Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi se šišali ja samo došla da to javim kaže ajša ''babo paćeš u nenest kad me vidiš, prava sam mačka''
mogu mislit friz moram i ja A jedan dan odvest dok ozdravi na sisanje zacupavio je ubio se za snali i repica al stvano mu kosa ratse ko iz vode . Lady kapam operilom to nam dala .
Poci, nadam se da temp. nece rasti, da se samo malo pregrijao...
hvala ti draga i ja se nadam samo da nece rasti, ali Boga mi on se nikada ne pregrije kuci..toplo nam jeste, ali je bas adekvatno obucen..samo bodi dugih rukava i trenerkica + pape..ovo je ona dosadna prava mala temp. ali dobro
eno sam ih poslala da bris grla i nosa urade da bar iskljucim nakterije...cekam da mi jave kako je proslo uzimanje brisa
poci, nadam se da nista nije stasno da tura nece rast. I kod nas je toplo u kuci, mi smo stalno u kratki rukav tanke helankice il trenirka i pape na nogama ...
poci, nadam se da nista nije stasno da tura nece rast. I kod nas je toplo u kuci, mi smo stalno u kratki rukav tanke helankice il trenirka i pape na nogama ...
kako je kod vas? ima li ture? kaslja, slina?
ima draga svega na izvoz mozemo prodavati cukama .. TURA varira nije visoka vec dr. dana sirupa pa bolje . kaslja ima on ne slini da curi nos al je zacepljen i to nije bajno Al dobro je devera se jedino sto od svega toga najgore mi pada njegova ne jelica za zalogaj ga molim , trcim dajem sto nikad nebi ni pomislila da cu dat samo da se zaigra zainteresira s necim da pojede bar malo
Pocy ova žbira samo kaze sta misli. CRP 50 ne moze bez antibiotika se sanirati, moje misljenje, mozda antibiotik blagog dejstva ali nazalost antibiotik.
Mojoj Ani bila 37,7, sad izmjerim ono 38,5, dala joj dalsy i stavih je u krevet, jer je tako oborilo da tetura po kuci. Vise nemam pojma sta je. Ove mame sto imaju vise iskustva sa kasljom kod djece imam potanje, posto je meni Ana do sad samo jednom kasljala, sad npr kad pocne da kenka i place zakaslje se bas ono socno, a kad je mirna, ne kaslje uopste. Da joj ukljucim nesto odmah ili? Ne slini da nagovjestim.
IZVORNA PORUKA: pocahontas hvala ti draga i ja se nadam samo da nece rasti, ali Boga mi on se nikada ne pregrije kuci..toplo nam jeste, ali je bas adekvatno obucen..samo bodi dugih rukava i trenerkica + pape..ovo je ona dosadna prava mala temp. ali dobro
eno sam ih poslala da bris grla i nosa urade da bar iskljucim nakterije...cekam da mi jave kako je proslo uzimanje brisa
A moja je pak stalno ugrijana, i ja nikako da se na to naviknem s obzirom na cijelu situaciju i bas sam cesto u nekom grču
Javi nalaze, nadam se da ce biti ok.
a joj nekih glupih temperatura, slinavih nosica, kaslja ...V. jos uvijek nije potpuno ozdravio, ponekad se zakaslje i odmah puse nosic, slinice providne...ali ovo slinjenje i kasalj i inace traju duze, je l'' da?...
Ja jutros bila kod ginekologa, narucena za obicni pregled i papu..kad gore, dr. kaze danas radimo samo uz - rekoh, ma dobro, nije ni to zgoreg ...i ja nenadano uradih uz ...hB sve ok, a za februar sam se narucila za ovo ostalo...i da, odusevila sam se dr. Dujso
< Poruku je uredio tekja -- 6.1.2012 12:06:15 >
Mojoj Ani bila 37,7, sad izmjerim ono 38,5, dala joj dalsy i stavih je u krevet, jer je tako oborilo da tetura po kuci. Vise nemam pojma sta je. Ove mame sto imaju vise iskustva sa kasljom kod djece imam potanje, posto je meni Ana do sad samo jednom kasljala, sad npr kad pocne da kenka i place zakaslje se bas ono socno, a kad je mirna, ne kaslje uopste. Da joj ukljucim nesto odmah ili? Ne slini da nagovjestim.
moj dino oduvijek ima problema sa kasljem... inahalator smo i kupili za kucnu upotrebu. istina je da se kasalj uvijek pogorsa kad je dijete kenkavo. iz ocitog razloga zbog suza... jer i mi kad placemo odmah slini nos i sl. a oni to ne znaju iskasljat vec vracaju u grlo i iritira ih... zato izbjegavam plac koliko je moguce kad je bolestan,ali je to rijetko moguce...zbog njegovog ne jela a mog nerviranja, jos nesto cujem da i vasa djeca imaju problem sa ishranom. e ovako mi smo mjesecima koristili royal ampule za djecu koje ujedno poboljsavaju apetit poren jacanja imuniteta, pa smo uzeli jedva nasli jedno pakovanje u citavom sarajevu natura mix ampule... i to sad pijemo. ali farmaceutkinja mi rece neki dan da kupim b vitamin u granulama i rastapam kasikicu u soku ili mlijeku i vjerujte ljudi da djeluje... moj jede odlicno za razliku kako je to bilo prije... eto pa da znate kissssssssss
Jelena -ja za kašalj, na svoju ruku, uključujem samo biljne sirupe i one home made(ako iskašljava-dam mu neki za iskašljavanje,a ako je suhi,pojačam ishranu-čajevi,koziji loj, puter imed u svakom slučaju...) Moje dijete je promuklo i kašlje, izgleda da je suhi kašalj prešao u produktivni, pa ću mu danas uključiti denivit sa borovim iglicama, a ove kućne pripravke već uveliko koristimo... Dajete li vi svojoj djeci b.luk? Ne u hrani, nego onako svjež! Mi već neko vrijeme, obojici, isjeckam i sa medom pojedu(mogu misliti onih teta kad su mu jučer bris uzimale )
I ja malo šmrcam i slinim pa i ovo stanje kod djece pripisujem virusu ili prehladici
jest prava mustra pa i to je dobro ja nemam neko veliko iskustvo sa kasljem, sto se sirupa tice, nije nijedan popila do sada, tako da i ne znam koji valja,al ove pripravke sam joj davala, i med sa puterom da dodam
Jelena, da ona tebe ne folira? elem, ja ne bih uključivala ništa, nije to nikakav kašalj. daj joj malo čaja sa medom ili skuhaj onaj luk i jabuke. NAđa se po cijelu noć guši u kašlju. jedva čekam da dođe šef mame2009 i donese čepiće.
Jelena, da ona tebe ne folira? elem, ja ne bih uključivala ništa, nije to nikakav kašalj. daj joj malo čaja sa medom ili skuhaj onaj luk i jabuke. NAđa se po cijelu noć guši u kašlju. jedva čekam da dođe šef mame2009 i donese čepiće.
prenjet cu mu
nego šta, nego prenijeti