Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A je imao temperaturu 39, skinuli smo je evo ga sad se igra kao da mu nije ništa...Bile su mu ledene ruke i noge te sam zagrijavala svojim rukama ali jedva malo ugrijem kako vi to radite?...Tem. će se sigurno vraćati
Da li se smije tuširati ako su mu ledene ruke i noge i ako mu je hladno???
ne smijes ga tusirat dok tura ne sidje u noge i ruke posle smijes sretno da veceras ne bude ture tajra anel ima bronhitis ponovo se upalio pa boce prima suta nal cekam
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
A je imao temperaturu 39, skinuli smo je evo ga sad se igra kao da mu nije ništa...Bile su mu ledene ruke i noge te sam zagrijavala svojim rukama ali jedva malo ugrijem kako vi to radite?...Tem. će se sigurno vraćati
Da li se smije tuširati ako su mu ledene ruke i noge i ako mu je hladno???
ne smijes ga tusirat dok tura ne sidje u noge i ruke posle smijes sretno da veceras ne bude ture tajra anel ima bronhitis ponovo se upalio pa boce prima suta nal cekam
NE SMIJES OBLOGE STAVLJATI NA RUKE I NOGE DOK SU HLADNE...KKUPATI I TUSIRATI SMIJES
anidla...kod nas ti za djecu preporucuju ovaj dr.theiss...jer nema mentola a ja na svoju ruku stavljam vaporub...jer sam ga i ja kao mala koristila..tj. mama mi ga stavljala...i mom bratu...jednostavno...vjerujem samo njemu...sto moze biti pogresno...al znas i sama kada ti je nesto prepoznatljivo onda se toga drzis
inace ga koristim uvijek kod prehlada...samo pred spavanje...fino dise...nema budjenja
Nego, ima ona jedna zena sto se dopisuje s mojim muzem dok sam ja daleko
Njojzi hvala
Gdje su tvoje djevojcice bile?
kaže ta žena, nema na čemu
Tetka iz Vogošće ih željna...odvela ih u subotu i tek dana nakon posla mi po njih otišli... nevjerovtano...poželile smo se samo tako... a tražila tetaka , moli...ne mogu biti đon iako smo baš malo vrmena imale za druženje u portekloj sedmici
Tajra dobrodosla nazad, drago mi je da si uzivala ...meni putovanja ne fale, meni fali san , da mi se kao covjek naspavati bez 58468445 budjenja nocu
Moje malo dijete jutros bilo super, veceras ga opet uhvatilo, nece da jede nista, a kaslje strasno. na kraju dok nije povratio nije se smirio. Veliko dijete je u fazi da mene tuce, ja stvarno ne znam sta po tom pitanju da radim, toliko me zna mlatnuti da ja ostanem paf. Nece da spava dnevni san, danas tri i po sata je uspavljivala i na kraju odustanem, jer nema sanse.
A bit ce i sna... ti si sad u onoj teskoj fazi duple mame... kad uvijek jedno bi htjelo cijelu mamu samo za sebe...a i te glupe bolesti vas ne popustaju...
Ana nam je zbunjena, dusa draga... ona bi da bude i mala i velika... Znas onu: Ko tebe kamenom, ti njega medom...
A srce ce ti tek pucati kad on nju pocne udarati
Ja sam docekala prvu modricu na R. koju je T. napravila... I, neka mi Bog oprosti, meni smijesno...
Slomih se citajuci vas. Dok vi mahalate, ja sam shopingovala Smekala sam jednu jaknicu vec duuugo dugo i kupih je na akciji snizenu 70% Kupila sam jos 3 kosulje/tunike Sve na akciji
pahuljoo gdje i koliko,ima li ih jos ...i ja sam u potrazi za jaknom
djecica jos kaslju koliko vidim nadam se da ce brzo proci
Ja sam bila u ono Azelu na Socijalnom. Ima jakni koliko ho's. Ja sam kupila za proljece/jesen...Svaki dan im stize roba, tako da ce biti izbora. Samo pazi da ne dodjes iza 4-5h, jer tad se sve probere(ne dolazi u svaki Azel svaki dan roba-samo u ovaj i onaj kod Vjecne vatre...)
tajraaaa velkom bak drago mi je da si uzivala i sretno s iscitavanjem,ja sam samo vikend pauzirala pa evo en mogu da pohvatam
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Slomih se citajuci vas. Dok vi mahalate, ja sam shopingovala Smekala sam jednu jaknicu vec duuugo dugo i kupih je na akciji snizenu 70% Kupila sam jos 3 kosulje/tunike Sve na akciji
pahuljoo gdje i koliko,ima li ih jos ...i ja sam u potrazi za jaknom
djecica jos kaslju koliko vidim nadam se da ce brzo proci
Ja sam bila u ono Azelu na Socijalnom. Ima jakni koliko ho''s. Ja sam kupila za proljece/jesen...Svaki dan im stize roba, tako da ce biti izbora. Samo pazi da ne dodjes iza 4-5h, jer tad se sve probere(ne dolazi u svaki Azel svaki dan roba-samo u ovaj i onaj kod Vjecne vatre...)
ja sam prekjuce ovdje na grbavici u azelu kupila sebi odlicnu crnu pernatu zimsku jaknu sa kapuljacom sa krznom- samo 70km, pravo dobra i topla, na moje veliko cudjenje nasla XL- inace nikad ne mogu sebi u azelu naci broj
Ma malo sam je prestala vodit, dok mi se ne projede, ... samo se mučimo bezveze, a ja još nisam počela raditi.... Ja je kući hranim po tri sata, zbog ovih zubića neće usta da otvori, a oni to tamo, svejsna sam, ne mogu da rade. Tako da... bolje neka je još malo sa mnom, dok nije nužde velike ili dok se ne projede.
dobila sam pa me sve boli. a imala sam malo prije Nove godine . još sam spavala poslije podne dobrih sat i nešto ali sam sva polomljena. jedva čekam da legnem. moram još cuku izvesti a kada pomislim na ove stepenice, dođe mi da se ubijem!
N zaspala davnih dana. danas je sastavila svoju prvu "rečenicu". rekla mi je: "daj mama, daj"!
Tajra dobrodosla nazad ja i Nikola se vracali od prijateljice i ulazimo u ulaz kad malo mace na otiracu sjedi, maleno,preslatko.. popelo se za nam do vrata i meni ga bas bilo žao, zamalo da ga pustim u kucu mm nasao kutiju od cipela, stavio neki stari rucnik da mu bude toplo, u zdjelicu mlijeka i slanine (valjda macke vole slaninu ) i evo ga spava ispred vrata..ujutro ce ga netko sigurno potjerat..