Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro drage dame i dječice samo da vas pozdravim i čestitam Božić još jednom dragim curkama koje slave sve najljepše... Mi smo bolesni, maleni je malo bolje hB ali toliko mi ga bilo žao jučer koliko je plakao, uši ga bole.. smirilo se jutros hB a ja sam katastrofa, nos mi k'o paprika babura, glava k'o Cocin bubanj niti čujem dobro niti vidim dobro sam se nahladila...
Dječici veeeelika pusa i zagrljaj a mojoj maloj Imančici posebno jedan
dobro jutro drage forumasice, sretan Bozic svima koji slave. mi smo hB dobro samo tako da ostane da izdrzimo jos ovu sedmnicu zdravo u vrticu pa odo onda na odmor svakako. nadam se da nema puno bolesnih bebica, a i onim bolesim brzo ozdravljenje
Mi imali uzbudljiv vikend super se proveli isli i kod Dm po paketic
emi zelim vam brzo ozdravljene
Imam jedno pitanje A je u petak imao temp koju smo hB skinuli oblogama i sirupom,temp je bila smao jedan dan a danas mu se pojavio osip po licu...da li je moguce da je u pitanju trodnevni virus,posto je temp trajala samo jedan dan ...kao da sam negdje citala da je temp od 1-5 dana
Jutro... bolesnima da ozdave brzo a ovim što uče engleski da dobiju prolaz
malenaa na spisku si
Posla ko u priči... milion sma stavri isplanirala ove sedmice što poslovno što privtano , već me panika hvata al nadam s eidući ponedeljak biće sve bolje
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ama Emy druženje novogodišnje s ausprugom, prijateljima i rođacima u beogradu aBd
skarćeno smo u petak tu pa onda idemo malo kod djece koje nana čuva jedan sat da sa njima sjedimo i pomazimo se put pod noge
Ne ispricah ja vama...mm kupio A. nekakvo kinesko jaje, koje se u vodu stavi pa se za 24h izlijeze pile ...zapravo...trebalo je ...sto se nama nije desilo...pa je mm jaaaaaaaaako sheban ...jutros kada se ustao...nigdje pileta ...a ja sretna ...jos kontam da ce mi dijete misliti da pile iz vode izlazi ....jako edukativna igracka a ne smijem ni pomisliti od cega je
Mi imali uzbudljiv vikend super se proveli isli i kod Dm po paketic
emi zelim vam brzo ozdravljene
Imam jedno pitanje A je u petak imao temp koju smo hB skinuli oblogama i sirupom,temp je bila smao jedan dan a danas mu se pojavio osip po licu...da li je moguce da je u pitanju trodnevni virus,posto je temp trajala samo jedan dan ...kao da sam negdje citala da je temp od 1-5 dana
I kod nas je bila temp. samo jeddan dan tj. noc Skinuli je cepicem, jer nismo imali dalsy... A inace je slinio jos narednih nekoliko dana, ali od temperature ni traga ni glasa! Ali, bili smo bez osipa Vjerovatno neki viruscic
tu smo tu smo samo vise citamo nego pisemo,mama nema vremena malac dobro,na dane zeza ko veliki,na dane super,sa pricom smo jos uvijek nigdje
nasmija me dadada sa ovim jajetom,i mi smo ga uzeli,i samo cekaj izaci ce nesto,nece bas za 24 sata!prvo ce krenut pucat ljuska,pa ce ono dan po dan odvajat!nama je trebala sedmica dok nije skroz izaslo!i onda raste raste u vodi smijesno stvarno
e sad adna redovno kaslje jednu turu po noci, jutros od pola cetiri do cetiri i preko dana uopce ne kaslje, sta mislite je li moguce da je to od toga sto joj nos jos malo slini ne bih da je bezveze vodim dr jer nemamo temperaturu, jede solidno pijemo caj, cistimo nosic,
pozzzz
jaje kod nas ima svugdje u svakoj malo vecoj trgovini,kosta cijele 2 km,imaju 2 vrste zivotinja,mi kupili pingvina,i sad cini mi se kako stoji van vode da se pomalo smanjuje
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .