Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vrijeme za spavanje valjda pa ih opilo i A spaava al se ar puta budio kasalj ga muci ,kaslje nos mu zacepljen a ispili antib. I dalje ne jede kako treba .
Moja svaki dan sve krace spava , sad je "spala" na samo 1h dnevno...i izdrzi regularno do 21... buahahaha....
i E. isto ovako prije je po 2-2,5h znao spavati sad samo sat i opet kad ga hocu navecer uspavati buni se ne spava mu se ja se tjesim da je do zuba i on od malena zaspi u 21 i ne javlja se do 7-8h ujutro
< Poruku je uredio rose 87 -- 10.1.2012 15:29:36 >
I kod mene isti problem. Po danu ako odspava sat vremena ja sva happy Tako je od rodjenja Nikad po danu nije spavala duze od sat. Uvece sve kasnije i kasnije ide na spavanje Svaku noc nas dvije se moramo "posvadjati" da bi ona zaspala. Zao joj propustit ce nesto
I kod mene isti problem. Po danu ako odspava sat vremena ja sva happy Tako je od rodjenja Nikad po danu nije spavala duze od sat. Uvece sve kasnije i kasnije ide na spavanje Svaku noc nas dvije se moramo "posvadjati" da bi ona zaspala. Zao joj propustit ce nesto
Ja ovo ne dozvoljavam... Zna se, mlijeko i do 9h je u krevetu...zaspe maximalno u pola 10....
Lady vama izalse sve petice joj blago vama nama fale jos gornje zato nam je hrana ovih dana 0 bodova, samo fino doruckuje jucer poslije spavanja pojela sam,o tanjir supe, nekoliko stapica, krusku i to je to a zaspala tek u 23 sata
spavanje spavanje vjecni problemi mi spavamo od sat do dva preko dana ja joj ne dam vise jer ionako kasno lijeze, neki dan je spavala 2,5 sata zato je navece sijelila do ponoci sto aj ne mogu stavrno izdrzati
pitanje za one koje imaju laptop- koliko dugo vam je trajala baterija? moj laptop je kupljen prije godinu dana i sad me upozorava da bih trebala promijenit bateriju kad ga napunim, isprazni se za sat vremena. da li je normalno da se baterija istrosi vec nakon godinu dana? znam da je skupa nova baterija