|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
25.9.2013 16:17:51   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: ena23

imas iste vjezbe (mislim za istu regiju, kukovi guza i to) od tiffany, zovu se get your sexi back.. ja danas radila i preznojila se samo tako,a jos su zabavnije od ovih.

te sam vec vise puta radila sto si navela ali nista al od ovih sam se raspala evo sve me boli

nego imal ko zumbu jedan video ja nista ne mogu da nadjem kako treba.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6476
26.9.2013 8:25:05   
veki_aki
jutric mrsave kakve ste?Evo nam sunce ajmo na brzo hodanje vani ko moze, a mi sto camimo po kancelarijama i sl. moramo nocu da vjezbamo, al glavno da se topiuser posted image Ja sinoc odvjezbah svoje vjezbe, a preksinoc nisam, i sve nesto tako vise ne stizem ko prije. Opet gledam da manje slatka pojedem i hljeba, jer me nesto sve suhva hvata kao da se opet debljam a mm kze da sam opsjednuta kilamauser posted image hm...ja koja se ubi slatkom.
Mirkice i ja sam radila te vjezbice za kukove i isto me poslije upalilo katastrofa i to tek prekosutra, nisam se mogla okrenuti kako treba a u dobroj sam kndiciji.Zumbu sam ja neku nasla na netu , zapravo nekoliko njih i nisam uspjela pratiti korake, valjda sam nasla sta zeznutije, a nekad davno sam se bavila plesom.Ako ti mirkice sta zgodno nadjes stavi nam ovdje, ja nemam sta da ti preporucim.
Pozdravic!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6477
26.9.2013 20:39:47   
MicoTico
Hej mršavice!
ja malkice prehlađena, nos mi začepljen, sjela na bajk da odvozim, ali ne mogu, sva se uspuhala, ne mogu disati normalno. Odustala poslije par minuta.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6478
26.9.2013 23:46:33   
hanabanana
Ako ispravno vjezbate ne bi smjelo biti bolova.
Ako niste dugo vjezbali, onda zapocinjite lagano, korak po korak.
A ako ste vec pretjerali, nakon vjezbanja uzeti paracetamol i c vitamin.
Ja sam opet redovna, svako vece neki set vjezbi odradim.

Ali sam juce pretjerala. Hamburger, cips, kinder maxi, fanta......
Pratila mamu na aerodrom i onda ja to tako u neznanju.user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6479
27.9.2013 9:02:28   
veki_aki
Jutric mrsave!
Hanabanana ja sam poprilicno u kondiciji, vjezbam vjezbe od 20 min za sve djelove tjela, bas se skakuce, od proljetos nekad, redovno a opet poslije onih vjezbi za kukove kad sam ih radila prvi put fakat me sve sa strane bolilo, valjda mi ti misici nisu dovoljno razradjeni, vec drugi put kad sam vjezbala te iste vjebe bi ok.Ma neka upale misica, mene to samo podstice da dalje vjezbam, znam da se nesto i razradilo.Od svojih vjezbica se i i sad uspusem i oznojim malo, ali nisam vise sva crvena...
Micotico pa zeno bolesna si ohani malouser posted image , malo odmori koji dan dok ne prodje a to ce za dan-dva.
Ja sinoc sa posla po dijete u skolu, pa na neki rodjendan u igraonicu i nestigoh rucati osim neke kifle i pola kriske torte, zato kad sam kuci dosla pa navecer u 10 se najela salame i edamera sa jedno 2 debele kriske hljeba i 2 case kole....trebam li sta dalje reciuser posted image
Necu vise fakat, grozna sam!Eto izjadah seuser posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6480
27.9.2013 9:30:15   
MicoTico
Hello mršavice!
ja dobila jutros, pa još i prehlađena, cijelu noć sam se budila, nos začepljen, ma bezze skroz.
Vidim ja ne da bicikl na sebeuser posted image
Malkice odmaram od vježbica dok prizdravim.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6481
27.9.2013 10:52:43   
kaye
Da se i ja prijavim... u trudnoci sam dobila 20 kg sto se bas nije primjetilo al ja jesam :) nakon porodjaja kuci dosla sa 13 kg manje... Sad moram to 7 skinuti a moglo bi i 10 :) tek mi je 1.5 nakon poroda pa sam sebi dala vremenanal lratim vase vjezbe :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6482
   [Obrisana poruka]
27.9.2013 10:54:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu kaye)
  Neposredna veza do poruke: 6483
27.9.2013 11:13:22   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ako ispravno vjezbate ne bi smjelo biti bolova.
Ako niste dugo vjezbali, onda zapocinjite lagano, korak po korak.
A ako ste vec pretjerali, nakon vjezbanja uzeti paracetamol i c vitamin.
Ja sam opet redovna, svako vece neki set vjezbi odradim.

Ali sam juce pretjerala. Hamburger, cips, kinder maxi, fanta......
Pratila mamu na aerodrom i onda ja to tako u neznanju.user posted image

pa valjda se upale misici jer sam zakrzljala hahahahaha , iskreno ja kada nisma dugo trcala pa odem da trcim dobijem upalu misica svaka kost me boli , a vec akd ponovim nista , i naravno sto cesce radis sve bolje :))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6484
28.9.2013 22:34:27   
bebaa
evo i mene konačno...jutros 65 kg okruglo......koliko jedem super sam mršava........user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6485
28.9.2013 23:00:08   
reallove

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

reallove, poslala sam ti poruku 2 puta a ne znam je li otisla user posted image , ako nije javi mi.

nije mi dosla poruka ,a sve i da jest dosla,ne mogu je otvoriti,meni rr ne valja vec dugo vremena,imas li fb?

imam, dodat cu ja tebe, mislim da te znam naci.

Izvinite na OT, ali ne ide drugacije user posted image

Daliyah,poslala sam ti pp,pa trazi na fb i dodaj,da ne zezamo ovdjeuser posted image

mrsavice moje drage,sretno,zelim vam punooo minusauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6486
29.9.2013 19:27:03   
mishkica
Mrsavice, kako ide? ja se nisam vagala ove sedmice, ali mislim da nema minusa, jela sam stalno van kuce, robava uzas opet, mah sad cu ja to opet u red dovestiuser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6487
30.9.2013 9:17:03   
ena23
ja se danas ne smjem vagati... bas sam jela prosle sedmice. al ono bas... recimo da je kilaza ista user posted image vjezbe i dalje radim svaki dan user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6488
30.9.2013 11:28:21   
ena23
imam pitanje, cini mi se za hanabananu, naime, pored stomaka najgori min je problem ruke... imam bas jak grudni kosi jake nadlaktice, tj. masivne, uvjek bile, a sad naravno jos vece, od debljine... pa me interesuje, da li su one tvoje vjezbe sto si postavila, onaj pilates sa tegovima za ruke i ramena, da li to djeluje? i koliko ih trbema raditi cesto da vidim rezultate? i da li ce te vjezbe jos gore napumpati ruke ili mogu postici da topiim salo na tim mjestima ovim vjezbama?

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6489
30.9.2013 11:34:01   
veki_aki
Danic mrsave!Nesto mi lakse sad kad procitah da ste sve vise manje brljale, jer sam ja katstrofa bila za vikend, al eto recimo ista kilaza 66 u petak vaganouser posted image Fakat se krecem malo vise zadati u ovo mrsanje od danas, moram smanjiti ovo prokleto slatko, a kako je vrijeme ruzno je i hladno ja vise slatka jedem pa se bojim da sve ne vratim tokom zimeuser posted image Elem jos vjezbam, to me drzi.
Kakve ste vi po ovoj kisurini?

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6490
30.9.2013 12:06:41   
canim
Ena mrsa se hranom a vjezbom se oblikuje, zateze tijelo, ako hoces da smrsas i da ujedno oblikujes tijelo moras promijeniti i ishranu inace ces mozda biti u kondiciji tj imat ces oblikovane misice ali na tu tvoju trenutnu kilazu ili cak i vise kg jer su misic tezi od sala.

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6491
30.9.2013 12:19:15   
Mirkica
Dobar dan zene
sto se tice hrane nisam brljala jela sam normalno i nista posle vecere mislim jedna vocka jogurt to da ali jela ne nisam , Cola nikako i da vam priznam da mi bas ne pase user posted image sto se tice vjezbi stigla sam samo dva dijela po 1 sat i bas mi je krivo al stvarno sam user posted image ja sam sebi napravila vjezbe u 4 djela i tako da sam sebi rekla 3 moram a 4 ako ako user posted image al et nije se dalo .

STO se tice vaganja nema nista od toga ako se covjek mjeri svaki dan ili svaku sedmicu ako hoces da vidis rezultate bar svako mjesecno .

BA 13.12.2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6492
30.9.2013 20:12:05   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: ena23

imam pitanje, cini mi se za hanabananu, naime, pored stomaka najgori min je problem ruke... imam bas jak grudni kosi jake nadlaktice, tj. masivne, uvjek bile, a sad naravno jos vece, od debljine... pa me interesuje, da li su one tvoje vjezbe sto si postavila, onaj pilates sa tegovima za ruke i ramena, da li to djeluje? i koliko ih trbema raditi cesto da vidim rezultate? i da li ce te vjezbe jos gore napumpati ruke ili mogu postici da topiim salo na tim mjestima ovim vjezbama?

Ja sam rezultat vidjela većnakon mjesec dana. Ono što je bitno jeste da ne dobijes onu misicnu masu, nego fino definisan misic.
Recimo ja sada kada ispruzim ruke u pravcu istok-zapad nemam vise one kesice sto se prva vidi.
Meni tu više ništa ne " visi " fino je definisano.
Ja sam počela sa 69 kg, po kilogramima ja za mjesec jedva da sam smršala 2 kg, ali po centimetrima sama već osjetim.
Hlaće u kojima sam jedva disala sada komotno nosim.
Čak dva grudnjaka nosim koja nisam mogla rahat nositi a da mi se ne usjeku i da me srklet ne počne hvatati.
Ja sam i na pocetku rekla, bitniji su mi centimetri od kilograma.
Ako ja u svoje farmerke mogu rahat uskočiti i da mi stoje ko salivene, uopšte mi nije bitno jel imam 67 ili 62.

Ja primjetim i veliku razliku na nogama. Tačno vidim i osjetim mišić. Ali da bi se baš definisao mislim da bi morala smrsati barem 4 kg.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6493
30.9.2013 20:55:56   
Mirkica
hanabanana koliko si visoka ??

naravno ako nije problem da odgovoris a ako jeste nikom nista preskoci :)))?

mene je gripa pravo sahvatala jedva drzim glavu user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6494
3.10.2013 16:09:10   
veki_aki
dosla sam ovdje samo po malo inspiracije jer sam grozna kako je zahladnilouser posted image od sutra fakat se pocinjem pravo paziti, evo javno izjavljujem ovako vise ne ide...vaga jos uvijek isto pokazuje pola kg tamo-vamo zavisno od djela dana, ali ja sve cekam kad cu poceti kvasati od ovoliko slatka i salama i kole....user posted image
Sto ste se sve izgubile, ajmo mrsajmo zajedno!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6495
4.10.2013 18:14:36   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: reallove

Daliyah,poslala sam ti pp,pa trazi na fb i dodaj,da ne zezamo ovdjeuser posted image

Hej, ja svoj profil ne mogu otvoriti. Ako uspijes otvoriti pp napisi mi svoj br. ili ako imas skype napisi mi kako da te nadjem. Ako hoces, naravno user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6496
4.10.2013 18:20:11   
Daliyah92
Sta ima mrsavice?
Ja bih haman mogla u navijacice user posted image Na istom stojim, a prilicno sam zadovoljna sa kilazom. Mogla bih jos malo ali to cu kasnije. Tako da, mozete me prebaciti u navijacice.

Sretno svima u mrsanju user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 6497
4.10.2013 20:40:59   
kinder suprise
69 vec duze vrijeme stoji...prestali smo dojiti od pon u bitku krecem....

Neposredna veza do poruke: 6498
6.10.2013 0:27:39   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Mirkica

hanabanana koliko si visoka ??

naravno ako nije problem da odgovoris a ako jeste nikom nista preskoci :)))?

mene je gripa pravo sahvatala jedva drzim glavu user posted image user posted image

Visoka sam 1.72. A teška ko crna zemlja.....tako moj muž kaže.user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6499
7.10.2013 22:53:02   
bebaa
ja stvarno nemam više snage ni morala da se borim sa hranom...ona mene jednostavno opčini kad je vidim....ne mogu da nešto ne čolobrcnem.......juče se vagam 66 kg....užasitis..........mislim da ću izvijesno vijeme stagnirati sa vaganjem pa da znate.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 6500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  258 259 [260] 261 262   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *