sa kašikicom meda i 2,8mm mlijeko) i 1 čaj (nana, kamilica, zeleni, mijenjam kako kada), sokove ne volim i ne pijem, pojedem neko voće na poslu (banana, jabuka, narandža i sl) a naveče ako jedem voće onda je to oko 6-7 mandarine, jer me one baš nekako osvježe u to vrijeme kada mi se počne spavati a još brdo obaveza imam hehe. Doručkujem na poslu oko 10 raznoliko ali pretežno uz to idu masline jer ih obožavam, a ručak je oko 5-6 standard priča uz malo hljeba. Ja ne želim imati neku rigoroznu ishranu, to bi mene samo učinilo debljom sigurna sam, nego normala i aktivnost i super.
|
|
|
|