Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I kod mene isti problem. Po danu ako odspava sat vremena ja sva happy Tako je od rodjenja Nikad po danu nije spavala duze od sat. Uvece sve kasnije i kasnije ide na spavanje Svaku noc nas dvije se moramo "posvadjati" da bi ona zaspala. Zao joj propustit ce nesto
Ja ovo ne dozvoljavam... Zna se, mlijeko i do 9h je u krevetu...zaspe maximalno u pola 10....
Ma nedozvoljavam ni ja. Popije mlijeko obuce pidzamu i pravac krevet ali kad god je obidjem ona budna. Na kraju je i ljuljam ne bil zaspala ali nista. Sto je najtragicnije ona je ujutro u 7 vec na nogama. Znaci kod nje nema trunke umora.
Doduse posto ja radim i ne vidjamo se po 9-10 sati, moja trazi da budem s njom...ja legnem sa svoj krevet i gledam tv a ona u svom kreveticu i mazi moju ruku i tako zaspe...malo se vrti, prica, zapitkuje, pa ja kad "vrisnem" brzo zaspe ...znamo se i posvadjati ali opet samo mene trazi, nece da je mm uspavljuje ako sam ja kuci...
Aaaauuuuu, bahnem da vidim ima li kakvih info o kirurgu i imam šta pročitati... Odoh džezvu kafe da napravim pa ću da se zadam u razmišljanje tko li je misteriozna osoba ? hhhmmmm ipak je bolje da cuku prošetam... Hanady metlu u ruke ,ej hvala ti samo mi reci jel' moram da mu se najavim prvo i kako to već gore funkcioniše? Izvini znam da te peglam puno ali čisto da ne lutam. Znači definitivno dr. Zvizdić...?
Ni ona neda nikome drugom da je uspava. Mm je uzme pa njih dvoje zajedno legnu ali ona opet dodje kod mene i kod mene zaspi. Jos smo cijeli dan skupa. Tajra zao mi je, hvala Bogu pa njemu nije nista, izvini ali sam se ismijala za sendvic ali tek kad si napisala da bezobrazno zvuci.Sta ti se sve ne mota po glavi
dan doslo vrijeme, da se laganini krene Mi ujutro akoBogda ranom zorom krecemo i mogu vam reci da mi je plaho zao,bas nam je super bili,domacini su nas ugostili pravo,bilo je hodanja,shopinga....evo jedva smo potrpali sve,jos nam je auto karavan tajra bas mi je zao sto je tm imao udes,vjerujem da ste se nasekirali,ali hvala Bogu samo neka je glava ziva i zdrava sve se nadoknadi sve smo vas puuuuno pozelili Eh sad vidim negdje sam nesto propustila,hoce li mi neko poblize objasnit,sta me to masilo,koja tema pleaaaase
A meni moj salje poruku, hrani Lanu od pola 4 i jedva koju kasiku pojela Jel moguce da je zato sto ne pije evo 2 dana B-komplex?! Il samo njega za*ebava?! Mislim, dugo traje hranjenje ali pojede....doduse - meni
(odgovor članu *pcelica*) [Pošalji privatnu poruku] Neposredna veza do poruke: 19636 RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 16:03:43
Nove poruke Lady26
Objave: 9553 Član od: 23.3.2009 Mjesto: stolica Status: odsutan A meni moj salje poruku, hrani Lanu od pola 4 i jedva koju kasiku pojela user posted image Jel moguce da je zato sto ne pije evo 2 dana B-komplex?! Il samo njega za*ebava?! Mislim, dugo traje hranjenje ali pojede....doduse - meni
< Poruku je uredio Lady26 -- 10.1.2012 16:04:25 >
A meni moj salje poruku, hrani Lanu od pola 4 i jedva koju kasiku pojela Jel moguce da je zato sto ne pije evo 2 dana B-komplex?! Il samo njega za*ebava?! Mislim, dugo traje hranjenje ali pojede....doduse - meni
Mislim da nije do B-komp., nego zna koga može zezati..Proći će valjda..
Lady, da nije jela neke "gluposti" prije rucka?
A ne moze cijeli zivot piti B vitamin
Lady, da nije jela neke "gluposti" prije rucka?
A ne moze cijeli zivot piti B vitamin
Znadem, pravimo pauzu Vidjet cu kakva ce meni biti...jest ce isto...
valjda ce proci ..... Sve sto jede je nista niscim al bar nesto pojede MADA JA to neznam kako bi nazvala uzivom ne jelom .... sta cu ja dok ne bude bolje .
Felix ne sikiraj se cim se A malo oporavi on ce poceti jesti. Krenes od sebe kad si bolesna nije ti ni docega a kamoli do jela. Moja starija inace je pegla kad je hrana u pitanju em je izbirljiva em sporo jede. Sad kad je bila bolesna dan bi provela bukvalno na kasicici caja. Ja sam pored nje plakala ko malo dijete jer neznam kako da joj dam sirup na prazan stomak. Ali je nakon dva tri dana sama trazila da jede i pojela bas ono pravo. Ja sam ostala paf jer je to prvi put u ovih sedam godina da ona kaze da je gladna.
Moj E..slomi me najčešće dok jede..sveeeeeeeee vadi..pregleda..pipka..pa pojede..i tako ukrug..jedino baaaaaaš ako je gladan..to ne radi..Pa..sad praktikujem..čim počne vaditi..prekinem s jelom..pa kad guza ogladni..dobro pojede..