Leena
|
Vece, zene! Vrijedne ste mi bile, opet, nikad vas iscitati Jelena, e taman cu je tebi dovesti, bilesi ti samo ona fali da se sa balkona bacis Dadada, i mi smo imali to jaje i izleglo se pile i jos raslo k'o blesavo... i onda nakon nekog vremena ispuhalo , ma uzas jedan. I da, nismo sve pravnice i profesorice, kakva je to diskriminacija Ladyblue, da je petak izasla bih i ja s vama u pub, ali subotom ne izlazim . Ja sam ti neki dan pisala da meni kod Esme kad se pojavi taj osip pomogne samo bjelance. Doduse jednom mi je pomoglo i kantarionovo ulje. Rabi, taman ti otipkala kako se te lutke zovu Ginjol, i onda vidjela da si se sjetila, da ti pravo kažem od faxa nisam cula taj izraz . A gdje ih ima kupiti, ne znam stvarno, Esma je dobila iz Mađarske, ali jako se jednostavno mogu napraviti, bar mi se po ovoj njenoj cini... Anidla, gastroskopija nije strasna, samo je vrlo neprijatna, tj. povraca ti se od nje, ali nije bolna. Sretno! Za sta ti treba MRI? Tj. cega, kojeg organa? Budi pametnija od mene, ja sam se razvlacila po dr. opste prakse dok mi neko nije preporucio da od njih trazim uputnicu za internistu, kojem sam ispricala sve probleme i dao mi odmah uputnicu za MRI, koji je nazalost, potvrdio njene sumnje. Jedini problem ti je sto se dugo ceka (recimo, ja sam kontrolu u junu zakazala, a dali su mi 17. januara termin). A privatno je preskupo, ali to nije glavni problem, nego sto niko nema dovoljno jak MRI aparat privatno, pa ti nije dovoljno pouzdan. Vjestice, ljubi nam drugaricu medeno da nam sto prije ozdravi! Hanady, sta je bilo na 60 min.? Ja to ne gledam upravo iz tih razloga, ali kad si rekla, sad me zanima sta je tema... Iman, u toj skoli radi moja snaha... Ona je profesorica strucnih predmeta nekih kojima ja ni ime ne znam... Kada nam stizete, aBd?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|