|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
3.12.2012 8:53:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Jutro!
Da prijavim sedmični gubitak -1,6kg (od prošlog pon) Pa me pribilježite user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4276
3.12.2012 9:09:27   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: reallove

Pozdrav zenice,evo i mene..Pijem nes 2u1user posted image ..Hannica,Iman,neka ste nam malo navratileuser posted image ...Lulu,dobro nam doslauser posted image

Hvala hvalaaa user posted image

IZVORNA PORUKA: MicoTico

A šta vam je to "salep" (ako sam dobro napisala)user posted image

I ja sam ovo pitala al' pred kraj prosle stranice pa vjerovatno nisu vidjele hehe.

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

A šta vam je to "salep" (ako sam dobro napisala)user posted image

Evo zanimljiv tekst bas na tu temu
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=81&articleId=417

Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe user posted image

i za krvnu sliku je dobar tako sinoc nadjoh A JAKO JE UKUSNO pogotovo s cimetom

Bebi ja tebe upitah u vezi toga je li OK sa dojenjem, kontam da jeste obzirom da ti dojis jos uvijek zar ne?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4277
3.12.2012 9:10:50   
Lulu_08
Nisam bas "na temi" ali mozda ima neka zenica i ovdje sa iskustvom. Ja sam sinoc prvi put uradila onaj "test" da provjerim da li su mi ostali "rasireni" trbusni misici poslje trudnoce, ne znam kako se ranije nisam sjetila. Uglavnom jesu, imam "rupu" od jedno sigurno 2 cm u sredini trbusnog zida. KAKO to popraviti jer dok ne popravim necu moci raditi efikasno trbusnjake niti bilo sta slicno user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4278
3.12.2012 10:22:28   
canim
Palachinken user posted image za minus, mi se vagamo petkom, pa mi u petak prijavi finalni minus da unesem u listu.

Lulu_08 i ja sam nakon poroda provjeravala trbusne misice kod mene nisu rasireni tako da nisam previse istrazivala na tu temu, ali prilikom istrazivanja kako ojacati stomak nakon poroda sjecam se da sam naisla na neke vjezbe bas za poslije poroda i kako sanirati te rasirene misice, pretrazi youtube, ja sam tamo nalazila razne vjezbe za poslije poroda i savjete.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4279
3.12.2012 10:25:23   
cipelica
jutro žene
kako vam ide?
ja sam jučer malo više jela već ostalih dana i jednu sam malu rusku kapu pojela user posted image
danas ponovo na strogi režim........
za ručak pravim piletinu sa rizom
Kako je vama prošao vikend?

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4280
3.12.2012 10:28:45   
cipelica
zaboravila sam da čestitam palachinken na super minusu user posted image
svaka čast ženo user posted image

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 4281
3.12.2012 11:04:44   
Lulu_08

Palachinken user posted image za minus, mi se vagamo petkom, pa mi u petak prijavi finalni minus da unesem u listu.

Lulu_08 i ja sam nakon poroda provjeravala trbusne misice kod mene nisu rasireni tako da nisam previse istrazivala na tu temu, ali prilikom istrazivanja kako ojacati stomak nakon poroda sjecam se da sam naisla na neke vjezbe bas za poslije poroda i kako sanirati te rasirene misice, pretrazi youtube, ja sam tamo nalazila razne vjezbe za poslije poroda i savjete.

Uh ja sam zaboravila skroz jer poslje prvog poroda nisam imala taj problem, iako je bio puno veci stomak i visak poslje poroda nego sad, ali mozda bas zbog malo tanjeg trbusnog zida nego prvi put lakse mogu osjetiti tu "rupu". Nasla sam par vjezbica (3) pa sam pocela od jutros da ih radim, pokusat' cu svako jutro raditi prvo po 10 ponavljanja pa povecavati na 30 da vidim hoce li se rupa smanjiti imalo u narednih mjesec dana.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4282
3.12.2012 11:57:46   
Bebica11
Lulu moze s dojenjem, ne smetauser posted image

ja se pazim fino, bice aBd i rezultata nadati seuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4283
3.12.2012 12:01:27   
palachinken

Ahaaa, ja sam kontala da je ponedljekom user posted image DO mene...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4284
3.12.2012 13:30:16   
canim

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Uh ja sam zaboravila skroz jer poslje prvog poroda nisam imala taj problem, iako je bio puno veci stomak i visak poslje poroda nego sad, ali mozda bas zbog malo tanjeg trbusnog zida nego prvi put lakse mogu osjetiti tu "rupu". Nasla sam par vjezbica (3) pa sam pocela od jutros da ih radim, pokusat' cu svako jutro raditi prvo po 10 ponavljanja pa povecavati na 30 da vidim hoce li se rupa smanjiti imalo u narednih mjesec dana.

Bas me zanima zbog cega dolazi do dijeljenja misica na stomaku, kazes da nakon prve trudnoce nisi imala taj problem, a dali si nakon prve trudnoce radila trbusnjake da ojacas misice na stomaku ? Ili s obzirom da se je stomak ispravio nisi osjecala potrebu da vjezbas user posted image Mozda ti misici su bili slabi jos od prve trudnoce pa u drugoj su se samo podijelili user posted image

Ja nakon trudnoce zaista nemam taj problem ali znaci da bih trebala malo istraziti tu temu i preventivno djelovati za narednu trudnocu aBd. Sto znaci i da bih trebala vjezbati user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4285
3.12.2012 17:41:18   
Visnja RR
da se prijavim u klub... mrsanje kupus dijetom user posted image danas prvi dan

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4286
3.12.2012 17:56:54   
senjorita
i ja da se javim iako nisam dugo, sva mi je tehnologija pocrkala pa nemam odakle :)
uglavnom sada sam na 69.8. sto je super, htjela sam do decembra doci na 69 ,a i dalje mi je cilj u novu godinu sa 65 kila hehehe. malo sam preambiciozna :)

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4287
3.12.2012 18:56:24   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Joj, ja mrzim kuhani kupus, to je jedino povrće koje ne volim kad je kuhano, tako da ovu dijetu nikad nisam isprobala. Moja sveki je baš fino smršala sa ovom dijetom.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4288
3.12.2012 19:23:57   
MicoTico
U "moru dijeta" još jedna - prema horoskopu

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/dijete_i_zdravlje/odaberite-dijetu-prema-horoskopskom-znaku.html

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4289
3.12.2012 19:34:08   
emi7908
da se prijavim u klub... mrsanje kupus dijetom danas prvi dan

Višnja kakva je ovo kupus dijeta? Nešto kroz maglu se sjećam ali neda mi se sad tražiti... user posted image

Meni onaj dukan definitivno odgovara i brzo smršam od njega ali sam ljena da tražim recepte a brzo prođem ono što sam već uhodala.. jest da prva dva dana gubim se totalno valjda zbog slatkog ali fercera pravo...user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4290
3.12.2012 19:39:09   
MicoTico
Recept za Magičnu /kupus čorbicu:
kupus dijeta se zove jer najvise ima kupusa
inace je poznatija kao Magicna supa

potrebno:

3 glavice crvenog luka
limenka od 300 g pelata
1 glavica kupusa
2 paprike
1 struk + korjen celera
3 mrkve

Sve izrezati, dodati vode i 1 kocku za supu... kuhati 20 min u pretisu

Supa se jede svaki dan - sto vise...(kad se potrosi napraviti opet)

Uz supu se jede:

1. dan - samo voce osim banana
2. dan - samo povrce - svjeze ili kuhano osim graska, graha, krompira, kukuruza...
3. dan - voce i povrce
4. dan - 5 banana i 2 litra mlijeka
5. dan - junece meso - 300g sa rostilja i 2 paradajza
6. dan - junece meso i povrce
7. dan - integralna riza, povrce i sok bez secera...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 4291
3.12.2012 19:44:58   
Visnja RR
i meni Dukan bas odgovara ali on ima jednu ruznu nusmpijavu... ruzan zadah user posted image

ova corbica se lakse jede kad se izmiksa stapnim mikserom user posted image

03.04.`08

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4292
3.12.2012 19:47:27   
Visnja RR

Joj, ja mrzim kuhani kupus, to je jedino povrće koje ne volim kad je kuhano, tako da ovu dijetu nikad nisam isprobala. Moja sveki je baš fino smršala sa ovom dijetom.

ja sam bila prije 2 g na ovoj dijeti i izgubila 8 kg .... cak sam bila 40 dana s tim da sam svakih 7 pravila pauzu jedan dan... ali i taj jedan nisam puno grijesila

03.04.`08

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4293
3.12.2012 19:55:01   
bellla
Evo i ja se pripremam za ovu kupus dijetu,volim kupus,ne volim celer,ali mislim da ce biti ok ovaj mix povrca
osim ako ja ne dodam maslaca u njuuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 4294
3.12.2012 20:20:19   
Bebica11

ja sam bila prije 2 g na ovoj dijeti i izgubila 8 kg .... cak sam bila 40 dana s tim da sam svakih 7 pravila pauzu jedan dan... ali i taj jedan nisam puno grijesila

moja drugarica je s tom dijetom za par mjeseci smrsala PREKO 20KG i bas je hvali, al jest da joj se kupus na kraju ogadiouser posted image

Neposredna veza do poruke: 4295
3.12.2012 20:22:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senjorita

i ja da se javim iako nisam dugo, sva mi je tehnologija pocrkala pa nemam odakle :)
uglavnom sada sam na 69.8. sto je super, htjela sam do decembra doci na 69 ,a i dalje mi je cilj u novu godinu sa 65 kila hehehe. malo sam preambiciozna :)

bas neki dan hocu da pitam za tebe

pa cestitam zenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 4296
3.12.2012 20:25:55   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Bebica11

moja drugarica je s tom dijetom za par mjeseci smrsala PREKO 20KG i bas je hvali, al jest da joj se kupus na kraju ogadiouser posted image

ja ne volim kuhani kupus a ni celer user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4297
3.12.2012 20:45:40   
canim
user posted image za nove prijave user posted image

Samo da podsjetim vaganje je petkom, pa samo se javite taj dan da vas unesem u spisak, sretno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4298
3.12.2012 21:07:41   
Visnja RR
ah petak user posted image

03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4299
3.12.2012 21:59:33   
lani
E evo i mene!
Ovih dana smo muku mucili! Kod nas je novo to da nam je konacno izbio gornji zubic!user posted image

A sto se dijete tice, drzim se dobro! A koliko je dobro, videcemo u petak na vaganju.

Za sve minuse user posted image

Neposredna veza do poruke: 4300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pomoc
amaniamanic

Znam da nije anketa al mi treba hitno par misljena pa bih vas molila da mi odgovorite.Unaprijed zahvalna jedna zabrinuta zenica..Nisam trudna(radimo na bebi)al imam cistu i dr predlaze da se odstrani Molim vas iskustvo i misljenje.

ogd (72%)

odg (28%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *