Anoniman -> RE: zacini (28.6.2010 18:39:28)
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 Dadada, to je to, jer i u ovo što ja pravim ide - celer, peršin, mrkva i luk....i naravno puno soli....ja to samo sameljem, pomiješam i čuvam u teglicama tako svježe u frižideru....sol to čuva i zato može stajati jaaaaaaaako dugo.....pitaj, pa napiši sve detaljno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Ovo sto mm pravi je bez soli...to znaci da to nije to...ovako on pravi 2 kg mrkve 0,5 persuna u korjenu 0,5 persuna list 0,5 kg celera (korijen) 0,5 kg celera list malo korijandera to isjecka praaaaaaaaaaaavo sitno (ne rendati jer pusti sok) i susi u teFsiji na 60-70 C 3-4 sata uz stalno mjesanje i onda jos na vazduhu dok nebude suho...suho
|
|
|
|