Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Anidla, ta mast, isto kao i ona od dr.thaisa, je super za prehlade..maze se na pluca i pomaze kod kaslja i zacepljenog nosica...dobar je i za bronhitis...
hvala mila.... jos samo jedno pitanje,koliko puta se smije mazati dnevno? da kazem sveki da kupi u Zenici, kazu Noa uzasno kaslje....
Eh, ne znam, ali nesto mislim da nema ogranicenja. Trenutno imam kutiju samo na talijanskom pise i nista ne razumijem. Ako kojim slucajem nemaju tu kremu neka uzmu od dr.thaisa. Drugi izbor po tom pitanju, ostale kreme se nama nisu pokazale kao korisnima.
Tekja, prije razvijanja , de samo na brzinu, Denivit sirup koliko puta dajes? Mariu rekli 3xdnevno, jel to znaci 3x u toku dana ili ide na 8h? Da znam.... Mada mi nigdje veze da ga dajem u toku noci kao antibiotik...a on nije pitao - naravno
mm danas nije imao posla hb, prespavao citav dan, legao sinoc u 3 i maloprije ustao, otisao da popije kafu pa ce se konacno okupati ko covjek nadam se da nece vise biti frka ovaj mjesec, nije mu nikad bilo ovako
Me piše ništa posebno na uputstvu osim da se NE smije koristiti kod bronhijalne astme, hripavca i oštećene kože te alergija na djelatne tvari( eukaliptus, et.ulje borovih iglica i kamfor)...piše da ga smiju korsitit i male bebe...pa eto da znaš.
Ja ga Esmi stavljam od kako se prvi put prehladila, mozda od 6. mjeseca, tako nesto i super je. Jedino se ne bi trebao koristiti kada dijete ima temperaturu (kao ni guščija, svinjska i ostale masti), jer zadržava toplotu u tijelu, kada je samo kašalj, bez ture, super je
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
A je imao temperaturu 39, skinuli smo je evo ga sad se igra kao da mu nije ništa...Bile su mu ledene ruke i noge te sam zagrijavala svojim rukama ali jedva malo ugrijem kako vi to radite?...Tem. će se sigurno vraćati
Da li se smije tuširati ako su mu ledene ruke i noge i ako mu je hladno???
A je imao temperaturu 39, skinuli smo je evo ga sad se igra kao da mu nije ništa...Bile su mu ledene ruke i noge te sam zagrijavala svojim rukama ali jedva malo ugrijem kako vi to radite?...Tem. će se sigurno vraćati
Da li se smije tuširati ako su mu ledene ruke i noge i ako mu je hladno???
ja Nou trljam energicno frotirom, i tek kad mu se ugriju nogice i rukice onda ga tusiram....u hitnoj sam vidjela da oni za to energicno trljanje koriste one spuzve za kupanje.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Me piše ništa posebno na uputstvu osim da se NE smije koristiti kod bronhijalne astme, hripavca i oštećene kože te alergija na djelatne tvari( eukaliptus, et.ulje borovih iglica i kamfor)...piše da ga smiju korsitit i male bebe...pa eto da znaš.
Ja ga Esmi stavljam od kako se prvi put prehladila, mozda od 6. mjeseca, tako nesto i super je. Jedino se ne bi trebao koristiti kada dijete ima temperaturu (kao ni guščija, svinjska i ostale masti), jer zadržava toplotu u tijelu, kada je samo kašalj, bez ture, super je
bitna info,sve pisem :) HVALA
radi na masinama u posti- one sto printaju racune al se nesto pravo zakuhalo ovaj mjesec- kasnice vam racuni garant dobro je sada ,malo me zgaravica muci al mi rennie pomaze. teska sam, umorna i hronicno neispavana al ostalo ok