|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
7.12.2012 13:48:30   
Bebica11
1. Canim ;
2. Boombar
3. Reallove;
4. Narin3;
5. MicoTico;
6. bambi7;
7. Mjeseceva pratilja;(javila se da je na odmoru)
8. Anidla;
9. Galicia;
10.mama2884;
11.Bebica11;
12.mayra;
13.Lejla Ka???
14.mishkica???
15.senjorita
16.Amyla;???
17.minie; ???
18.cosmo;
19.Graziella
20.Dinasa;(ja cu je pitati hocel nastaviti)
21Selma Kikoebu
22Nunny-
23Lani
24.hurmica ???
25.palachinken

canim neki se clanovi mjesecima ne javljaju treba revidirati listu ako se slazete da bude preglednija za ostale??? ove boldirane treba izbrisati a s upitnikom vidjeti hocel se javiti narednu sedmicuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 7.12.2012 13:50:01 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 4326
7.12.2012 13:53:48   
lani
Bebice, ti ja samo ozbiljna konkurencija.user posted image
Pratimo se u stopu! Super. Ide nam!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4327
7.12.2012 13:56:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Bebice, ti ja samo ozbiljna konkurencija.user posted image
Pratimo se u stopu! Super. Ide nam!

vidjeces ti iduce sedmiceuser posted image user posted image user posted image

neka ja volim malo pozitivne konkurencije sta faliuser posted image , sad ce nam uskoro i cosmo doci kako je krenulouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4328
7.12.2012 13:57:12   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

ja prijavljujem jos pola kile nezeljenog minusauser posted image tacno je covjek baksuz,kad hoces da smrsas ono nece, a kad neces kile lete sameuser posted image

user posted image

koliko imas sad kguser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4329
7.12.2012 14:01:08   
Visnja RR
ja prijavljujem 1,9 kg manje ...sad imam ravno 67 user posted image lakse se dise user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4330
7.12.2012 14:01:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja prijavljujem 1,9 kg manje ...sad imam ravno 67 user posted image lakse se dise user posted image

user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4331
7.12.2012 14:04:05   
animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ja prijavljujem jos pola kile nezeljenog minusauser posted image tacno je covjek baksuz,kad hoces da smrsas ono nece, a kad neces kile lete sameuser posted image

user posted image

nista ne aplaudiraj, ja bih vrlo rado vratila to moje pola kile, pa u to ime jedem choco lipsuser posted image manje od 63 kod sveki na vagiuser posted image inace,kao djevojka a i prvih godina braka su meni kile pocinjale sa brojem 5,sto na moju visinu nikako ne ideuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4332
7.12.2012 14:09:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

nista ne aplaudiraj, ja bih vrlo rado vratila to moje pola kile, pa u to ime jedem choco lipsuser posted image manje od 63 kod sveki na vagiuser posted image inace,kao djevojka a i prvih godina braka su meni kile pocinjale sa brojem 5,sto na moju visinu nikako ne ideuser posted image

haj sta te briga lakse se udebljat nego smrsatiuser posted image

pojedi 2 cokolipsa jedan i za meneuser posted image

valjda cu i ja na ljeto tvoj problem muciti aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 4333
7.12.2012 14:10:06   
canim
Bebice slazem se.

Vaganje je petkom !

S obzirom da cemo azurirati listu i obrisati neaktivne clanove, imate rok da se prijavite do ponedeljka, a onda ide azuriranje liste.

Sretno !! user posted image

Neposredna veza do poruke: 4334
7.12.2012 14:13:42   
canim
Uh kad cu ja reci da mi je vratiti pola kile user posted image odmah bih u prodavnicu otrcala po nutelu i zakuhala bih palacinke i problem rijesen user posted image ...njami user posted image

Ja imam osjecaj isto kao da sam na odrzavanju kilaze, plaho ne pazim ni kad, ni sta jedem, sto se i vidi, ali eto javljam se iz neke navike...da vam kazem vakat je da se uozbiljim user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4335
7.12.2012 14:20:49   
Visnja RR
canim uozbilji se user posted image

03.04.`08

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4336
7.12.2012 14:36:01   
palachinken
Izvagat cu se poslije posla, malo sam griješila ovih dana....user posted image
ali neka me na listi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4337
7.12.2012 16:03:40   
lila25
Evo ja se prijavljujem vaga poslije obilnog rucka 72.7 kg...
Startam od sutra danas malo vjezbala na steperu nekih 20 min.Pijem vodu i moram smanjiti veceru zeza me to sto uvijek kasno nesto grickamo mm sinoc narezao mezu i naravno nisam mogla odoliti.user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4338
7.12.2012 16:09:52   
Visnja RR
ja sam jutros bila na jednom poslovnom dorucku ... svedski stol koji se lomio od raznih djakonija... kad se nisam onesvjestila o pogleda... uzeh samo dva listica lososa... kaze MM da sam luda i sto nisam umotala u papir za ponijetiuser posted image

03.04.`08

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4339
7.12.2012 16:16:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lila25

Evo ja se prijavljujem vaga poslije obilnog rucka 72.7 kg...
Startam od sutra danas malo vjezbala na steperu nekih 20 min.Pijem vodu i moram smanjiti veceru zeza me to sto uvijek kasno nesto grickamo mm sinoc narezao mezu i naravno nisam mogla odoliti.user posted image

ako je pecanica crvena nema veze malo proteina sta fali, ne debljajuuser posted image

ako je sarena il sudjuka onda pomasno Boga miuser posted image

moj svekar je susio meso, pojela sam jednu haman cijelu samo ja, sad se zasitila...imamo jos 2 a nesto me ne vuceuser posted image ja to pozelim pa navalim pa se brzo zasitimuser posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4340
7.12.2012 16:21:47   
lila25
Bilo je i sudjuke i mesa ma i sira fete sa maslinama nije toliko opasno user posted image u manjim kolicinama ali ja sam bas pretjerala.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4341
7.12.2012 20:26:42   
MicoTico
hello mršavice!
kod mene ništa za prijaviti, ista kilaža ko i prije. Ma u gram!
Vježbam skoro svaki dan, jedem češće, ali manje, ali eto , još nikakvih rezultatauser posted image
Sve se nešto tješim - dobijam mišiće, pa zato ne gubim na težini user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4342
7.12.2012 20:48:42   
lani
Meni je tako lepo islo to mrsavljenje a sada nesto stalo! Sve se tesim da je to onaj period stagnacije!
Ali ja ne odustajem! Krenuce meno opet!user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4343
8.12.2012 6:48:18   
reallove
Dobro jutro drage..Ja sam jucer bila dobra,samo jos da pocnem vjezbatiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4344
8.12.2012 8:22:22   
Amyla
jutro zenice moje, ja ove sedmice ne znam kilazu, juce nisam stigla da s eizvagam, danas stanem na vagu ona nece da izvaga, vjerovatno joj se baterija istrosila ili se nesto pokvarila, a nije stara user posted image , ma nemam pojma, uglavnom iduci petak vaganje.

cestitam za sve minuse user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4345
8.12.2012 8:53:28   
draguljče
Dobro jutro drage moje. Evo samo da kažem da sam od 17. novembra smršala 7 kg. Od sljedeće sedmice krećem u teretanu da ovo sad malo zategnem, stomak mi je kao izduvano tijesto.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 4346
8.12.2012 9:04:06   
Amelaa RR
Ja sam odavno za ove teme...al ...uvijek me zeza ovo ali...user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 4347
8.12.2012 9:06:43   
draguljče
Amela, ti si bila na Ketogenoj nekad prošle godine jel''? Ili sam te zamijenila s nekim. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 4348
8.12.2012 9:17:10   
Amelaa RR

IZVORNA PORUKA: draguljče

Amela, ti si bila na Ketogenoj nekad prošle godine jel''? Ili sam te zamijenila s nekim. user posted image

Jesam draga, bila sam na Keto, al sam navise uspjeha imala s Dukanom...na kojoj si ti dijeti?

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 4349
8.12.2012 9:19:11   
draguljče
Ja nisam na dijeti, ja probušila kašiku. A imam neku zivotnu muku koja me ubija pa ne mogu ni da jedem. Samo sam naglo smršala pa sad MORAM na zatezanje, posebno stomaka. Ostalo mi je sve dobro.
A ti, jesi li sad na djeti? Ja sam pretprošle godine bila na Keto i imala sam baš uspjeha.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 4350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *