veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.9.2013 8:28:34)
|
Jutric mrsave!A sto se teme digla, ala ste se raspisale...neka,neka, prije cemo do cilja[sm=smiley36.gif] I ja sam ti ena bas brljala u zadnje vrijeme, nesto kolaca ima i slatkisa, malo vise nego inace u kuci i ja ti odmah ne mogu odoljeti, ne jedem kao sto sam prije, ali vise nego sam trebala.Ali kao sto ena rece sutra je novi dan, ai ne primjeti se to odmah na vagi ili hlacama...radim vjezbe koliko stignem, svaki drugi, treci dan, mm stalno ima nekog posla a ja od djece ne stizem ko prije, kad navecer zaspu u 11 i ja se komiram s njima. Mirkice one su vjezbe bas super[sm=bravo.gif] taman se nekako umoris svi misici rade, puno se skace i mrsa.Ja sam neki dan radila onu vjezbu sa kukovima i nije me sutra dan nista posebno bolilo, ali prekosutra sam se jedva mogla okretati lijevo-desno, nje me stomak nista bolio ni ledja,vec sa strane[sm=smiley11.gif]jucer sam to sredila vjezbama.KAD NAM JE VAGANJE?Ja jos uvijek stojim na 66(micotico mi stalno upisuje kilu vise, al hajd[sm=smiley1.gif]), al sam zadovoljna dok neide gore.Ionako imam dugorocne ciljeve pa je to ok, valjda cu do nove skinuti 1-2kg, a do ljeta onda jos 6 i to je to. Hanabanana sve se slazem[sm=bravo.gif], samo ti imas olaksavajucu okolnost da nisi luda za ovim sto deblja, ja bez slatka i kole ponekad ne bi mogla, i pomfri, pa ponekad i hambureger, pizza...bar ponekad[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|