Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rose, ne smijem je ostaviti bez kreme jer ako se ukaki odmah će joj još više izjesti kožu. jekoderm je pomagao u početku ali kada je krenulo da se pogoršava morala sam promijeniti kremu.
Hanady, može Nistatin i bez oralne promjene ali ja ne smijem bez ljekara.
gljivice se hoće razviti od previše masnih krema, to znam ali evo koristila sa i ove sa cinkom i ništa se nije desilo.
meni se cini da sam ja jednom s namazala nistatinom kad se jako zacrvenila a gencijanu joj jednom stacila na bubuljicu koja je pukla kad je bila jako mala...mislim ako genciana moze u usta...moze i na guzu
Jele, znam ja, ljubavi moja, da si ti ozbiljna, to nije upitno, upitno je jesi li normalna . Ne da tebe ja nikome! Dovedem ti dijete, ali i ja dođem s njom, cim sastavis tri koliko-toliko mirna dana u kojim si spavala duze od 3 sata i u kojim niko od vas 4 nije bolestan
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena kod vas ce bas biti pravi dernek za NG,kad se mala raja raspjeva moja Esma ce sigurno budna docekati Novu,ona ne ide u krevet dok i ja ne legnem,rijetko kad da se prevari
upravo gore napisah iskustvo zaovine curice..sve jeste počelo kao kod moje H...crvenilo i ranice ko portralo se...ali njoj nije porlazilo tako brzo kao moj H... bris je pokazao prisustvo gljivica ada niti jedne bjele tačkice sem crvenica kod sare nije bilo
probaj ovo ako su gljivice, definitivno pomaze:
operete blagim cajem od kamilice guzu, dobro osusite. a zatim namazete 1%geniciana violet, pa preko mjesavinom jekoderma i garamicina 0,1% (pomjesate to dvoje u neku kutijicu od kreme u omjeru 1:1)i to ponavljate svaki put kad presvlacite bebu dok ne prodje ojed to je nama pedijatrica rekla kad smo imali problema i nijedna krema nije pomagala
< Poruku je uredio teacher75 -- 26.12.2011 22:23:35 >
tajra kako ste prolazili na granicama,jesu li vam sta pregledali,ustvari sta smijemo nositi,mi mislili malo suhovine i ovako nekih domacih proizvoda(pekmeza,ajvara) i jos kako ste tako brzo stigli,mi kontali da nam treba do nekih 15h voznje
Zaha, i ova moja moze jutro docekati, ako treba, nikakav joj to problem ne bi bio, svakako se probudi jedno 4 puta po noci da provjeri je li vec dan, ne d'o Bog da je dan, a ona nesto propustila spavajuci..
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
nemoj ocekivati da ce za dan nestati ali ce polako da se smanjuje i za nekoliko dana ga vise nece biti definitivno, samo podmetni nesto kad budes mazala genicijanom jer ostanu fleke svuda