hanabanana -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.9.2013 20:12:05)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 imam pitanje, cini mi se za hanabananu, naime, pored stomaka najgori min je problem ruke... imam bas jak grudni kosi jake nadlaktice, tj. masivne, uvjek bile, a sad naravno jos vece, od debljine... pa me interesuje, da li su one tvoje vjezbe sto si postavila, onaj pilates sa tegovima za ruke i ramena, da li to djeluje? i koliko ih trbema raditi cesto da vidim rezultate? i da li ce te vjezbe jos gore napumpati ruke ili mogu postici da topiim salo na tim mjestima ovim vjezbama? Ja sam rezultat vidjela većnakon mjesec dana. Ono što je bitno jeste da ne dobijes onu misicnu masu, nego fino definisan misic. Recimo ja sada kada ispruzim ruke u pravcu istok-zapad nemam vise one kesice sto se prva vidi. Meni tu više ništa ne " visi " fino je definisano. Ja sam počela sa 69 kg, po kilogramima ja za mjesec jedva da sam smršala 2 kg, ali po centimetrima sama već osjetim. Hlaće u kojima sam jedva disala sada komotno nosim. Čak dva grudnjaka nosim koja nisam mogla rahat nositi a da mi se ne usjeku i da me srklet ne počne hvatati. Ja sam i na pocetku rekla, bitniji su mi centimetri od kilograma. Ako ja u svoje farmerke mogu rahat uskočiti i da mi stoje ko salivene, uopšte mi nije bitno jel imam 67 ili 62. Ja primjetim i veliku razliku na nogama. Tačno vidim i osjetim mišić. Ali da bi se baš definisao mislim da bi morala smrsati barem 4 kg.
|
|
|
|