|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
6.8.2013 11:35:49   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je mm jutros rekao kad me vidio na vagi (samo u vešu naravno) da sam mršava ko lovačka kujauser posted image

user posted image i prezimenjak bi isto rekao za mene da smršam kao ti.oni bi bili rr srodniceuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 6001
6.8.2013 14:05:12   
veki_aki
mrsavice moje evo mahanje sa godisnjeguser posted image vratili se sa moreta i ja na vagu kad ono 67,5user posted image Ja kontala bicu u + 1-2kg aono pol kile u -.Jesam plivala pravo al sam i svaki dan po2-3kugle sladoleda, pa kolu umjesto vode pila agricklacice necu ni spominjati...elem ponovo u borbu do sljedeceg ljeta idem na - 10 kg.E da nisam bila najneygodnija na playi, dapace jos sam se i svidjela sebi u kupacem, a i mmuser posted image
Eto poydravic, lady ne daj seuser posted image , ta stagnirajuca faza svima naidje.
Micotico jesi li to ti pretjerala po tmuser posted image , samo nemoj bas previse.

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 6002
8.8.2013 10:29:44   
Daliyah92
veki, super za kilazu user posted image

Ko bajramuje danas ne mora se vagati sutra user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6003
8.8.2013 10:33:17   
bebaa
sad kažem od jutros sam pojela 10 ružica,ne smijem prići vagi.......ima da se obandačim kad mi šećer skoči na 46......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6004
8.8.2013 10:39:39   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: bebaa

sad kažem od jutros sam pojela 10 ružica,ne smijem prići vagi.......ima da se obandačim kad mi šećer skoči na 46......user posted image user posted image user posted image

draga bebo,ti ko ja jednom na rođendanu,pojela komad torte i 10 suhih kolača,da probam od svake vrste,da me ne bi šta mašilouser posted image .malo je reći da mi je bilo muka

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6005
9.8.2013 9:29:07   
canim
Samo da prijavim ponosno da sam uspjesno izbjegavala baklave/ruzice i ostale kolace user posted image

Neposredna veza do poruke: 6006
9.8.2013 9:30:06   
canim
IZVORNA PORUKA: bebaa

Nadam se da su to bile mini ruzice user posted image

< Poruku je uredio canim -- 9.8.2013 9:33:00 >

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6007
9.8.2013 13:12:55   
Visnja RR
user posted image user posted image user posted image

LUBENICA DIJETA:

1. Ponedeljak

Doručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavijestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih neka vam zavide.
Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dvije najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i pješke se vratite kući.
Večera: Popijte čašu mlake vode.

2. Utorak

Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva.
Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na proplanak i pokažite im znamenitosti, zatim na drugi kraj grada idite pješke i nosite ih pod miškom.
Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite.

3. Srijeda

Doručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva.
Ručak: Kotrljajte lubenice uzbrdo od najmanje 3-4 kilometra, zatim jurite natrag za njima, ručajte 2-3 puta.
Večera: Osmjehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera!

4. Četvrtak

Doručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka.
Ručak: Odvedite vaše lubenice da vide pogled sa obližnjeg brdašca. Nosite ih pod miškom dok se penjete na vrh.
Večera: Kolut paradajza i svježa zelena maslina. Čaša vode i osmjeh!

5. Petak

Doručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podijelite sa ukućanima radosne vijesti, ali ne i njihov doručak.
Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srijede vam je baš prijao zar ne? Sa smjehom ga se prisjećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo!
Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta.

6. Subota

Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život!
Ručak: Isjecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u smeće, trčećim korakom, na drugi kraj grada.
Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more.

7. Nedjelja

Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu vjerovali u vas.
Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u smeće, hodajte na rukama, na drugi kraj grada.
Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom.

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 6008
11.8.2013 15:34:48   
Hannica
Meni upisite 60 kg,nije neku napredak,ali s obzirom sa su dani bajrama iza nas i mnogo pijedenih baklava ja sam prezadovoljna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6009
11.8.2013 16:00:10   
Tuzlanka_
Zdravo rajauser posted image

Primate li i mene ovdje? Trebala bih skinuti 7 kg.Stanje je ovakvo: 169 cm/ 67 kg. E sad recite mi vaše uspješne metode bez nekih rigoroznih dijetauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6010
12.8.2013 8:06:40   
veki_aki
jutric mrsavice!Evo gotov i moj godisnji, pa cu sad mal;o da pazimsta jedem jer sam od bajrama pa do jutros pojela jedno 2-3 tone slatka, gadim se sama sebi, al sam zato vjezbala svaki dan osim bajrama.Uglavnom vagam se danas da vidim koliko sam u + od bajrama, valjda nece vise od 1-1.5kg bitiuser posted image
Tuzlanka dobro nam dosla, svi ti mi imamo neke svoje metode a generalno ti je to sve isto, manje jedi navecer i hljeba i slatkisa i malo vjezbaj i to je to, sretno!
Mahanje!

(odgovor članu Tuzlanka_)
Neposredna veza do poruke: 6011
12.8.2013 8:21:04   
mishkica

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutros sam pokusala obuci 2 suknje...i odlozila ih...
Stisle me user posted image i kipi sve...

Fkt ne znam kako da smrsam...ne ide mi i gotovo...nemam jaku volju kao prvi put...user posted image
Ako manje jedem, zlo mi je, manta mi se, takva ne mogu ni vjezbati, ako jedem normalno kile stoje ili cak ide u +

Ni ne gledam se u ogledalo osim obucena user posted image

Kao da sam ja ovo pisala, ladyuser posted image ja se samo pitam kako sam prije uspijevala smrsati, sada uzasno sporo i tesko ide, a cim jedem normalno, nista pretjerano odmah sam u plusu, toliko me to zivcira da sam neposnosljiva sebi i drugima, onda i jos neke stvari me druge sekiraju,a ja cim sam pod stresom, odmah kile idu gore, grozna sam sama sebi, mm bi voliko da smrsam, al me ne forisira nit mi ista govori, al jbg smeta meni najvise, svak ko me vidi primijeti da sam se nadebljala, pa komentari mi idu na zivce, sve mi ide na zivce, nikad ovakva nemotivirana nisam bila, jednostavno cu se pustiti ko riba niz vodu nakon ovih svih neuspjeha sa dijetama i gladovanjimauser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6012
12.8.2013 12:58:54   
Misty_mama
Znam da ima adekvatnijih tema, ali nije ni baš OT, ovdje vas bude aktivnih, pa da pitam.. Jeste li viđali ovih dana na nekim sniženjima sobno biciklo? Moje je nakon mnogo godina i mnogo osoba dalo sve od sebe, i sad bih da uzmem kakvo, ne preskupo, ali ne ni neku lohotinju..

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6013
12.8.2013 13:33:46   
sweet insanity
Prikljucujem se ponovo ne bi li dobila motvaciju da skinem dobijenouser posted image Naime samo sam dobila 4 kg u zadnja 2 mj i super ono izgleda, taman sike malo dobila al odjeca me steze posto mi je sve XS,S. 36. Sve ja to obucem ali kipi kako sam se udebljala tj ne osjecam se ugodno pa ako ima neko savjet kako samo da spustim te 4 kile tamo gdje su bile,sada imam 61 , a prije 2 mj sam imala 57user posted image . Zadnja 2 dana sam izbacila jelo poslije 18 h pa bum vidjeli. Pozdrav svima i sretno u dostizanju zeljene tezine.

< Poruku je uredio sweet insanity -- 12.8.2013 13:40:31 >

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 6014
12.8.2013 13:44:13   
Hannica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Prikljucujem se ponovo ne bi li dobila motvaciju da skinem dobijenouser posted image Naime samo sam dobila 4 kg u zadnja 2 mj i super ono izgleda, taman sike malo dobila al odjeca me steze posto mi je sve XS,S. 36. Sve ja to obucem ali kipi kako sam se udebljala tj ne osjecam se ugodno pa ako ima neko savjet kako samo da spustim te 4 kile tamo gdje su bile,sada imam 61 , a prije 2 mj sam imala 57user posted image . Zadnja 2 dana sam izbacila jelo poslije 18 h pa bum vidjeli. Pozdrav svima i sretno u dostizanju zeljene tezine.

Ovi kao da sam ja pisala.user posted image Sami sam ja prije 2-3 mheseca imala 56 kg a sad 60. Sva odjeca mi je s ili xs i jedva disem kad nesto obucem.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6015
12.8.2013 13:45:27   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Znam da ima adekvatnijih tema, ali nije ni baš OT, ovdje vas bude aktivnih, pa da pitam.. Jeste li viđali ovih dana na nekim sniženjima sobno biciklo? Moje je nakon mnogo godina i mnogo osoba dalo sve od sebe, i sad bih da uzmem kakvo, ne preskupo, ali ne ni neku lohotinju..
pogledaj na pik.ba mozes naci polovno a kvalitetno za malo para.

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 6016
12.8.2013 13:47:10   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ovi kao da sam ja pisala.user posted image Sami sam ja prije 2-3 mheseca imala 56 kg a sad 60. Sva odjeca mi je s ili xs i jedva disem kad nesto obucem.user posted image

E to, obicno sika nemam, a sad imam al nije vrijedno hahaha, kad me sve zulja, a ja to ne podnosim jer sam navikla da me ne steze i da ne bih zaglavila jos, vrijeme je da stanem na loptu, sto bi se reklo :D Eto mozemo zajedno dijetisat user posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 12.8.2013 13:51:12 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6017
12.8.2013 13:53:55   
Samija moja
Ja sam od februara do danas skinula 18 kila. Koristila sam se Dukan dijetom mogu vam reci da mi je puno pomogla. Prestala sam skroz slatko da jedem smo i iznimnim prilikama gaziran takođe. Ništa ne pržim na ulju za salatu koristim maslinovo i nema jela iza 6 samo voćka ili mozda voćni jogurt. kilazu odrzavam zadnjuh 2 mjeseca cak mozda i svakoh 15 dana skinem po kilu dosta se krtećem sto prije nisam radila. Aktivnija sam općenito. I naravno sama činjenica da lijepše izgledam sama sebi je neprocijenivio.

Neposredna veza do poruke: 6018
12.8.2013 13:59:14   
sweet insanity
Svaka cast. Meni ne treba nista ekstremno, samo 4 kilice :D Prije sma to uspijevala tako sto 7 dana ne jedem iza 18h i super bude. A sada mi je tesko sprovesti to u djelo :D

(odgovor članu Samija moja)
Neposredna veza do poruke: 6019
12.8.2013 14:17:15   
Hannica
Ma ne bih ni ja ni na kskvu extremnu dijetu,ne zelim da se odricem stvwri koje volim,da je visak veci mozda i bi,ali ovako ne. Mozda vu samo malo uobrocit ishranu i izbjegavati slatkise bar malo,ne jesti nista pislije sedam,meni je 6 rano jer idem kasno na spavanje.

Neposredna veza do poruke: 6020
12.8.2013 14:18:03   
veki_aki
Lady i Mishkice nemojte tako...krenut ce kile dole, uvijek naidje ta grozna faza ali i prodje.Nedajte se, i dalje se borite sa kilama, i ja sam jedno vrijeme bila frustrirana al nisam se dala i kile su krenule dole...znam kako znaju ljudi biti grozni sa komentarima tipa tako mlada a udebljala se, sta sebi radis i sl...al ne obazirite se na to, samo dallje vjezbajte, polako smanjite koicinu hrene i polak ce i kile dole.Ja vam drzim fige i sigurno ce biti sve okuser posted image .Ja nekako najbolje mrsam kad se sebi pocnem svidjat takva kakva sm pa jos kad smrsam imam volje, pa tako i vi.
Hanice i Sweet in. nemojte nam komplexe nabijatuser posted image cuj nose xs i nas sa xxl pitaju kako da mrsaju, e stvarnouser posted image
Samija moja svaka cast, nemam rijeciuser posted image
Palacinko gdje si ti ovdje krece li onaj program?
Rajaringe, canim, bebo dje su zene?

Neposredna veza do poruke: 6021
12.8.2013 15:35:33   
sweet insanity
Ma dobro, znam da Hannicine i moje kilice nisu nista ali barem ja nisam navikla da me zulja, a komplenu gardarobu mi ne pada na pamet da mijenja pa s epokusavam "srediti" dok nisam otisla jos dalje. Tacno se vidi kad nemam treninga na ljetnoj pauzi da se kile brze lijepe, a inace treniram trbusni ples pa uskoro spremamo i neku predstavu pa cemo puno vjezbat tako da se nadam da cu to dovesti u red :) Nego, kako vama izgledaju obroci, ja za sad jedem sve samo ono u vremenu od 8 sati, dakle od 9 do 5 i sl. Kazu da se moze za 7 dana 2-3 kg skinut :D Prblem je st se ne mogu suzdrzati, bas ono jedva-samo mi hrana u glaviuser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6022
12.8.2013 15:55:51   
Daliyah92
Dobro dosle nove clanice user posted image

Drage moje, pa ne morate se ni odricati potpuno slatkog i hrane koju volite, samo smanjite kolicinu. Drugo je kad imas puno kg za skinuti, ali tih 4 kg mozete lahko skinuti za mjesec dana. Kazem za mjesec zato sto je mozda tako bolje nego za sedmicu dana. Kako je canim ponavljala uvijek ovdje, znaci: cesci a manji obroci, dosta vode (i sta ono jos, ne sjecam se user posted image ) ali ovo dvoje je najvaznije.

Nemam sad vremena, ali kasnije cu napisati otprilike svoj dnevni meni. Doduse, ja s njim mrsam samo oko 500-700 gr sedmicno, ali da se malo potrudim mogu lahko i 1-1,5kg za sedmicu skinuti. user posted image

< Poruku je uredio Daliyah92 -- 12.8.2013 16:01:32 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 6023
12.8.2013 16:05:19   
Lady26
Ja bih rado da pisete sta jedete user posted image
Meni ne pali nista, ako malo jedem ne osjecam se dobre, ako jedem malo vise kile stoje ili idu gore... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6024
12.8.2013 16:10:19   
canim
Samo da prijavim da i mene nakon ramazana sva odjeca steze i ide mi na zivce ali imam ovih dana goste iz daleka tako da nema nista od mog mrsanja jedino mogu u plus otici pored ovolike hrane i slatkisa.
Nisam se vagala, ne usudjujem se user posted image

Neposredna veza do poruke: 6025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *