Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod mene Atija jede skoro sve i stalno je gladna, ali zato Ajla od kako se rodila moras moliti da jede. Na prste jedne ruke mogu izbrojati sta voli i sta jede i sve se svodi na tih par jela Povrce da je nenatjeram nikad nebi pojela.
efo malo i mene, Tajra samo neka se nikome nista nije desilo, a auto ma popravit ce se....
vidim danas smo svi radoznali ma sarnite i meni ko je ta tajanstvena zena
mi smo imali provalu danas u vrticu, obukla sam jaknu D ...i jaknica je super...ako uspijem obucem ponovo D pa da vidite i idemo nas dvije ona govori sama Dena.. u susret dolaze nam djecak i tata, srecemo se na vratima vrtica djecak (cca 3) kaze "tata vidi deda mraz" misleci na moju D i njegov tata i ja smo se valjali od smijeha...
kad mi u DZ na kontroli opet ce neka zena jao vidi je ista deda mraz
mozda vama nije smijesno al ja sam se bas bas ismijala moram vam slikat pa da to vidite
Drustvo nase malo i veliko! Kako ste nam svi redom? Nadam se da ima sto manje bolesnih,da ste nam svi dobro,zdravo,veseli i nasmijani. Jedva cekam da se opet pocnem redovno javljati,bas nam falite. Mi smo dobro,popravljamo djecaku imunitet,odgodili smo malo polazak u vrtic...
Ljubimo vas sve mnogo
Pocy nemam pojma sta im je,moj isto tako tersa bez razloga,baca se po podu...sve mora biti kako on hoce.Uzmem u obzir da su zubici,ali nekad kontam da je bezobrazluk.Kako je stariji sve je gori.Planiram ga opet upisati u vrtic,ima toliko energije u sebi da je nema gdje isfurati.Isto zuca po stanu,bez obzira sto svaki dan idemo vani,on je neumoram
on nije bio bas tako grozan do neki dan...od neki dan doslovno po cijeli dan tersa, na svako naše normalno NE on kmeeee...dernja, vristi kada ga krene, pa i bacanje po podu kada vidi da ga bas ignorisemo ili to nesto neodobravamo...katastrofa..počeo da je priča kako će na svaku malu bebu vrištati, baciti u kantu, "pegaziti", baciti bombu, pitoljem upiskati (pištoljem uprskati - jer ne zna da se iz pistolja zapravo puca ), nabiti nogom i šakom....o Boze...ne daj ti Boze da sam trudna i da mu sad moram objasnjavati da ce dobiti brata ili sestru malu bebu.a od neki dan to isto priča za tetu...da će i nju "pegaziti autom", puknut šakom i nogom... užass.reko pa bolan sto jadnu tetu sta ti je uradila, kaze nije nista, Jaho(Rafo) je višto na tetu i udaio je kockom u nos..i stvarno zena ima modricu na nosu..ali skontao je to da vise ne smije... kao da slabije od sebe (a to su teta i bebe ) ima poriv da zgazi nogama sto li Boze
pitaj tetu jel se djeca ispred zgrade tako ponasaju pa mozda ih imitira...
on nije praktično agresivan, vec samo laje ..ma ovo je od prije par dana ovakvo ponasanje,,,nije ni bio vani s djecom jer je bio bolestan..danas evo vidim vec daj bolje.mora da ga je luda uhvatila od slina i kaslja ili mozda od sirupa za kasalj koji u sebi ima par procenata alkohola i da visnja ne brini, jedino vas troje voli...nikog drugog ne voli
Ja sam mrtva umorna, a Esma opet ima malo ture... Nadam se da neće biti visoka noćas, sinoć je bila ok... Nemam koncetracije za čitanje, hoce mi neko ukratko napisati sta se desavalo ovdje danas . Ako niko nece, pitat ću ja svoju jetrvicu (Iman, je l' se tako kaže ili sam lupila? )
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Pocy nemam pojma sta im je,moj isto tako tersa bez razloga,baca se po podu...sve mora biti kako on hoce.Uzmem u obzir da su zubici,ali nekad kontam da je bezobrazluk.Kako je stariji sve je gori.Planiram ga opet upisati u vrtic,ima toliko energije u sebi da je nema gdje isfurati.Isto zuca po stanu,bez obzira sto svaki dan idemo vani,on je neumoram
on nije bio bas tako grozan do neki dan...od neki dan doslovno po cijeli dan tersa, na svako naše normalno NE on kmeeee...dernja, vristi kada ga krene, pa i bacanje po podu kada vidi da ga bas ignorisemo ili to nesto neodobravamo...katastrofa..počeo da je priča kako će na svaku malu bebu vrištati, baciti u kantu, "pegaziti", baciti bombu, pitoljem upiskati (pištoljem uprskati - jer ne zna da se iz pistolja zapravo puca ), nabiti nogom i šakom....o Boze...ne daj ti Boze da sam trudna i da mu sad moram objasnjavati da ce dobiti brata ili sestru malu bebu.a od neki dan to isto priča za tetu...da će i nju "pegaziti autom", puknut šakom i nogom... užass.reko pa bolan sto jadnu tetu sta ti je uradila, kaze nije nista, Jaho(Rafo) je višto na tetu i udaio je kockom u nos..i stvarno zena ima modricu na nosu..ali skontao je to da vise ne smije... kao da slabije od sebe (a to su teta i bebe ) ima poriv da zgazi nogama sto li Boze
pitaj tetu jel se djeca ispred zgrade tako ponasaju pa mozda ih imitira...
on nije praktično agresivan, vec samo laje ..ma ovo je od prije par dana ovakvo ponasanje,,,nije ni bio vani s djecom jer je bio bolestan..danas evo vidim vec daj bolje.mora da ga je luda uhvatila od slina i kaslja ili mozda od sirupa za kasalj koji u sebi ima par procenata alkohola i da visnja ne brini, jedino vas troje voli...nikog drugog ne voli
Jašta si nego pogodila...još umanjenica...ulizuješ mi se opasno za info ljubim te tako pametnu Nadam se da Esmičak neće imati turicu večeras...možda su i kod vas zubi.
Mi sad s druženja s sveki i rodicom...cure se se takmičile koja će pojesti više pite od sira i jogurta ...red svađe, pa tuče, pa maženja i evo nas kući
Ništa od ulizivanja, nikakve škakljive informacije nisam dobila, pih Mogu misliti kako su slatke rodice, a tako isto i E i D, vidjela si, maženja još najmanje tu ima
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Mm kuci...bole ga prsa od udara u volan (A ja budala kad kazem da se veze )...ali sve su mu snimili i pregledali u Hitnoj...nema lomova, hB...
Auto je slupano, ali je i bilo kanta tako da ne zalimo... bit cemo koju godinu ( ) djaci pjesaci...
Nasa velika sreca u nesreci je da one nisu bile u autu, hvala Bogu dragom...
Zamalo da odlucim ostati, jer se R. probudila s nekim cudnim flekama po licu , ali nestadose... Tako da sam se pozdravila s djecom (nesto mi "kuhalo" u stomaku, mrvice mamine drage)
i evo sjedim pred ormarom i mislim kako je vrijeme da pocnem puniti kofer
Je li normalno da djete jede po 3-4 kivija dnevno? pocela sam da ga krijem,on je lud za njim Cini mi se zivio bi od njega,sad pojeo 2,i skoro pola nara nista mi nije jasno
za kivi...nekad neko rece da ne treba pretjerivati...razlog tacan ne znam...sto se nara tice...mislim da nema razloga zasto ga sprecavati...dapace...obje vocke su pune vitamina c...a organizam ga izbacuje...tako da ga mozes uzimati u neogranicenim kolicinama ...pusti dijete da jede
Vece, samo kratko dok se mm i braco nisu vratili, otisli u nabavku "gluposti"
Lana mi je uzasno nervozna, malo joj curi nosic i kao da je zacepljen...nisam sigurna... E da, komplet joj kosa mokra, znaci nije se malo oznojila nego joj bas mokra kosa, susila joj fenom...Mozda zbog ove dvije 5 sto izlaze? Fino su obje provirile, nisu jos cijele izrasle ali ja sam mislila da je to gotovo cim provire... - k'o da su joj prvi zubici pa ne znam