|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
1.12.2012 21:36:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 4251
   RE: Mršajmo zajedno !
1.12.2012 21:37:00   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: canim

Uh šuti, salep je uvijek mrak user posted image

Hannice pa gdje si ti, jesu li sletile one dvije kilice user posted image kako djeca slušaju

Nisu Boga mi,nece kila dole,ma nema sanse. Stalo na 59-60 i ni gore ni dole,ali vec sam navikla na taj visak,za sada moze proci,mozda bude bolje kad prekinem s dojenjem.user posted image

MashAllah dvoje djece godinu i kusur i jos uvijek ih dojis, svaka cast zeno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4252
1.12.2012 21:51:26   
canim
Dobro nam dosli novi clanovi user posted image

Hannice neka te na ovoj temi vidi sto si nafakali user posted image ona Iman83 nebi nikad svratila da se poselami a kamoli ovdje da prijavi da nas je izdala i otisla na drugu temu za debljanjeuser posted image user posted image user posted image i ja sam pocela da razmisljam da se odjavim od ove teme i da predjem u onu drugu ali jos uvijek je to samo razmisljanje user posted image ...a vidim fino se drustvo okupilo user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4253
   [Obrisana poruka]
1.12.2012 21:57:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 4254
1.12.2012 22:07:55   
canim
Uh kad se sjetim svog druzenja sa wc soljom u prvim mjesecima user posted image a slatkise nisam mogla ni zamislitiuser posted image ...dobar savjet user posted image ali zato sam to sve nadoknadila kad sam prestala povracati sa +25 kg user posted image uh ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4255
1.12.2012 22:43:34   
Bebica11

Uh kad se sjetim svog druzenja sa wc soljom u prvim mjesecima user posted image a slatkise nisam mogla ni zamislitiuser posted image ...dobar savjet user posted image ali zato sam to sve nadoknadila kad sam prestala povracati sa +25 kg user posted image uh ...

user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4256
2.12.2012 10:40:28   
reallove
Pozdrav zenice,evo i mene..Pijem nes 2u1user posted image ..Hannica,Iman,neka ste nam malo navratileuser posted image ...Lulu,dobro nam doslauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4257
2.12.2012 11:50:24   
Bebica11
haj zene

dorucak: nes, jagnjece pecenje bez hljeba

rucak planiram grah il nesto corbaliuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4258
2.12.2012 11:55:03   
canim
Jutric i od mene

Mi davno ustali, od jutros kafica i voće i maloprije doruckovala, evo sad uspavljujem bebaru pa da se malo aktiviram oko kućnih poslova

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4259
2.12.2012 12:41:17   
MicoTico
A šta vam je to "salep" (ako sam dobro napisala)user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4260
2.12.2012 13:21:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

i mene ovo zanima,...

ja evo rucala,sad idem ves staviti da se susi,dobro ce doci malo penjanja uz stepenice,poslije ovog ruckauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4261
2.12.2012 13:22:59   
canim

Evo zanimljiv tekst bas na tu temu
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=81&articleId=417

Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4262
2.12.2012 13:32:07   
Bebica11

Evo zanimljiv tekst bas na tu temu
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=81&articleId=417

Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe user posted image

i za krvnu sliku je dobar tako sinoc nadjoh A JAKO JE UKUSNO pogotovo s cimetom

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4263
2.12.2012 14:18:29   
lila25
Pozdrav,meni bas nikako ne ide samo jedem jedem...user posted image Imam opravdanje stiglauser posted image pa se malo opustam ležim,stomak me uzasno boli, a planirali setnju danas.Vaga je na 72 kg i necu se vagati narednu sedmicu...
A gdje se kupuje taj Salep ,kakvo je pakovanje i jeli se pije kao caj,napitak,kafa user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4264
2.12.2012 14:19:33   
Graziella
Maloprije slusam na radiu,nutricionisti skontali novo pravilo za mrsanje "zakon petice" zove se:5 min jedi,5 min gledaj u tanjir i ostavi 5 zalogaja!eh,šta reći...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4265
2.12.2012 14:52:59   
MicoTico
Našla sam na netu da salep ima kupiti u Bademu u Sarajevu (info za Sarajke), ali gdje da ga nađemo mi koji nismo iz Sarajeva? user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 4266
2.12.2012 15:09:10   
Adana
Vezano sa salep, a ne temu. user posted image
Salep, meni, ima predobar ukus. user posted image Ima kupiti u ''butiku'' Badem u Sarajevu prah, pa ga sam sebi napravis.
A ima i u par slasticarni da se popije. Meni je najdraze u slasticarni prekoputa Ramisa na Carsiji, mmmmm dobar! user posted image I do nedavno su bili jedini koji su ga imali uponudi, sto je malo tuzno obzirom da je nekada prije bio sasvim normalno zastupljen svuda...
Ako ne volite cimet i karanfilice, nece vam se svidjeti ni salep... I da, bude mnoooogo vruc, zato polako sa prvim gutljajem. Nisam se jednom oprzila, uuuuh, ali sta cu kada divno mirise i ne mogu docekati da se malo ohladi. user posted image

A mrsanje, citam vas i citam i sve se kanim da uradim nesto po tom pitanju. user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 2.12.2012 15:10:27 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4267
2.12.2012 16:11:30   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Odjavljujem se sa teme redovno.
Nece me biti ovih dana, idem da odmorim. user posted image

odmoris od mrsanja ili ides na odmor pa usput da odmoris od mrsanja???????

kad se vracasuser posted image

Odoh u Bosnu aBd, a tamo kako vidim slabo ima mrsanja. :) Kod moje mame sigurno nema. Kad se vratim aBd, za kojih mjesec, valjda cu naci sagovornike na ovoj temi..Ako do tad sve ne smrsate. :)

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4268
2.12.2012 16:59:38   
reallove

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Odjavljujem se sa teme redovno.
Nece me biti ovih dana, idem da odmorim. user posted image

odmoris od mrsanja ili ides na odmor pa usput da odmoris od mrsanja???????

kad se vracasuser posted image

Odoh u Bosnu aBd, a tamo kako vidim slabo ima mrsanja. :) Kod moje mame sigurno nema. Kad se vratim aBd, za kojih mjesec, valjda cu naci sagovornike na ovoj temi..Ako do tad sve ne smrsate. :)

Sretno draga..

< Poruku je uredio reallove -- 2.12.2012 17:01:41 >

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4269
2.12.2012 18:56:34   
canim
Salep ima da se kupi u Bademu i u onim Turskim radnjicama na carsiji. Mi kad smo na carsiji pijemo ga u Morica hanu, super je user posted image ne znam koliko ima kalorija ali nebih rekla da je bas dijetalni user posted image tako da ponekad ga nije lose popiti.
Nekad se zna naci neki proizvodi od Badema u odijelima zdrave hrane po marketima pa pogledajte vi sto ste u drugim gradovima mozda mozete naci a ima na fb stranica od Bakkal turske radnje pa mozda da ih pitate da vam posalju, nije to glomazno.

Mjeseceva ehlen we sehlen user posted image sjeti se nas pa nemoj previse jesti pita, cevapa, musaka, dolmi, kadaifa, baklava, hurmasica...da ne nabrajam user posted image valja ti opet kod nas na listu user posted image

Mi danas malo hodali, ustvari isli u ciciban da vidimo kakve cipelice za curu, imaju finih modela ali nista sto bi ova moja nosila, mi imamo nove polu cizme, kozne super model, ova moja nece ni da ih proba, samo ove jedne mekane voli user posted image mogu joj jos uvijek, bas ono knap, vrijeme je da joj uzmem vece, valjda nadjem nesto slicno.

U Oviessu imaju finih povoljnih trenerki od 21 km, deblji je pamuk a imaju i pamucne strample 2 para po 15 km.
Jeste da to nije tema ali eto mozda kome sta zatreba. user posted image meni treba nekih finih polurolki za nju, nisam nasla u oviessu ali imaju fine krem i bijele nijanse polurolki a njih imam 3 komada, ja bih nesto u lila i rozoj boji pa ako vidite gdje javite.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4270
2.12.2012 19:15:12   
reallove
Canim,super ti ide arapskiuser posted image user posted image user posted image ..vi se nahodali danas,ja nisam izasla iz kuce,pravila sam cupavce,pojela jedanuser posted image eto,nistaa osim toga nisam brljala

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4271
2.12.2012 19:23:45   
MicoTico
Ni ja danas cijeli dan nisam izašla iz kuće, vrijeme očajno, hladno i stalno sipi ili kiša ili snijeg.
Jedina u kući postim, a moji navalili da im pravim kolače. Baš mi iskušavaju i volju i vjeru...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4272
2.12.2012 19:48:57   
canim
Reallove user posted image za cupavce, mm juce kupio raznih cokoladica nisam još nijednu uzela, razmišljam da mu ih spremim u kancelariju da ponese pa nek on jede inace mene čokolade stalno dozivaju iz ormara user posted image najgore je sto sam ja fina pa im se odazivam user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4273
2.12.2012 19:55:34   
reallove

Reallove user posted image za cupavce, mm juce kupio raznih cokoladica nisam još nijednu uzela, razmišljam da mu ih spremim u kancelariju da ponese pa nek on jede inace mene čokolade stalno dozivaju iz ormara user posted image najgore je sto sam ja fina pa im se odazivam user posted image

moj savjet ti je,spremi i posaljiuser posted image tako je najsigurnijeuser posted image i ja cu ove cupavce da rasputim,dobri su pravo,masallah,ako ih ostavim bit ce plusicuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4274
3.12.2012 8:18:57   
palachinken
Jutro!
Da prijavim sedmični gubitak -1,6kg (od prošlog pon) Pa me pribilježite user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diječja kolica.
пеперутка16

Koliko dugo ste prevozili svoje dijete u kolicima nakon što je prohodalo?

Koristimo samo nosač. (0%)

Dok nije prohodao. (0%)

Sve dok više nije hteo da ide u kolica. (0%)

Do godinu dana. (0%)

Do dvije godine. (0%)

Do tri godine. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *