veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.9.2013 10:17:37)
|
Jutric! Suncano otprilike sam ti ja ista bila, ako nisam samo malo vise slatka jela[sm=smiley1.gif]Sad sam smanjila slatko, tacnije do 6 popodne jedem pravo malo, samo lagani dorucak, kafica, voce, koji keksic, a onda kad dodjem kuci malo se opustim pa i previse koji put i naravno redovno vjezbe radim, mada i to u zadnje vrijeme ne stizem, al u pocetku je to bilo 5-6 dana u sedmici, na internetu nasla jedne vjezbe i to 20 min u kuci, posto nemam viska vremen i ti bi tako mogla, vjeruj mi da sam znala u 12 kad svi zaspu ja vjezbe radim.Jos ako dojis krenuce te kilice brzo i sigurno dole.Skontala sam da je meni bar, najgora varijanta izbaciti totalno slatko ili hljeb jer onda nadoknadim to sve i bude gore, nego samo umjereno i malo vise vode i vjezbi. Elem ja sam zadnjih dana pravo brljala al u cet na vagi i dalje stoji 66, i samo se nadam da opet u cet nece biti vise.Za sad mi je cilj do nove da bude 65-64 i tako da mi stoji malo, a onda do ljeta da dodjem na 58 recimo, tamo do avgusta, pa vidjet cemo.To nije puno mjesecno, ali samo da ne ide gore jer zimi puno vise jedem gluposti a manje se krecem. Eto toliko[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|