Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako ste smirile strasti da se javim i ja Ja cu aBd Lanu ujutro da vodim dr, sad mi mm kaze da je toliko kasljala da je spavala samo pola sata , eh sad, jel to sto dajem caj i pekmez pa iskasljava ne znam... Kaze glas joj je bolji ali da ne zavlacim...kupili smo Denivit, i to cemo davati...ali bih da je poslusa i dr....
i od mene za L.
ja cu ga u 4 voditi...pa cu ti reci sta mi je rekla
Hvalaaaa Pisi, pratit cu Lana nema temperaturu, ono jednom imala 37,7 i odmah je spala pa je moguce da se samo zagrijala divljajuci po kuci , ne boli je nista, nije puno promukla....al eto, ne da djavo mira....
dadada, lady sretno danas ko dokt. Moje djete danas na boci nije plakao mos te misliti kad mu je krv vadilo, iz vene samo pustio dvi krokodilske suze, a glasa pustio nije sestrice se iznenadile kako je dobar bio nije se vrtio,otimo al zato kad je bocu u guzu primo orala je bolnica , ...
dadada, lady sretno danas ko dokt. Moje djete danas na boci nije plakao mos te misliti kad mu je krv vadilo, iz vene samo pustio dvi krokodilske suze, a glasa pustio nije sestrice se iznenadile kako je dobar bio nije se vrtio,otimo al zato kad je bocu u guzu primo orala je bolnica , ...
Da ozdravi brzo.... A za ne jelo...logicno je i nemoj ga siliti....ako ti bilo sta trazi daj...pa makar i mlijeko...i to je nesto
mala...meni april...mart...sve isto ...kad sam krenula tek sa mm...pita on mene "kada ces u Prag" rekoh..."oko Nove godine...pocetkom januara...krajem februara" ...i takoooo...Biserka sam ti ja prava
A ti me leona nasmija sa ovim...nemamo mjesta...pa gdje ces imat....pa svaki put na bb prodajes kartone ..."sopingholicarka" ja to rjesavam lako...pola poklonim...pola bacim...to me moja mama naucila...ma koliko da mi je zao...zazmirim i zdro...drzim se onog...sto tri mjeseca nisi obukao ni ne treba ti.
kod mene je mm problem...on samo navlaci a ne zna nista baciti...samo kod njega to nije garderoba nego kompjuteri i popratna oprema...tako da nam u kuci uvijek ima barem 4-5 kompjutera i more kablova ...on to nesto rastavlja...sastavlja...pimpuje ..nekakve "kompjuterske zvjeri" pravi...i tako...samo kad mi jedan dan pocnu hodati kroz kucu...a i u zatvor bi komotno mogli koliko filmova ima...pa preko 1000 kom....mada nedila
i usput...ako kome treba ipad2 nov...nek mi se javi
prodajes? koliko? ma nemam uopste toliko stvari samo mi se tezina mijenjala tokom godina pa mi pola stvari ne moze ili mi je veliko...sto se tice malene, e ona je dobila toliko stvari da je to strasno - em prvo dijete, prva i jedina unuka s obje strane, em mm ima darezljivog sefa a imamo i darezljive prijatelje:) a mm je bio shoppingholicar, i njegova mama, ona kupuje i maloj a i nama haha:) a mm ima stvari milion, to je nevjerovatno... ja sam poklonila toliko stvari, pogotovo kad sam se udala, pa obavezno svaki mjesec, dva kesa od male ide jednoj djevojcici, pa jos mm poklanja rodjaku svoje...i opet...kupi se ponesto, ponesto dobije i opet bruka stvari, bilo mi prije zao bacati, sad prodajem i kupujem:)
A sto se tice plakanja i udaje... Ja sam jedina ''mlada'' koju znam da se smijala ko luda kad se udavala. Meni sve shega bilo i jedva cekala da se dernek zavrsi, da zavrsim sa mladozenjom A mama jadna dva apaurina drmnula.
Nije mi ''tesko pala'' udaja jer sam vec naucila da ne zivim s njom. Ja sam more suza isplakala jedne kisne noci prve nedjelje u oktobru davne 2000. ...Otada ne zivim sa svojima, totalno sam bila samostalna osim finansija
Nije me jos potpuno delozirala jer ima veliku kucu. Sve sto je mojoj djeci malo ili veliko tamo je, moje sve knjige od Osnovne, pa do kraja faxa...posudje, posteljina i ostale dzidze koje sam dobivala kad sam se udala...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.1.2012 15:10:54 >
poky...nemam pojma...ja sam ovaj dobila u zamjenu za pare ...sto sam nekad davno nesto odradila...neotpakovan stoji...meni ne treba...preskupa igracka za moj pojam...a mm ima...tako da ovaj zelim prodat...para nikad dosta
how much?
Volim ja svoje roditelje najvise, vole i oni mene, ali nek ljudi malo disu sad kad su se "kotarisali" djece , a i ja da prodisem, dosta smo 20godina zivjela sa njima. Posto ce mama za godinu dana u penziju, tad bi se mozda vise mogli druziti, mislim cesce bi djecu mogla slati kod njih