|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
21.9.2013 20:28:03   
mishkica
Vecer mrsavice,. danaas zgriijesih s pitom od jabuka, mamina ona fina, ne mogu joj odoljeti,. ali bar ovo ostalo i ne gledamuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6451
23.9.2013 10:08:50   
ena23
zar nije danas prijavljivanje kilaze? user posted image

ja u subotu imala 76.2, sto ej tacno kila manje od prosle nedjelje.
Danas ne smjem stati na vagu jer sam smazala sest turskih baklavica uz turski crni caj sinoc u 8 user posted image ja sam moro, moro, mooooro... user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6452
23.9.2013 10:48:17   
emi7908
Od kad se ja kanim aktivirati i malo bolje voditi računa šta jedem. Što se tiče djeteta stvarno pazim šta mu dajem ali sebe ne.. Možda i zbog posla, često sam na terenu pa preskačem obroke. Onda kad se sjetim da jedem naravno ne pazim šta ću da pojedem .. helem odoh ja daleko pa da skratim. user posted image

Mico mene stavi u navijačice, eto bar to za početak... user posted image

A ostalima sretno u skidanju kilica..

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6453
23.9.2013 14:22:14   
MicoTico
Cure, nisam stigla napraviti tabelu, pa ću večeras. Prijavljujte se ili nemojte, svejedno ćete biti upisaneuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 6454
23.9.2013 16:21:46   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Prijavljujte se ili nemojte, svejedno ćete biti upisaneuser posted image

Tako je najbolje. Ja sam opet otprilike na istom. Bitno je da nije plus. A uopste ne pazim samo se vise krecem.
Sretno svima u mrsanju.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6455
23.9.2013 16:49:21   
ena23
ja sam danas skontala da radnim danima predjem jedno 4 km na biciklu, danas sam recimo sest user posted image i ne mogu vam reci koliko mi je to poboljsalo kondiciju. (idem po djete na pauzu i idem po njega poslje skole dva put sedmicno a tri put samo odem po nejga i dovedem ga kuci.. sto je u prosjeku 4 km dnevno)

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6456
23.9.2013 16:51:42   
ena23
a da, htjela sam napisati i koliko kod mene pale one vjezbe sa mrdanjem kukova i one za stomak sto sam postavila.. mm kaze da se bas vidi razlika, a i ja je osjecam kad oblacim hlace, kad mrdam uz neku pjesmu, kad prodjem pored ogledala, kad napnem misice a ono ispod sala se pocelo osjecati nesto tvrdo user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6457
23.9.2013 18:34:07   
Daliyah92
reallove, poslala sam ti poruku 2 puta a ne znam je li otisla user posted image , ako nije javi mi.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6458
23.9.2013 20:24:33   
MicoTico
Mršavice:
Kinder suprise ………...*165cm* |67,0kg|69,0kg|

Daliyah92.....................*152cm* |51,0kg|51,6kg|51,1kg|

Raja_ringe....................*169cm* |68,4kg|

bebaa……………….....*162cm* |66,6kg|65,5kg| 66,3

tinkivinki……………...*173cm* |73,0kg|72,0kg|

veki_aki……………….*158cm* |68,0kg|67,0kg|67,0kg|66,0kg

jodi………………..….*173cm* |83,5kg|

Sultanija……………….*172cm* |65,3kg|

Hannica………………*170cm* |60,2kg|60,0kg|59,5kg|60,0kg|

visnjica1……………..*160cm* |73,0kg|

ljubicica 28…………..*161cm* |64,2kg|

Amani12……………...*168cm* |64,8kg|64,5kg|

Tuzlanka_...................*169cm* |67,0kg|66,7kg|64,0kg|

sweet insanity…….…..*176cm* |61,0kg|

Iman83………………..*170cm* |68,4kg|67,8kg|66,8kg| 65,5kg| 65,0kg

Lulu_08………………..*169cm* |68,5kg| 68,0kg

hanabanana…………...*172*cm* |69,0kg| 66,0kg|

mishkica……………...*- cm*|-4,800 kg|

ena23…………………*174cm*|77,0kg|76,2kg

sunčano………………*180cm*|91,5kg|

Navijačice:

canim, MicoTico, reallove, Lady26, Misty_mama, Mirkica, emi7908

< Poruku je uredio MicoTico -- 23.9.2013 20:25:43 >

Neposredna veza do poruke: 6459
23.9.2013 20:31:14   
MicoTico
E sad begam, naravno na vježbanje.
Moj plan je ovakav:
-zagrijavanje
-45 min bicikl
-leg magic 200 ponavljanja
- vježbe za stomačićuser posted image http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
- vježbe za "zadnju ložu" http://www.youtube.com/watch?v=X663kXIufZI
- istezanje

cca 1h20min

čestitke za izgubljene kilice i centimetreuser posted image , ali za one koje su trude, svakakouser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6460
24.9.2013 8:01:56   
Mirkica
Jutro zene , ja sam zadnjih 3 dana bila bas u obavezama pa nisma nista stigla i abs mi ej zao toliko da sam sinoc iza sna ustala i u mraku radila trbusnjake i cucnjeve hahhahahaha makar toliko , danas je normalno dan kada cu nac vremena bez manje obaveza :))

JA prijavljujem veki Aki vjezbe 20 minuta

Ono mjesanje dupetom od Tiffany 10 minuta

Moje vjezbe sto sam sebi spremila nekih 30 minuta

i od hanabanana vjezbe za pocetnike 28 minuta

i da Mico tico ove zadnje vjezbe dvije sto si postavila su jako dobroe moracu kombinovat ali svakako do nedjelje da cu odraditi u toku sedmice

vaki aki i hanabanaa prijavljujem 3 puta ove sedmice

moje vjezbe 3*

i ove od Mico Tico rado probam javim utiske :))))

ja prijavih minimum u nedjelju cu reci sta i koliko sam uradila i da VECERA NAJKASNIJE U 18:30 da je sve sa stola sklonjeno hahahahahaha , nema COLE , niti bilio kakvih gaziranih pica

eh sada odoh moram s malim ici u obdaniste moram i ja za pocetak sjediti s njim hahahah a

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6461
24.9.2013 9:36:17   
hanabanana
Evo me. Vjezbam svaki drugi dan, dobro se osjecam.

Sinoć sam imala mali " prenos "....u deset naveče vruće crne kifle sa sjemenkama iz one pekare na Bistriku.
mmmmmm ko bi im odolio.
ALi sam pojela samo dvije. user posted image

Ja se ne vagam, tek sredinom idućeg mjeseca.
Imam jedne farmerke koje ne mogu zakopčati, a mogla sam.
PO njima ću se ravnati. Od kad sam krenula vježbati trebalo mi je jedno 10 cm da ih zakopčam. ( a to je bio kraj avgusta )
Vidjet ću stanje oko 20 oktobra pa javim.

MicoTico vježbe za stomak su dobre, u osnovi sve je to u pet deka.
Ima dosta sličnih vježbi kao kod pilatesa.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6462
24.9.2013 9:37:00   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: MicoTico

- vježbe za "zadnju ložu" http://www.youtube.com/watch?v=X663kXIufZI

Nisam uradila ove vježbice,, iako je bio plan. Sve ostalo sam uradila po planu- ali nešto se baš smorila sa prethodnim, nisam više snage imala.
Biće bolje drugi putuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6463
24.9.2013 9:46:40   
reallove

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

reallove, poslala sam ti poruku 2 puta a ne znam je li otisla user posted image , ako nije javi mi.

nije mi dosla poruka ,a sve i da jest dosla,ne mogu je otvoriti,meni rr ne valja vec dugo vremena,imas li fb?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 6464
24.9.2013 11:04:07   
Mirkica
Zene ove iskusne da vas pitam , jel smijem vjezbe raditi kada sam dobila user posted image , stvarno ja sam na ovom podrucju nova pa mi nista nije jasno

hanabana ani ja se ne vagam 08.09 sam imala 65,5 kg i sledeci put cu prijaviti 8.12 dala sam sebi 3 mjeseca i ovo ulje sto pijem pise da se pije 3 mjeeca (doduse ono je vise radi zdravlja ) a kaze da pomaze u svemu i vjezbe i malo pazenja na hranu sasvim malo da ne grjesim kao hanaa banana hahahahah u 22 navecer hahahahahhaa .

JA sam slatko prebacila do 12 da jedem al ozbiljno uvjek nesto slatko pojedem komad cokolade , kolac ili slicno tako da namirim potrebe za popodne , a sad sam dobila kad me uhvati hahahahhahahahah tad mi se stvarno jede pravo puno slatko.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6465
24.9.2013 11:36:02   
suncano
evo mene da se prijavim. jutros se vagala, vaga (ista ona kao sto sam se prvi put vagala u apoteci) pokazuje 89.5 Sto znaci da sam smrsala 2 kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6466
24.9.2013 11:42:48   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Zene ove iskusne da vas pitam , jel smijem vjezbe raditi kada sam dobila user posted image , stvarno ja sam na ovom podrucju nova pa mi nista nije jasno

Smiješ.
Ja sam igrala utakmice a imala sam.
Naravno ako imaš bolove nećeš vježbati.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6467
24.9.2013 12:01:36   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Smiješ.
Ja sam igrala utakmice a imala sam.
Naravno ako imaš bolove nećeš vježbati.

Samo da potpišem.
Ja vježbam, jedino bicikl ne vozim prva dva dana, jer mi poprilično ide.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6468
24.9.2013 14:44:18   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

nije mi dosla poruka ,a sve i da jest dosla,ne mogu je otvoriti,meni rr ne valja vec dugo vremena,imas li fb?

imam, dodat cu ja tebe, mislim da te znam naci.

Izvinite na OT, ali ne ide drugacije user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 6469
24.9.2013 14:52:45   
Mirkica
ja sam odradila 1 sat vjezbe sa djecom je trajlo malo vise od 2 sata hahahahahhahahahahahaha prekidaju imam jos malo i to je to ja stavrno moram prekidat jer moja djeca su mala nekad ame puste uz povremeno skakanje po meni i ispod mene Salem ponekad i ujede za guzu hahahaha , ali danas su extremni placu hoce ovo nece ono , ovaj zedan ovom se piski , hoce spavaju neec spavaju uglavnom ono sto sam zacrtala sebi sam skoro sve odradila sa malim promjenama imam jos dvije vjezbe jedna 10 jedna 20 minuta i ja caoooo za danas , to radim toliko jer nisam radila 3 dana nista sutra cu upoloviti , jos istrazujem pa tacno ne znam sta mi pase a sta ne , mislim da bih sutra trebala sebi program od 45 minuta tako nekako i da radim svaki dan jer vise s djecom je ne moguce a i necu na modnu pistu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6470
24.9.2013 14:58:09   
hanabanana
Ako radiš pilates moraš paziti na par stvari:
- disanje ( vrlo vrlo bitno )
- moraš biti koncentrisana i propratiti svaki pokret.

Ovo ne možeš kad su djeca budna. user posted image user posted image
Zato ja pilates radim kad njih povaljam u krevet.

Ja ujutro radim vježbe za ramena, onda stavim kafu, tuširam se, budim Hanu i zakuham kafu.
Naveče radim vježbe pilatesa za stomak i noge.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6471
24.9.2013 15:31:49   
veki_aki
ej mrsavice da se tuspasim...nisam bas previse brljala za vikend, onako osrednjeuser posted image ,al sam sinoc u 11 jela neke sudjuke i sira edamera bar 2 kriske hljebauser posted image , al hajd bas mi bilo doslo da moram...opet sam pocela malo vise po slatku ixsebi zadajem da to smanjim, ne mogu reci tu i tu kolicinu, samo da ne pretjerujem i uvodim sebi manje hljeba al fakat da se naviknem...ljetos sam dobro usla u fazon kako zima ide popustam a hocu jos da skinem.Elem kilaza ista 66kg, ja zadovoljna a sad cu malo vise da se trudim.Za vikend vjezbala svoje vjezbice, pon onu sa kukovima i sinoc opet svoje,ja vise od 1 vjezbanja nemam kad, kuci dodjem skoro 6 bude dok djecu malo vidim jedva i tih 20 min izdvojim i to kad spavaju navecer u 12.Samo da redovno to radim ja zadovoljnauser posted image Ujutro ja pjesacim do posla10-15 min i sa djecom ima sigurno koji m ili km.
Eto pozdravic, ja se nadam da opet krenem malo u -, sad sam stala sa mrsanjem a nova se priblizava...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6472
24.9.2013 16:39:16   
Mirkica
veki aki ja sam rekla da do 8.12 nadam se 63 kg pa vidjecemo to mi je cilj hahah akd sam dosla iz BIH nekad polovinom augusta imala sam 67,5 pa 8.9 sam iz meni ne poznatog razloga imala 65,5 eh ostatak cekam na dan koji rekoh pa cu da vidim a 60 sam rekla do Turske user posted image user posted image user posted image user posted image to je maj /juni 2014 hahahahha ima nade ako nastavim ovako

hanabanan ja gledam da radim sto vise stojeci a manje lezeci po danu user posted image user posted image ali nekada ne mogu izbjeci , nekad bas ide al danas bas su bili teski user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6473
25.9.2013 13:08:29   
Mirkica
ja samo da se javim jucer sam radila ove vjezbe

http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo danas me toliko misici bole oko struka ovoaj dio sto sam pomjerala hahahaha da to nije normalno user posted image user posted image user posted image al ja volim znaci ima efekat nisam djaba skakala , danas pauziram jer stvarnooo me boli sutra idemo dalje .

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6474
25.9.2013 16:01:52   
ena23
imas iste vjezbe (mislim za istu regiju, kukovi guza i to) od tiffany, zovu se get your sexi back.. ja danas radila i preznojila se samo tako,a jos su zabavnije od ovih.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *