Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahhahahahah......cuj dasa.... a zamisli dasi visi dasa ma bjezi tamo..... ko danas postavi onu trbavu plesacicu....jesi ti? jesi garant a jesam se izibretila Boze sacuvaj.... ma ne mogodoh vjerovati svojim ocima... a nisi ti...sad se sjetih.... ticerka je bila azurna
@ladyblue, ja je imala 4 puta, nikad nisam pila antibiotike, svaki put mi sama pukla? jest da boli ko sam vrag ali izdrzi se...sta si ti uzimala za bartolinijevu da znam ako se pojavi opet?
ja sam imala bas visoku temperaturu jer je bio zestok abces. Uz to se pojavila nakon sto mi puce sav od epiziotomije. Kad se ubila nisam. I da, bobe se zovu Beladona. One su inace za akutne upale i meni su odmah pomogle,bukvalno isti dan je pukla. Kada sam otisla doktoru,svi se zijanili kako sam prosla bez hirurske intervencije jer je bila ogromna!
mogu li se kupiti u nekoj apoteci ili bas kod homeopate? i kod mene je bila ogromna, i imala sam temperaturu, ublazavala sam bol kupkama -sitz bath, stavljala rivanol i skidala temp, traje u pravilu nekih 5-7 dana kod mene, i svaki put pukne, javi se kad mi padne imunitet...
bananice nađel tu katicu ženo il da je mi idemo tražiti
ja bez svoje djece...uzela ih tetka iz Vogošče za vikend poželjela ih ... i ja sam...al eto opet imal emso lijepu sedmicu...svega se naigrale i naobavljale... al čekam ih jeva popodne
jutro Hanady iskreno,naspavale se jesam a ovo drugo slabo sta cu,takva sam,sve pripam k srcu. moj Alen fino meni donese pelenu i vlazne maramice i leze na kauc kad ja on se ukakio neznam jesam li spominjala kucne ljubimce,tj miseve.koji su mi hodali po spajzu,kuhinji.ono ja pogledam mis trci sad jednog vise nema uhvati se jutros.al ima jos jedan.al navikla ja na njih,gadove male
jutro slabo sam spavala anel mi sinoc pred spavanje imao turu i jutros u pola 6 evo sad nema jer jos sirup djeluje vidicemo ocel se vracat vise trazio mi tecnosti u neka doba da pije .kaslje, opet .....
bebacah draga...ja sam hrabra al miša...njega se bojim to je ludilo... šta da vam pričam...ja sam kad sam se tek udala jednog vdijela kod nas u predulazu...dok je muž došao kući i zaova ja prestajala na stolici
felix...miša mu...
kolika je tura bila
Dancic.... Lana prekasljala noc ali bez budjenja i bez temperature hB... Opet smo jutros do pola 9 odspavali, danas je puno bolje hB, kaslje ali manje cini mi se...i glas joj vise nije toliko promukao...mislim da je necu voditi doktoru... Pokusala sam joj dati uprzen secer sa mlijekom - nema sanse, kaze woow kako je lijepoooo i odlozi flasicu Opet sam napravila caj za kasalj...i morma poslati M. po luk i jabuke da malo i toga napravim, nije na odmet...kad sam kuci vec...
Super Lady... vidiš ti kako ona ima dobar imunitete i bori se sa virusom lako nemoj više da nam ružiš dijete za nejelo...ručki ona kvalitetno svoje čorbice
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ma felix ovaj viru koji je naletio je takav...i dorasli di ejac kašlju užas jedan
al ako vam se varti tura i ako čuješ da ti hropti...ne znam...možda doktor da pluća presluša miša mu
Pih otkud mi bestilj , pitat cu mamu ima li slucajno Juce je jedva koju kasiku pilece supice (za rucak, dorucak je bila pura i fino je pojela) ali je jela malo vise voca pa je valjda ok... Dala sam joj pred spavanje Flonidan pa valjda ima i do toga Al nek je bolje hB...
Flonidan je dobar ako s eiam sekreta iz nosa...on ima funkciju d aga amsnji...to je oaj sekret koji mi i ne vidimo nekada d aid eiz nosa...nego negdje tamo iza doe pa iritira na kašalj djecu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dali su joj ga kad je imala laringitis (vjerovatno bi ga dijagnosticirali i sada) da joj dajem da se povrati glas i smanji kasalj... Samo sto je sada nisam vodila doktoru, jer nije strasno kao prosli put i cini mi se da ide na bolje....ne daju mi se antibiotici...
da kod mene nije crtić ledeno doba rekla bih ti dođo po teglu bestilja
Koji dio Ledenog doba
onaj kad smao onaj smrdljivac u ledu stoji niđe živog roba...svi iselili
M je nadrljala 2 put u 4 dana, nekidan je moja mama nije vidjela i krenula da odlozi klavijature i pukla je posred cela s njima, cvoruga joj narasla, i jucer se vrti u krug u dnevnoj i padne i opali se u sto, i u ladicu od stola na 2 mjesta...sva u masnicama po licu
opet ima ture neznam dal da ga vodim dokt. dace mu antib opet na hitnoj a skoro ispio zinat nista nece da jede samo tecnost trazi . Pa hropti, da i sav je zacepljen do bola . Cistila sam nos pumpicom kupila sam ju al dzaba opet hroptinja .