Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I kod A se temp pojavila iznenada,a ni sada niti slini niti kaslje hb...samo nisam sigurna je li ospi povezan sa turom ili je mozda hladnoca u pitanju nije ni bitno,nije strasno
a i mi imamo te kucne ljubimce sto izlaze iz jajeta,samo sto se presporo izlegu,ja sam mislila da je brzi proces
ovo smo uzeli u skafi,ima vise modela....mi smo ovaj platili 38 kmcica
moze se podesavati visina i stolice i stola...stvarno je super,cvrsto je...jetse da mm kaze da nije neki kvalitet ,ali nije ni skupo pa nek traje koliko traje
ja odavno trazim neku stolicu za A a ovo je savrseno
anidla, drzimo ti fige da nalaz bude super, a pregled jednostavan
kako si ovo fino napisala,na sekund sam dobila osjecaj da idem negdje na msazu hvala draga...
zene, jutros sam isla kod doktorice, i zamolila je da mi da uputnicu za magnetnu rezonansu, ona meni kaze da tu uputnicu mogu dobiti samo po preporuci kome da se obratim zna li iko? privatno kosta 550 KM, fakat ne znam sta da radim....a problem negdje ima, dok dobijam te napade....
vise necu moci opusteno zivjeti,ici na posao....samo cu cekati kad ce me opet zaboljeti....
zene, jutros sam isla kod doktorice, i zamolila je da mi da uputnicu za magnetnu rezonansu, ona meni kaze da tu uputnicu mogu dobiti samo po preporuci kome da se obratim zna li iko? privatno kosta 550 KM, fakat ne znam sta da radim....a problem negdje ima, dok dobijam te napade....
vise necu moci opusteno zivjeti,ici na posao....samo cu cekati kad ce me opet zaboljeti....
A sto nju nisi pitala ko treba da ti preporuci ako ne ona ...fakat nisu normalni...ona je vjerovatno hecim opste ...e sad ne znam kako je to po domovima zdravlja...ima li tamo hecim internista...trebao bi biti...pa idi kod njega
anidla, drzimo ti fige da nalaz bude super, a pregled jednostavan
kako si ovo fino napisala,na sekund sam dobila osjecaj da idem negdje na msazu hvala draga...
A sto nju nisi pitala ko treba da ti preporuci ako ne ona ...fakat nisu normalni...ona je vjerovatno hecim opste ...e sad ne znam kako je to po domovima zdravlja...ima li tamo hecim internista...trebao bi biti...pa idi kod njega
kaze dami treba dati preporuku gastroentereolog i sta sad, ja trebam sutra reci doktorici koja mi bude radila gastroskopiju da mi da preporuku za magnetnu rezonansu? nidje veze.... ubi me ovaj sistem, i na kraju cu biti prisiljena platiti 550 km i zavrsiti sa ovim iscekivanjem....
i ja se izvinjavam sto cu se ovako izraziti, ali da je meni samo uputnicu dobiti, lako bi ja dalje....ruzno zvuci,ali svako se za sebe bori....ja se boriti moram, jer ne daj boze da dodbijem napad dok sam sama s Noom, uh....
Moja tetka radila u srijedu privatno, i to bas abdomen i platila 250+50 Km...samo ne znam adresu...neki Arap je u pitanju... i kaze da je bas dobar aparat...nije "kanta" kao na Kosevu... pitat cu, pa ti javim...
Ako nemas stele Zalosno, al istinito! I ja ti zelim da sto prije prodje i u najboljem redu! A dr. ako bude ovaj nalaz ok, mislim da ce ti i dati da radis dalje pretrage.. Gvendolina sto vam je za 10 Ali mi imamo siniju Pa se na njoj igramo plastelinom, crtamo, bojimo Stara je ko Grcka dadada gdje svugdje ima kupiti Znam i ja svugdje, de mi malo poblize objasni gdje je ovo svugdje Adresa, broj....
Anidla posto se tebi ne radi o zivotu(izvini ali moram se tako izraziti)sve i da dobijes uputnicu za magnet,ceka se po 4-5 mjeseci.
Ja sam svom sinu snimala i cekali smo 4 mjeseca
i ja se izvinjavam sto cu se ovako izraziti, ali da je meni samo uputnicu dobiti, lako bi ja dalje....ruzno zvuci,ali svako se za sebe bori....ja se boriti moram, jer ne daj boze da dodbijem napad dok sam sama s Noom, uh....
ma jarane, podmažeš naš korumpirani i jadni sistem i ide sve ko halva..kakav crni april..nego, zbavi ti uputnicu, i malo one sestre i doktora ali probaj jeftinije proći nego da si plaćala privatno 550 KM...uzas..ali sta ćeš..sto kaćeš, bori se kada je tako na zalost..kud svi turci tu i mali mujo, ha ja...
a ne pitah - moraš li ti na tu mag.rez.? ko ti je to predložio? ti sama sebi ili? nisam u toku očigledno?
< Poruku je uredio pocahontas -- 26.12.2011 12:37:53 >
Specijalista daje uputnice za magnetnu,dr opce prakse nema ovlasti za to,ali ti je trebala reci kome da se obratis da dobijes uputnicu nase zdravstvo isto luda kuca
< Poruku je uredio Emica_sa -- 26.12.2011 12:38:49 >