Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja i stariji sin smo mjesec dana bili bez mm(kad je na Hadžu bio) i ni jednu noć nije sa mnom u krevetu spavao,ali ovo drugo-uh poslije njega mi treće nće zadugo na um pasti
meni sve mama govori...da ti je faraha bila prvo dijete nebi ti drugo zadugo ridla...a nema ona pojma jadna šta se dešava ustvari
Hajd' sad ozbiljno pitanje-na tom nj krevetu(mislim staiji sin što ima veliki i na nj smo mislili "sprat podići" ) je nobil madrac-nije ni jeftin bio, i meni je extra-1-2 noći sam spavala na nj-i baš je ali neko je pisao da se razočarao u nj madrace Ne znam šta da radim sad za drugi krevet?! A ja bi da im budu " do ženidbe"
Ma pise u uputstvu da se daje djeci od mjesec dana, ali u konsultaciji sa dr. Mama je pitala ovu svoju koleginicu pedijatricu i ona joj rekla da tri kapi ne mogu odmoci, vec samo pomoci, jer to je minimum koji beba od mjesec dana pa nadalje moze koristiti. Ja sam pod dijagnozom Astme pa sto se tice bronhitisa milon nekih stvari znam, jer svasta sam prosla, samo tri anafilakticka soka, a dva puta me otpisali skroz bili, ali sa laringitisom bas nemam iskustva nikako. Ma i on spava u AS nakacenoj na kolicima i evo ga pored mene, ljuljuskam ga kako se zakaslje, pokusala i u onoj ljuljasci gracovoj, ali nece u nju jer bi mi bilo lakse iskreno da ona ljulja, a ne ja.
prvi put kad je s provela noc u ljulji bilo je kad je nesto bilaprehladjena...a ljulja imala vibracuju (nije bila hi-tech ko ta tvoja ) a ja malo prije toga dobila onu dekicu za kolica s rupama pa sam je mogla svezat i umotat...elem tome tada spasilo
Hajd' sad ozbiljno pitanje-na tom nj krevetu(mislim staiji sin što ima veliki i na nj smo mislili "sprat podići" ) je nobil madrac-nije ni jeftin bio, i meni je extra-1-2 noći sam spavala na nj-i baš je ali neko je pisao da se razočarao u nj madrace Ne znam šta da radim sad za drugi krevet?! A ja bi da im budu " do ženidbe"
kod mene je nobil i kod bebe u krvetiću...od hanadi njoj znači 5 i pol godina na njemu s espava...i sad ko nov... kod H u krevetu nobil isto...evo 2i pol godine super... i kod nas bračni nobil...6 godina...
ja sma baš zadovoljna i nešto nemam saznanja u razočaranjea
Doublemum mi imamo na nasem "mracnom" nobilov, a i Luki u krevetcu je njihov i ja sam prezadovoljna sa njim. Samo njihove posteljine su katastrofa bukvalna, nikad ih ispeglati, jos mm kad je kupovao dusek kupi mi sedam onih plahtih sa gumom, odrah se peglajuci, tako se zguzvaju kao da ih je krava zvakala, a nekakvi su grubi pravo.
Noa jesi li radila bakterijsku analizu cerviksa, jer se zna cesto desiti cin 2 zbog prisustva bakterija.
radila hpv-tip al ne pokazuje ni jedan strasni a ja sam imal ceste upale m.kanala dok sam bila manja i imala neku bakteriju na koju niti jedan antibiotik nije djelovao pojavila bi se,mucila me,oni me kljukali antibioticima i ona nestane nakon 15-ak dana pa onda opet ponovo...ja mislim da je ona uzrok svog ovog sranja dolaM
meni nije jasno kako vi tako mlade imate tolike probleme sa zubima od malena treba redovito ići kod stomatologa i nema zime, pa iako iskrsne neki problem na vrijeme će se otkloniti Ja se zijanim kad vidim da neko od npr 25-30 godina ima navlake na zubima i to kec, dvica
kod mog supruga je ovako, pljunute zube ima ko i njegov otac. opet, genetika....a dosadan je vise koliko boravi u toaletu dok pere zube, smori
heh ja sam jedna od tih...a navlake sam stavila jer su moje jedinice potamnile...u ratu imala gangrenu na jedinicama pa sam na stomatologiju u pauzama granatiranja i kad ima vode/struje isla i to lijecila...elem oko 2000-e potamnile i ja stavim navlake radi estetike...s tim da 2009 otkrih kako mi jedan kanal nikad nije bio napunjen i da sam svo vrijeme imala neki proces na korjenu...elem moj me stomatolog spasio resekcije a ja napravih nove navlake (zbog toga sam i isla jer su iste bile stare)
A nisam vam se pohvalila da mi je dijete pocelo "ici" na fitnes, ali je bolest zahebala. Tetka je vodi na fitnes sa sobom, isla je tri puta do sada i prvi put kad je odvela teta rekla da mogu samo djeca od tri godine, ali kao nek sada ostane, ali kad je tetka dosla po nju teta je dala svoju saglasnost da je uvijek dovodi jer je bila divna i nije je ni osjetila
kod mene je nobil i kod bebe u krvetiću...od hanadi njoj znači 5 i pol godina na njemu s espava...i sad ko nov... kod H u krevetu nobil isto...evo 2i pol godine super... i kod nas bračni nobil...6 godina...
ja sma baš zadovoljna i nešto nemam saznanja u razočaranjea