Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady i tebi sve hoću da kažem da je tvoja Farah meni fascinantna, kad čovjeka pogleda sa onim okarama ma nema dalje sad kad bijasmo na podjeli paketića stvarno me dojmila a inače volim je gledati na slikama Nekako su mi ljudi sa velikim očima tako super
hvala vesela...i meni je sva simpatičan valjda gdje i nisma imala oko sebe žute (bijele) djece a i ispunila mi djevojačku želju da imama plave oči samo je zeznuta i dobrooooooo opasna... starija je za nju mala maca...ma šta mala maca ne mogu ih ni porediti
između F i ajše je mala razlika...al moja f velika i krupna a po ponašanju raubuer...smao kad ona hoće pretvori s eu bebu pravu...sva fol trepće, umiljava se....a vamo zijan pravi dok kažeš keks...za nju ajša velika cura i poslušna skroz...Farah smo fatali više nego smaija a svi kućile došli na paketiće
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja nisam skužila da je Farah belajsuz al gdje god se okrenem njene oke lelike, stvarno je super a i tm mi se dopao, sve života mi hoću da ti kažem al nikako .... doima mi se kao miran i skroman, baš se nekako ponaša kao i mm
ja sam sa Daniom drugarica pametno dijete bira raju, ha ja
ja tek na kraju porslave skontala da je bananaicina mi se družile unutra i postale drugarice
ja nisam skužila da je Farah belajsuz al gdje god se okrenem njene oke lelike, stvarno je super a i tm mi se dopao, sve života mi hoću da ti kažem al nikako .... doima mi se kao miran i skroman, baš se nekako ponaša kao i mm
ako mislis na mog, pogodila si miran i skroman, to je veliki plus za mene, jer mi uvijek sve prolazi i sve sta hocu to i mogu, a drugacije ne bih znala zivjeti, ne volim ja neke zabrane, kontrole, ispitivanja, naredjivanja, i svasta jos nisam teska majke mi
bananice samo da ti kažem da je tvoja kći prekrasna, divna i mila i uopće nije belajsuz
hvala al stvarno nije, ona je bas dokazana i fina, al meni ne smeta kad sa djecom podivlja
i ja sam bila ocarana malom Daniom Samo kazem MasAllah!
jest fakat a i tvoj sin je poslušan, svo se vrijeme nije odvajao od tebe kao ni Didin mali, fascinatno za momke stvarno fina djeca ja nekako još sredjujem utiske sa druženja u Zanzibaru, baš sam uživala i draga mi je što sam vidjela većinu dječice naših forumašica od Skvo malena je kraljica kao i od New mame, preslatke su zaista a ona moja divlja baš, Rafo joj uzeo igračku a ona se kmezi, aaaaj al ajde nadoće
vjeruj da su slični...al baš baš... i stasom i glasom što bi se reklo
inače tek kako sam odlučila da se udam za ''ćelavog'' shatila sam da su oni monogo maziniji u donosu na mišljenja koja su ih pratila
ako mislis na mog, pogodila si miran i skroman, to je veliki plus za mene, jer mi uvijek sve prolazi i sve sta hocu to i mogu, a drugacije ne bih znala zivjeti, ne volim ja neke zabrane, kontrole, ispitivanja, naredjivanja, i svasta jos nisam teska majke mi
tvog muža ću opisati na pp mislila sam na Hanadinog muža a tvoj je sito vrh majke ti gdje ga ti nadje taka vještica čovjek je tako fin, šta čovjek ja kontala neki dečkić izgleda tako mladoliko, jako pristojan
ja sam sa Daniom drugarica pametno dijete bira raju, ha ja
ja tek na kraju porslave skontala da je bananaicina mi se družile unutra i postale drugarice
gledamo slike, te ona kaze ovo mi je drugarica ( na hanady pokazuje) pa reko je li bilo curica i braca tvojih godina da se sprijateljis ona je dosta umiljata,njezna
a veselina Ajsa, ono je med, prava princeza .....al kako ona meni pruzi ruke da je uzmem , da se pozdravimo to moja D nikad ne bi uradila
vjeruj da su slični...al baš baš... i stasom i glasom što bi se reklo
inače tek kako sam odlučila da se udam za ''''ćelavog'''' shatila sam da su oni monogo maziniji u donosu na mišljenja koja su ih pratila
jao dobra si, ovaj moj ne bijaše ćelav majka ga ubila al mu nedje kasnije opade kosa još jednom muž ti je
jest fakat a i tvoj sin je poslušan, svo se vrijeme nije odvajao od tebe kao ni Didin mali, fascinatno za momke stvarno fina djeca ja nekako još sredjujem utiske sa druženja u Zanzibaru, baš sam uživala i draga mi je što sam vidjela većinu dječice naših forumašica od Skvo malena je kraljica kao i od New mame, preslatke su zaista a ona moja divlja baš, Rafo joj uzeo igračku a ona se kmezi, aaaaj al ajde nadoće
Ma ono nije Adnan Ja sam i govorila, ponasa se kao da ima turu Neznas ti vesela mog mangupa... pa maloprije sam napisala roman na trogodisnjacima Al' ebi ga nek su zdravi pa kud puklo da puklo