ena23 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.11.2013 23:41:34)
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico Canim , tvoja prehrana mi je OK, nije mi to nešto aman-zaman malo, a i dobro je izbalansirano. Ja bih samo tu jabuku od naveče pomjerila za jutro, a umjesto nje nešto proteinsko. Ena, to što si ti pojela u toku dana je premalo, po meni. Tako ćeš usporiti metabolizam totalno. Neostaje ti proteina u ovom jelovniku zaboravila sam na spisak dodati voce, pojela sam dvije kruske i dvije banane tokom dana, ne znam sa dtacno kada. danas sam vec malo popustila, pila sam milkshake u mcdonaldsu, al sta cu, djeca odustala a meni zao bilo baciti, kad sam ga vec platila [sm=jezicek.gif] i uz to jedno 10tak pomfritica. inace, doruckovala sam (sasvim malo) krompir sa jajima, bez hljeba, pa poslje bananu, pa onda ovo u mcdo, rucala sendvic od crnog hljeba, salate i malo pestoa, za vecru su bile malo makaronica sa povrcem i mnooogo kupus-salate zacinjene limunom i malo ulja... o da, i cips sam danas jela, onaj doritos, keno uzeo u prodavnici sa rafe i nije dao da mu ga otmem [sm=jezicek.gif] i ka smo dosli kuci ja uz njega s emal oosladila. ali nisam puno, zaustavila sam se na vrjeme. i gdje vi racunate koliko kaloriuja sta nosi? i moram reci da sam jutros toliko skakala uz tiffany pa onda uz zumbu da sam bila mokra do gole koze. poslje sam otisla po E u skolu na biciklu da idemo na rucak, pa opet po njega kad je bilo kraj skolskog vremena... danas sam bas bila vrjedna [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|