Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
upravo tako tebi treba mekna četkica. uzmi curaprox ultra soft a ne znam kako ti pasta ne pomaže, meni se u trudnoći javilo krvarenje desni, koristila sam paradontax pastu i nakon mjesec dana sve se smirilo
vece i od nas . Kod nas stanje i dalje u down-u, Luki izgleda ove inhalacije nista ne pomazu, dijete ubi kasalj, a kako se nakaslje tako u vrisku, valjda ga boli, a nema glasa, skroz izgubio pa jadan kad place kao da pijuče. Ana je hvala Bogu bolje, izgleda prodjosmo bez antibiotika ovaj put . Mm pod temp, ja pod temp, ma uglavnom veselo nam bas, a nesto se oduzilo, pa nikako da prodje.
jesi ga probala u zaparenom kupatilu inhalirati i jesu ti dali fenistil ili flonidan?
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ma njega vise laringitis muci nego bronhitis, a kako je prestao sa antibiotikom prije osam dana zbog bas visokih leukocita za koje nismo skontali od cega su, a danas nalazi uredni nije mu antibiotik ukljucila . Danas primio injekciju u dz, kad smo dosli kuci ja ga inhalirala jutros i evo veceras, kako nisam imala iskustva sa tim laringitisom nemam pojma koliko inhalacija treba da prodje da bi se pocelo poboljsanje vidjeti. Ona nam je rekla najmanje met dana ujutru i uvece, a u ponedjeljak kontrola, do ponedjeljka da ne prekidamo pa ce vidjeti sta dalje. Rekla je ako bude islo na gore da ga vodim na jezero, hvala Bogu nije gore, ali nije nesto specijano ni bolje. Vidjecu nocas kako ce noc proci.
ja sam pila i moja mama je pila i ja i brat i sestra kad smo bili mali...ja imam najvece probleme sa zubima jer sam nosila aparat, a sestra i brat nemaju ni plombe, mislim da nemaju ni karijes...jel to genetika jer tata ima super zube il je i do tabletica nemam pojma
Rose za flonidan je on mali, a i fenistil u bas iznimnim situacijama se daje tako malim bebama...ej pa nama je danas 5mjeseci . Dala sam mu ja veceras na svoju ruku tri kapi fenistila, ali ne primjetim poboljsanje iskreno. Parila sam ga i u kupatilu i iznad kljucale kamilice i inhalirala fizioloskom vise puta danas. Toliko njemi to prija da dok radi inhalator dijete spava, a cim nestane fizioloske unutra, cim prestane pariti on se probudi.
ja sam pila i moja mama je pila i ja i brat i sestra kad smo bili mali...ja imam najvece probleme sa zubima jer sam nosila aparat, a sestra i brat nemaju ni plombe, mislim da nemaju ni karijes...jel to genetika jer tata ima super zube il je i do tabletica nemam pojma
ja sam nosila aparat, i imam uvijek iste zube,kvalitetne...mislim da je to prije do genetike.
nisi ti jezdimir već smo mi strahomiri
zelim da izmisle aparat u koji udjes i nestanu sve dlake s tijela osim kose, obrva i trepavica:) ta neko ko patentira to, zaradit ce milijarde plus zelim da nadju nacin da nam izrastu bezbolno novi zubi:)
meni nije jasno kako vi tako mlade imate tolike probleme sa zubima od malena treba redovito ići kod stomatologa i nema zime, pa iako iskrsne neki problem na vrijeme će se otkloniti Ja se zijanim kad vidim da neko od npr 25-30 godina ima navlake na zubima i to kec, dvica
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.1.2012 23:14:25 >
Rose za flonidan je on mali, a i fenistil u bas iznimnim situacijama se daje tako malim bebama...ej pa nama je danas 5mjeseci . Dala sam mu ja veceras na svoju ruku tri kapi fenistila, ali ne primjetim poboljsanje iskreno. Parila sam ga i u kupatilu i iznad kljucale kamilice i inhalirala fizioloskom vise puta danas. Toliko njemi to prija da dok radi inhalator dijete spava, a cim nestane fizioloske unutra, cim prestane pariti on se probudi.
ne znam stvarno...za fenistil provjeri nemoj mu davati na svoju ruku (ja ne znam sta pise na uputstvu za tako male bebe)...moja je tih dana do inhalacija spavala u polulezecem polozaju, meni na rukama, pa u kolicima pa se onda zakaslje jedva do daha dodje...imali smo srece pa joj je prva inhalacija vec pomogla
i sretan mali rodjendanko
imam i ja kvalitetne zube, prilicno osim sto su krivi- naslijedila od mame (nadam se da necu i paradentozu od nje naslijediti ,al dabogda da ne )a kod mm su katastrofa kvalitet- navlake, operacije ,vadjenja, mostovi,kocici, i on se istrosio do sad na zube koliko hoces a vec kad je imao 20 godina mu otisle i jedinice i dvojke. nadam se da lana nece imati na njega zube, nek ne budu krivi ko moji al ni losi kao njegovi
Ma pise u uputstvu da se daje djeci od mjesec dana, ali u konsultaciji sa dr. Mama je pitala ovu svoju koleginicu pedijatricu i ona joj rekla da tri kapi ne mogu odmoci, vec samo pomoci, jer to je minimum koji beba od mjesec dana pa nadalje moze koristiti. Ja sam pod dijagnozom Astme pa sto se tice bronhitisa milon nekih stvari znam, jer svasta sam prosla, samo tri anafilakticka soka, a dva puta me otpisali skroz bili, ali sa laringitisom bas nemam iskustva nikako. Ma i on spava u AS nakacenoj na kolicima i evo ga pored mene, ljuljuskam ga kako se zakaslje, pokusala i u onoj ljuljasci gracovoj, ali nece u nju jer bi mi bilo lakse iskreno da ona ljulja, a ne ja.