Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mi mm javlja da R. ima temp. 37,5 u guzi kaslje, slini i nece da jede... sta cu sad? (evo me ko one anonimne u situVacijama , najjača mi je ona rečenica na kraju: Šta sad? Sta bi ste vi na mom mjestu? )
felix nadam se da ce anel biti bolje, ja sam i sljez znala ubacivati spricom u nos, da sto vise kihne i upali pa probaj i to
lady ccccccccccccccccccccc cuj skidati filmove a tm da cuva lanu mislim stvarno ma samo lagano ti ostavljaj upustva snaci ce se i oni moja cura je luda za babom, tako da cim cuje vrata da se otkljucavaju a ja sama razocarano me pita a gdje je babo, tako da ih mirne duse ostavljam nek se snalaze
ides li sutra na BB
evo mi mm javlja da R. ima temp. 37,5 u guzi kaslje, slini i nece da jede... sta cu sad? (evo me ko one anonimne u situVacijama , najjača mi je ona rečenica na kraju: Šta sad? Sta bi ste vi na mom mjestu? )
Pa u guzi, to je znaci 37.... ZAsad ja ne bih nista....neka mu napravi kakav caj...
Pa u guzi, to je znaci 37.... ZAsad ja ne bih nista....neka mu napravi kakav caj...
pocy draga 37.5 u guzi...je 36.5 ne benevai beze...kašlje i slini malo...normala za ovo vrijeme a pio antibiotik pa mali pad imuniteta... vitamini, tečnost i higijena nosa obavezno
ma kako nije temp.? jeste vi malo haj huj? on meni kad ima 37,5 u guzi je uvijek kenjkav i vruc i meni je ovo zapravo 37C ona grozna temp. koja nije da se skida ali koja te valja ... i mene pedijatrica ubjedjuje da se skoro pa stepen oduzima, ali ja oduzimam pola stepena i fakat je to-to..vidim po djetetu da nije normala a ni mm ne bi gurao toplomjeru u guzu da nije osjetio po njemu da nesto ne stima.. naravski, nije kraj svijeta, ali eto...nije jeo, to mi je briga..on onakav mrsav i zilav..jedva 13kg
meni je pocelo tako sto je Andrej izvukao vrecu brasna dok sam ja bila u kupatilu...dalje sami zamisljajte
mogu zamisliti
Pocy pa nije ti to nikakva tura, što kaže Dadada neka ga malo raskomoti.. srce malo hebemu miša i slinama i prehladama...
majke mi, on kako je prestao dojiti svaki jeb mjesec je nesto..ok, nije strasno, ali uvijek neke sline, uvijek neka temp. , uvijek neko grlo...ali svaki mjesec dana halooo...dodje mi da ga opet počnem dojiti
Ti najbolje poznaješ svoje djete, ne znam ali meni kad je E. tako u tom stanju ja više forsiram tečnost da uzima. Naravno nudim da jede ili da bar pojede ono što on želi u tom momentu ali ga nešto ne tjeram previše samo tečnost. Jao baš je ovo vrijeme užas pa sva su djeca nahlađena uhhhhh
kod mene 0 bodova. ništa on oko nje ne radi, samo ja. valjda mu dosta male djece, ovo mu je treće pa ne može više
ma trebala si ti to odmah na pocetku rasčistiti..tako sam ja..čini mi se da ja ne bih ni mogla biti s njim da je drugačiji...da ne učestvuje ravnopravno u svemu..mislim, ok, ja jesam mamita i sve to..kad je R. bolestan, privije se uz mene, vise voli moju blizinu sto mi je prirodno i normalno, kad se udari zove mamu, ne tatu..kad smo oboje tu, trazi da ga ja hranim a ne tata...ali kada mene nema, tata sve isto obavlja kao mama..nema tu price...mada ima nekad tipicnih muskih fula, ali dobro...
ma jok, meni ovo odgovara. nemam ja s tim nikakvih problema ali isto tako se ne uključujem previše oko njegove djece. mali živi sa nama i to moram biti uključena htjela to ili ne ali ne preuzimam na sebe nikakvu odgovornost. a Nađa je moja i samo moja i nju ne dam nikome. ja sam nju sebi rodila
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
vala jesi žbir ..pa nije bas tako..50 crp mi nije bio za antibiotika (koji smo na kraju ipak popili )...a temp. od 37 isto nije ok, ali nije ni super, right?
btw, evo muz mi kaze da mu je gurnuo pola čepica lupocet u malu guzu kasno ga nazvah da mu kazem da mu nis ne daje...e pa svasta... kaze jos da su mu i sline zelenkaste pocele curiti...
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2012 11:05:09 >
Nego ladyblue hoćeš na Bb sutra... ja ću sutra malenu vdijeti na Bb pa da vidim jel ide sutra nave�e...
šta je ovo neće niko pod šator sa nama
mislila sam na Bb ako Nađa odspava na vrijeme svoju jutarnju turu.
ko hoće sa nama, bujrum, ko neće - ne mora. mi idemo i imamo svoj sto
ja sma večeras muža spemila nek malo izađe... reko da budeš odmoran...�itavu subotu si s adjecom... nadma s ežive ih u nedleju zateknem
< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.1.2012 11:10:21 >
draga ja ipak nisam za te radikalne mjere cepica na 37 temp,ali eto... meni je 37 samo znak da se malo mora ¨vitaminizirati ¨heheh a moj dino vecinom kad je ima ima 40... i to je lijecenje i ni tada ne dajem cepic, ako je ne mogu drugacije spustiti tek onda...
< Poruku je uredio malenaa -- 6.1.2012 11:14:11 >
draga ja ipak nisam za te radikalne mjere cepica na 37 temp,ali eto... meni je 37 samo znak da se malo mora ¨vitaminizirati ¨heheh a moj dino vecinom kad je ima ima 40... i to je lijecenje i ni tada ne dajem cepic, ako je ne mogu drugacije spustiti tek onda...
ma nisam ni ja ni mm...ne znam sta mu bi pa mu dade
ma nisam ni ja ni mm...ne znam sta mu bi pa mu dade
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''