Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mm vodio A. dr. vadila mu leukocite(valjda je i crp )i nalaz je dobar.. Kaze vjerovatno da je neki virus...A on meni kasljuca, ono zrelo...bas iskasljava! nije mu dala nista, samo propolis u spreju... Lady, idoste li vi dr.? Felix, i vi ste bolesljivi nesto stalno...ako sam dobro skontala Kod nas vise prehladjen, nego zdrav Kontam sve, rekoh ove sedmice sam druga....da ga svaki dan vodim negdje na planinu ili na barice...ili na hum.....da malo disemo i udisemo zraka...Sve kontam, a i jeste tako... u zadnje vrijeme rijetko idemo vani...Mozda mu malo to imunitet ojaca...
Mm vodio A. dr. vadila mu leukocite(valjda je i crp )i nalaz je dobar.. Kaze vjerovatno da je neki virus...A on meni kasljuca, ono zrelo...bas iskasljava! nije mu dala nista, samo propolis u spreju... Lady, idoste li vi dr.? Felix, i vi ste bolesljivi nesto stalno...ako sam dobro skontala Kod nas vise prehladjen, nego zdrav Kontam sve, rekoh ove sedmice sam druga....da ga svaki dan vodim negdje na planinu ili na barice...ili na hum.....da malo disemo i udisemo zraka...Sve kontam, a i jeste tako... u zadnje vrijeme rijetko idemo vani...Mozda mu malo to imunitet ojaca...
pa i A. zrelo kaslje...isto virus samo sto je ona nama savjetovala da ne idemo na planinu dok mu se malo nesmiri...valjda zbog, radi ostrog zraka i promjene nadmorske jer moze jos vise kasljati
pa sta kazes dadada, da ga ne izvodim vani? On poceo juce ili prekuce nekako kasljucati, nista strasno.... ono ko zakaslje se i iskasljava
ma mozete vani...al nemojte na planinu...meni ima to smisla sto ona rece
anidla...ja sam ga jucer banjala...kupala standardno...napunila kadu i stavila saku morske soli...nisam dugo...oko 10 min
a za vaporub...ne znam da li ga vi smijete jer imate ad...posto u njemu ima mentola i drugih etericnih ulja...pa ne znam jel za njega previse "agresivno"...raspitaj se
tajraaaa velkom bak drago mi je da si uzivala i sretno s iscitavanjem,ja sam samo vikend pauzirala pa evo en mogu da pohvatam
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Slomih se citajuci vas. Dok vi mahalate, ja sam shopingovala Smekala sam jednu jaknicu vec duuugo dugo i kupih je na akciji snizenu 70% Kupila sam jos 3 kosulje/tunike Sve na akciji
pahuljoo gdje i koliko,ima li ih jos ...i ja sam u potrazi za jaknom
djecica jos kaslju koliko vidim nadam se da ce brzo proci
< Poruku je uredio gvendolina -- 16.1.2012 20:24:45 >
pa sta kazes dadada, da ga ne izvodim vani? On poceo juce ili prekuce nekako kasljucati, nista strasno.... ono ko zakaslje se i iskasljava
ma mozete vani...al nemojte na planinu...meni ima to smisla sto ona rece
anidla...ja sam ga jucer banjala...kupala standardno...napunila kadu i stavila saku morske soli...nisam dugo...oko 10 min
a za vaporub...ne znam da li ga vi smijete jer imate ad...posto u njemu ima mentola i drugih etericnih ulja...pa ne znam jel za njega previse "agresivno"...raspitaj se
a zasta se tokoristi??
i mi nemamo AD skoro pa godinu (masanla)
OK! Necemo onda na planinu, ali Hum nam nije bas toliko agresivan, mislim sa hladnocom a za sta je ovo banjanje u morskoj vodi Za sta je dobro, mislim je li isparavanje ove morske vode cilj da dijete udise paru ove ''morske vode'' ili... gvendolina, dje ste vi? sta radite,kako ste?
Nema razloga da mi zavidite, jer ja se nakon 7 godina vracam u civilizaciju... Meni su putovanja dusevna hrana...to mi je je draze od garderobe, izlazaka i svih poroka...aBd, za nekoliko godina cu moci putovati s mojim princezama...
Bas mi je zao sto ima bolesne djecice
Nema razloga da mi zavidite, jer ja se nakon 7 godina vracam u civilizaciju... Meni su putovanja dusevna hrana...to mi je je draze od garderobe, izlazaka i svih poroka...aBd, za nekoliko godina cu moci putovati s mojim princezama...
Bas mi je zao sto ima bolesne djecice
i menu su i tako mi fale najvise od svega
a jooooj, tajra...ma ne zavidimo mi tebi u smislu ljubomore nego govorimo u sebi: ''eh da je i meni...'' Ma putovanje, obilasci gradova, upoznavanje kultura i obicaja....je najvece bogatstvo posle zdravlja! Sve bude i prodje
Anidla, ta mast, isto kao i ona od dr.thaisa, je super za prehlade..maze se na pluca i pomaze kod kaslja i zacepljenog nosica...dobar je i za bronhitis...
a jooooj, tajra...ma ne zavidimo mi tebi u smislu ljubomore nego govorimo u sebi: ''eh da je i meni...'' Ma putovanje, obilasci gradova, upoznavanje kultura i obicaja....je najvece bogatstvo posle zdravlja! Sve bude i prodje
Eno ti nova tema... Meni nije jasno zasto iko odgovara na to?! Mislim, svima je jasno da niko ne trazi nikakvu pomoc, nego da neko provocira admirnistratore iz nekog cudnog razloga. I, iskrena da budem, ne znam sta je tu mastovito Ono je prosto neka psihoza, neuroza u najboljem slucaju, i neko treba potraziti pomoc na drugom mjestu
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms