|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
11.10.2013 10:13:19   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: Mirkica

hanabanana koliko si visoka ??

naravno ako nije problem da odgovoris a ako jeste nikom nista preskoci :)))?

mene je gripa pravo sahvatala jedva drzim glavu user posted image user posted image

Visoka sam 1.72. A teška ko crna zemlja.....tako moj muž kaže.user posted image

pa ti si zeno bas visoka :))) i tebi nije puno ni 70 haha muka meni ejr sam mala ::))

NEgo da se pohvalöim ja jutros na vagu 63.900 kad se ne izvrnu hahaha ja sam sebi zacrtala do nove godine 63 do Turske 60 al neka meni ne smeta user posted image user posted image user posted image .

ja sam jako sretna :) i dalje vjezbam tri puta sedmicno hanabanan imala si pravo ja sada sama sebi ne vjerujem sta sve uradim hahahah , svaki puta tjelo vise radi i moze da se savija da izdrzi , Eto odoh samo da se javim i da mahnem :))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 6501
11.10.2013 10:17:51   
Mirkica
http://jumk.de/bmi/idealgewicht.php

tu mozete izracunat normalnu i idealnu tezinu :) ja jos nisma ni normalna user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6502
11.10.2013 11:12:20   
ena23
pa dobro je, ja sam malo iznad ovog normalnog. a 63 kile sam imala zaadnji put na kraju osmog razreda cini mi se (moja donja gRANICA)

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6503
11.10.2013 16:17:19   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: ena23

pa dobro je, ja sam malo iznad ovog normalnog. a 63 kile sam imala zaadnji put na kraju osmog razreda cini mi se (moja donja gRANICA)

pa i ja sam iznad normalnog hahahaha a ne previse ali dobro se mora oznojiti :)) kaze meni sveki danas ma de sta se brines ti i onako ne jedes puno nisi se ti udebljala od jela nego od trudnoce oticice to :)))) samo i onako slabo jedes user posted image user posted image user posted image e reko abs ti hvala a da i ona i svekar su rekli da sam smrsala :))) nisu me vidjeli dva mjeseca :) odmah su primjetili

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6504
11.10.2013 21:40:54   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: hanabanana

hanabanana koliko si visoka ??

naravno ako nije problem da odgovoris a ako jeste nikom nista preskoci :)))?

mene je gripa pravo sahvatala jedva drzim glavu user posted image user posted image

Visoka sam 1.72. A teška ko crna zemlja.....tako moj muž kaže.user posted image

pa ti si zeno bas visoka :))) i tebi nije puno ni 70 haha muka meni ejr sam mala ::))

NEgo da se pohvalöim ja jutros na vagu 63.900 kad se ne izvrnu hahaha ja sam sebi zacrtala do nove godine 63 do Turske 60 al neka meni ne smeta user posted image user posted image user posted image .

ja sam jako sretna :) i dalje vjezbam tri puta sedmicno hanabanan imala si pravo ja sada sama sebi ne vjerujem sta sve uradim hahahah , svaki puta tjelo vise radi i moze da se savija da izdrzi , Eto odoh samo da se javim i da mahnem :))

Samo polako. Za dva mjeseca ces bez napora sve vjezbe bez problema odraditi.
Po ovoj tabeli moja normalna je 72. Meni je to " nidje veze ".
Ja sam imala 74 kad sam djecu radjala.

< Poruku je uredio hanabanana -- 11.10.2013 21:42:09 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6505
11.10.2013 21:48:08   
Mirkica
hanabanan ja sam sa 58 po ovoj tabeli je normala meni 58 ono pravo ok nisam mrsavica al sam dobra zena user posted image user posted image vec 49 sam kost i koza to kazu da je idealna tezina , eh sada da je meni 58 hahhahaha ali ja mislim da u svemu imaju godine , radjanje svoju ulogu.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 6506
15.10.2013 22:04:33   
bebaa
evo se izvagah...rekoh od silnog skakanja i uzbuđenja od utakmice,ponadah se manjoj kilaži....šipak....opet 66,5.......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6507
16.10.2013 11:59:14   
canim
http://www.haber.ba/files.php?file=pictures/2013_october/maria_king_1_817685814.jpg

user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6508
17.10.2013 10:36:20   
ena23
canim stol ti je ovo trebalo? user posted image

zene ja sam se udebljala kilu :( doduse, zadnje ove sedmice nisam radila vjezbe ali nisam bas nesto ni jela. krecem se svaki dan, setam, vozim biciklo... sta vi mislite zasto meni kile ne idu dole? da ja ipak pocnem neku dijetu? jer ovako ko fol zdravo se hranim pa se opet nekada uhvatim da sam se prejela ili jela cips i cokoladu.. treba mi neki fin plan ishrane koji ce mi reci tacno sta smjem a sta ne jesti... dzaba sve kad sam poguzija...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6509
22.10.2013 14:33:20   
veki_aki
ej zene mrsaveuser posted image pa gdje ste vi?ova tema izgleda samo ljeti fercerauser posted image
Ja sam katastrofa,em vjezbe radim sad samo 1-2 sedmicno a nekad i nikako, em jedem sve zivo i nezivo, imam jos baklava od bajrama pa svaki dan maznem po jednu, pa jos cokolada, ma da ne nabrajam...kile za sad stoje istouser posted image , nikako mi nije jasno kako, i istu odjecu nosim al se ja nekako osjecam deblje, nekako tjestastije..sad jel fakat il umisljam, ne znamal izgleda tesko cu ja one 2 kg do nove, ajmo zene sta ste se usutile, kako vama ide?
Ena ne brini 1kg dole-gore, nista posebnouser posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6510
22.10.2013 21:34:06   
hanabanana
Ja vjezbam, malo fuserim ponekad, ali barem i tada odradim dva puta sedmicno.
Stojim na 67, zadovoljna.
Jeste da su samo 2 kg u pitanju, ali slauf sve manje ima, pogotovo onog bocnog.
Sa izgledom ramena sam prezadovoljna. Ali njih vjezbam i najduze.
Vrlo sretna so sam pilates vjezbu roll on uspjela uraditi user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6511
22.10.2013 23:42:19   
bebaa
i ja počesto provirim vidim zatišje...nisam se dugo vagala...ma osjetim i da nema nikakvog napretka...ali evo noćima ne večeram....mada mi noćas bilo muka pa sam pojela pahuljice s mlijekom....vagat ću se u petak...
ko vodi tabelu sada.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 6512
23.10.2013 7:08:42   
Mirkica
jutro zene nego de se vi aktvirajte malo kako vi stadste stado i ja :) doduse uradim ja svoja 3 puta sedmicno skakanje hahahah al svaki put kad ardim kazem e sad cu svaki dan al ne ne uradim user posted image user posted image user posted image user posted image ljudi ja sma uzelea sebi usku haljniu user posted image i stoji mi samo tako user posted image user posted image za ne povjerovat pored toliko kg :))) ali moram dalje ne smijem stat lijepo vjezbanje i da ovoj zeni se divim kako nadje vremena pored troje male djece da trebnira toliko svaka joj cast al je riba

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6513
23.10.2013 8:13:21   
Mirkica

Eh prijatelöjica je starijeg odvela u Obdaniste ja cus ada koju vjezbu idealan a prilika user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6514
23.10.2013 9:58:11   
MicoTico
Ja ne mršavim, ali se i ne debljam.
I slabo vježbam, nisam vježbala 2 sedmice jer sam dugo bila prehlađena, nos začepljen, grlo me bolilo, nisam pošteno mogla disati, pa mi svekar umro, stalno smo neke goste imali, ...
Ponovo sam počela, ali nekako traljavouser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6515
23.10.2013 10:15:21   
tinkivinki
evo da se i ja javim na ovu temu,nisam sigurno 2 mjeseca.nisam smršala ništa,ali ni udebljala se.i dalje imam 72kg.a i ne trudim se baš puno,sve hoću da se vratim na svoj režim ishrane pa brljam strašno,ali sam imala puno obaveza pa nisam se udebljala(srećoml).ali ako nastavim ovako biće 79kg opet zimi,što nikako ne želim

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6516
23.10.2013 13:41:11   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ja ne mršavim, ali se i ne debljam.
I slabo vježbam, nisam vježbala 2 sedmice jer sam dugo bila prehlađena, nos začepljen, grlo me bolilo, nisam pošteno mogla disati, pa mi svekar umro, stalno smo neke goste imali, ...
Ponovo sam počela, ali nekako traljavouser posted image

i ja se ne debljam samo u trudnoci hahhaha al moram ovo skloniti danas sam radila sat vremena od Denis Austin meni je ona anjbolja onako pozitivna i volim je gledat i uz nju mi lakse raditi hahah http://www.youtube.com/watch?v=lLngG3BnB8I

Mico Tico nisam znala za svekra iskreno saucesce

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6517
23.10.2013 13:52:28   
Mirkica
sta mislite o yoga ???

ja citam i sto vise citam sve me vise mami .

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6518
23.10.2013 13:56:08   
MicoTico

sta mislite o yoga ???

Moja kolegica sa posla ide na neku ashtanga yogu, baš se dobro stesala, sva nekako zategnuta i vretenasta, a bila je bucka baš. To je neki napredniji vid iste, koliko sam skontala po njenoj priči.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6519
23.10.2013 13:59:49   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

sta mislite o yoga ???

Moja kolegica sa posla ide na neku ashtanga yogu, baš se dobro stesala, sva nekako zategnuta i vretenasta, a bila je bucka baš. To je neki napredniji vid iste, koliko sam skontala po njenoj priči.

kazu da utjece na kozu , na psihicko stanje na zdravlje na sve utjece , ja se kanim bar da uzemm 2 puta sedmicno za pocetak uz ovo sve sto radim bas gledam ima od ove Denis Austin ima stvarnooo puno videa probacu . ja i citam pomaze kad je tjelo ono ukoceno ne znam kako se to kaze zans kat ti je vrat ono kao ukocen pa te boli glava , eh pomaze kaf ti ej tjelo takvo da se opusti a ja to kroz djecu imam nosanje i prtljanje :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6520
23.10.2013 14:36:27   
Mirkica
odradih ja pola sata yoga ajjj imas osjecaj da te rastezu hahahhahaha hajd mozda se i koji cent produzim user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6521
23.10.2013 15:01:32   
veki_aki
e bas mi je drago da ste se malo aktiviraliuser posted image sad cu ovdje dolaziiti po ohrabrenje, ajde javljajte se ko prije, ja sad pravo fuserim, sinoc sam samzala 3 baklave, sta reciuser posted image Neznam kojim cudom drzim istu kilazu, al eto bar sam sinoc i vjezbe odradila, kontam i veceras ako slucajno mm bude na raspolaganju za cuvanje mog vrtirepa malog i ako ne bude previse zadace kod velikoguser posted image
Mirkice ja sve od Denis A.vjezbe radim, evo od ljetos iste vjezbam, samo ja fakat nemam sat slobodan za vjezbanje, i 20 min kad ugrabim je premija, nazalost.Da ti kazem da sam za Bajram kosu prala u noci u 3 kad sam se probudila, bi li vjerovalauser posted image
Elem zene krecemo u nove pobjede, cilj mi je za sad vratiti se na staru normalnu prehranu sa manje slatka, dakle samo cokolada ili samo keks ili samo kolac, pa sad kolicina za sad nije bitnauser posted image
Sretno nam!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6522
24.10.2013 7:23:25   
Mirkica
veki aki ja ne radim al iako bih rado svaki dan da vjezbam jedva nadjem tri puta sedmicno user posted image al tu kad radim radim a sad cu makar ovim danima 20 minuta to mogu naci mada sma ja polijena hahahah a da radim slabo bi ista stigla pored dvoje djece za seb e

BA 13.12.2008

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6523
25.10.2013 14:17:00   
veki_aki
oj zenice gdje ste, mrsate li?user posted image Ja jedva cekam da mi nestane slatka u kuci i necu ga vise kupovati u tim kolicinama...Jucer sam vjezbala, ma ja mirkice zadovoljna ako odradim te od 20 min svaki 2-3 dan super.Za sad nek mi stoji ista kilaza, pa se onda kasnije bacam na bas mrsanje.Hoce i mm da mrsa pa se nadam da cemo mozda zajedno to bolje zaganjati, mada on je vise za teretane i bildanje, al eto mozda se skontamo za hranu baruser posted image
Pozzzzzzzzzzz,uzivajte u ovom lijepom danu!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6524
25.10.2013 14:29:08   
canim
Da vam i ja mahnem...

Od ramazana pa na vamo sam uzasna sto se tice ishrane, sto se naravno i vidi na vazi.
Jedem kad mi se cejfne i sta mi se cejfne, uzas zivi user posted image nije to puno kolicinski vec je skroz ne zdravo i ne redovno tako da od svega toga osjecam blagi umor, morat cu biti bolja user posted image

Meni su se najefikasnije pokazali mali obroci, tj 5 malih obroka sa nekim razmakom od 3h i ja tad mrsam, ali cim je 2 obroka dnevno ili neki obroci tipa ujutro jedem i nekad kasno navece to mene samo deblja, bez obzira na kolicinu, metabolizam uspori.

Micotico - zao mi je za tvog svekra.

Mirkice - meni licno je joga jako odbojna, zbog historijskog backgrounda same joge.

Veki aki - samo polako i bit ce minusa, a ako ti se tm pridruzi to ce super biti, zajedno je puno lakse user posted image

Gdje nam je daliyah i ostale zenice user posted image sve se razbjezalo user posted image jeli to cekate reallove i bebica da se porode user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *