gvendolina
|
pozz A legao da spava,a ja iskoristila da pomalo iscitam ja za temp preko 38,5 dajem panadol baby,on mi je djelotvorniji od paracetamola i stavim obloge na noge,a ako predje 39 odma stavim voltaren cepic(do sad sam mu stavljal po pola cepica)A za antibiotik potpisujem dadadu i nama su u hitnoj zbog blage upale grla propisali antibiotik i dijete mi se 2 mjeseca oporavljalo tiki nadam se da vas nece uhvatiti i mi kasljemo,a je malo popustilo a ja kasljem ko velika...ali hB da je njemu lakse...ja kupila onaj APISirup,na prirodnoj je bazi med,propolis i mogu reci da mi je vec bolje danas ladyblue kako oke danas obavezno stavljaj kapi i par dana nakon sto prodju simptomi,da se ne bi konjuktivitis vratio...znam da ih je tesko ukapati,mi smo muku mucili,a mast sam mu mazala samo preko kapaka kada zaspi nismo mogli drugacije IZVORNA PORUKA: Lady26 Hej, prekjuce ja dosla kuci (znaci cuva je 1 dan), i hajd rucali, popili kafu, sad ja sjela za racunar skidala neke filmove, zadubila se i u jednom trenutku se okrenem, jelka oborena, na sred sobe je Lana dovukla, poskidala one sjajne trake hoce da ih kao preskace kao Pepa pig konopac , razbacala kugle, suta ih, ma lom , kazem njemu sta ovo bi, kaze : pa necu je valjda i sad ja cuvati jao dobar je,pa dosla mu smjena moj je ovakav isti,ako sam ja tu ne mrda,a ako mora onda zna....neki dan ja pravim rucak A na tutu kakio,ja govorim mm hajde ti ja sam zauzeta,kaze on ne znam ja kako ma sta ima ne znas,sta se ima tu znati velika pamet gu cu oprati,vidi on ja ne reagujem i on ustane pocy nadam se da ce inhalacije pomoci i da nece morati ponovo antibiotik tekja i ja danas isla na uzv,ja sam bila narucena hB sve OK Ali sam se malo iznervirala za papa nalaz,na kartoteci mi je rekla da je gotov i da je u kartonu,trebam ponoviti za 6 mj Ja pretpostavljala da ce mi karton odnijeti kod dr na uzv,ali nije vec se moram naruciti posebno kako bi mi ocitali nalaz,wtf posto me zabrinulo jer je rekla da ponovo radim otisla sam do karoteke i trazila nalaz,ona kaze nije nista strasno ali da ponovim kako bi bio skroz uredan,kao samo neki leukociti