|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
16.1.2012 22:18:26   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

uh što sam ja nekakva smorena...

dobila sam pa me sve boli. a imala sam malo prije Nove godineuser posted image . još sam spavala poslije podne dobrih sat i nešto ali sam sva polomljena. jedva čekam da legnem. moram još cuku izvesti a kada pomislim na ove stepenice, dođe mi da se ubijem!

N zaspala davnih dana. danas je sastavila svoju prvu "rečenicu". rekla mi je: "daj mama, daj"!

masala user posted image ...ova moja jos brblja...nista smisleno od nje...jedino sto me imitira...kad pokazem nesto prstom i ona odmah pokaze (to je veceras pocela raditi) user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 21826
16.1.2012 22:18:35   
Anoniman

N zaspala davnih dana. danas je sastavila svoju prvu "rečenicu". rekla mi je: "daj mama, daj"!

dusa malauser posted image

Neposredna veza do poruke: 21827
16.1.2012 22:19:52   
Anoniman
Boze.koliko bebica bolesnih. user posted image Mame, drzite se. user posted image
Tajra, e neka si se nahodala...zavidim ti, pozitivno, naravno. Falila si na forumuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21828
16.1.2012 22:20:51   
R&T@
ladybleu, da ti se to klimaks ne smijesiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 21829
16.1.2012 22:21:37   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: tajra

ma tu sam ti ja negdje, blizu. još par godina i pa-pauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21830
   [Obrisana poruka]
16.1.2012 22:22:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 21831
16.1.2012 22:23:11   
Anoniman
Nemajko sta to nisi dala djetetu pa je morala traziti i to dva puta "daj" ponovilauser posted image . Rekla ti je J sledeci put da ne bi bila nemajka povedi nju ona ce ti biti gratis dadilja za Nadjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21832
16.1.2012 22:24:11   
R&T@
Hvala, pahuljice...

Zelim ti da i ti putujes... barem do najsladjeg zagrljajauser posted image

Mi pronasle CD s pricama koje je citao Zihad S. i djevojcice uzivaju...
dobro, R. malo manjeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21833
16.1.2012 22:24:58   
rose

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: rose

uh što sam ja nekakva smorena...

dobila sam pa me sve boli. a imala sam malo prije Nove godineuser posted image . još sam spavala poslije podne dobrih sat i nešto ali sam sva polomljena. jedva čekam da legnem. moram još cuku izvesti a kada pomislim na ove stepenice, dođe mi da se ubijem!

masala user posted image ...ova moja jos brblja...nista smisleno od nje...jedino sto me imitira...kad pokazem nesto prstom i ona odmah pokaze (to je veceras pocela raditi) user posted image

I Iman je rekla daj mama i mama njam,njam user posted image

A ovih dana glavne dvije riječi su joj NE i DA!
'Iman, voliš li mamu? Daaaaaauser posted image '

'Iman, hoćeš li jesti? Neeeeeuser posted image '

I naučila je pokazati i reći none, nos i oko, s tim da se redovno prstom ubode kad požuri pokazati gdje se oko nalazi user posted image

secer mali...S i dalje na ne, ne ili kad nesto ne zeli odmahuje glavom user posted image a juce se prvi put pocela maziti ono da nasloni glavu na mene i tako ostane neko vrijeme user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21834
16.1.2012 22:25:48   
Anoniman
Tajra nepodnosljiva je, toliko me je isamarala da me prstom i u oko ubola, mislila sam oćoravih i na ovo jedno sto vidim, i onako mi ovo drugo ćoravouser posted image ...

Leence sve je moguce... joj bila mi je smjesna moja J ono vece, komentarisemo kako je Esma slatka, kako prica, a ona meni jos sapce, znas namjerno je mlatnula Deniz telefonom, a meni bilo glupo da kazemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21835
16.1.2012 22:25:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nemajko sta to nisi dala djetetu pa je morala traziti i to dva puta "daj" ponovilauser posted image . Rekla ti je J sledeci put da ne bi bila nemajka povedi nju ona ce ti biti gratis dadilja za Nadjuuser posted image

user posted image

isto joj htedoh napisati...
nemajka pustial dijete da moljaka nešta dva puta...sad da joj čestitam prvu rečenicuuser posted image

šala naravno...
sretno mama i d amsnji priču kad tebi ne godiuser posted image to ja iz iskustvauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21836
16.1.2012 22:26:30   
R&T@

Vrijedi li ona da zena koja je ranije dobila prije se rijesi user posted image ?Ili je to genetika?

Ja dobila u jedanaestoj godini, a i mama i nana su rano usle u klimaks...

Neposredna veza do poruke: 21837
16.1.2012 22:28:17   
R&T@

a ona meni jos sapce, znas namjerno je mlatnula Deniz telefonom, a meni bilo glupo da kazemuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21838
16.1.2012 22:28:50   
ladyblue RR

ma ona sve živo traži i to sve što ne može dobiti.

najbolje da ja njoj ostavim Nađu a da ja idem malo odomoriti. Njih dvije se vole a J neka vježba malo majčinstvo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21839
16.1.2012 22:31:04   
ladyblue RR

Vrijedi li ona da zena koja je ranije dobila prije se rijesi user posted image ?Ili je to genetika?

Ja dobila u jedanaestoj godini, a i mama i nana su rano usle u klimaks...

ne znam ali što se mene tiče, može mi odmah prestati. djete sam rodila i ne treba mi više ova kupovina tampona i uložaka.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21840
16.1.2012 22:32:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

nemajka pustial dijete da moljaka nešta dva puta...sad da joj čestitam prvu rečenicuuser posted image

šala naravno...
sretno mama i d amsnji priču kad tebi ne godiuser posted image to ja iz iskustvauser posted image

k'o što gledam, ovdje neće biti na tatu nego na mamu i neće se gasitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21841
16.1.2012 22:33:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

šala naravno...

k'o što gledam, ovdje neće biti na tatu nego na mamu i neće se gasitiuser posted image user posted image user posted image

i moje se obe ''baČile'' na mene u ovom smisluuser posted image
ubiše ko čekićuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 21842
16.1.2012 22:37:36   
taurus
večeuser posted image

user posted image za nađinu prvu rečenicu

tajra velkam bekuser posted image

šta to vi o klimaksuuser posted image
meni se ovaj mjeseca javilo neko krvarenje u sredini ciklusa, nije pravo krvarenje već nešto malo
kontam da nije ono ovulacijsko krvarenje...mada to do sada nikad nisam imala
kakava su vaša iskustva s timuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21843
   [Obrisana poruka]
16.1.2012 22:39:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 21844
16.1.2012 22:45:52   
taurus
ma mrzi me ići ginekologu, bila sam prije 6 mjeseci i bilo je sve ok
kontam sačekati slijedeći i ciklus i pratiti da li će se opet javitiuser posted image
inače meni se sve čini ok, nema sekreta i ništa me ne boli, dobivam redovno u dan
ovo mi je prvi put ovakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 21845
   [Obrisana poruka]
16.1.2012 22:52:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 21846
16.1.2012 23:00:39   
R&T@
Taurus, hvalauser posted image

Zaista ne znam nista o tim krvarenjima...user posted image

Ali mene zanima kad je vama veliki dan? Je li toaleta spremna? Nadjoste li "picelice"?

Neposredna veza do poruke: 21847
16.1.2012 23:02:51   
Hanady RR
samo mi još klimaks fali mjakemi pa da idem na vrh špicaste i sa nje pjevam iz sveg glasa...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21848
16.1.2012 23:06:31   
ladyblue RR
ja pojma nemam kako sam opet dobila. Pa imala sam prije 20-ak dana. Mora je nesto bezze prolupalo. Najgore je sto ja to ne pratim pa pojma kada sam imala i kada trebam dobiti. Ovu zadnju sam upratila po depilaciji,sasvim slucajno se sjetih. Hajde vidjet cu sljedeci mjesec.

Neposredna veza do poruke: 21849
16.1.2012 23:09:57   
bananica
veceruser posted image

upoznah i ja dadaduuser posted image i slatkog A, dao mi je daljinski da vozim auticuser posted image user posted image dijete ti nije nimalo lukavouser posted image znam da ces me zapamtiti po cistim plocicamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 21850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  872 873 [874] 875 876   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *