Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa neriva me tacno me dovde do ruba placa eto jer A voli djecu al to djete je uzas nista ne slusa namjerno ga izvaziva uvjek sto mi dodje da se nikad ne vide nek su trorod ! Jos je stariji i zna ja ga molim daj mu pistolj bem ti pistolj pa vraticu kad zaspe A on neda namjerno Ja sam ga odnijela toliko se derao da je primuko ionak , bez toga ... E pa stvarno svaki puta kad mi ga dovede bolesnog ludim, jos mali ide u vrtic nebi me cudilo da nije jednom od njega fasovo stafikloku u nosu kad je imao jer je taj mali imao je dolazio kad smo mi ja prva radila nal brisa svi nam bili uredni i kod mm isto da mi posle kaze doticna ej pa moj je A imao tu bakt. u nosu a slala ga meni ...
Sto se tice gin.pregleda ja ísto nisam isla, evo 16 mj.posle poroda, sve danas cu,sutra cu, fakat se trebam natjerati!!!!! A dok se ja natjeram, do tad mozda i ostanem trudna pa moradnem ici
pa neriva me tacno me dovde do ruba placa eto jer A voli djecu al to djete je uzas nista ne slusa namjerno ga izvaziva uvjek sto mi dodje da se nikad ne vide nek su trorod ! Jos je stariji i zna ja ga molim daj mu pistolj bem ti pistolj pa vraticu kad zaspe A on neda namjerno Ja sam ga odnijela toliko se derao da je primuko ionak , bez toga ... E pa stvarno svaki puta kad mi ga dovede bolesnog ludim, jos mali ide u vrtic nebi me cudilo da nije jednom od njega fasovo stafikloku u nosu kad je imao jer je taj mali imao je dolazio kad smo mi ja prva radila nal brisa svi nam bili uredni i kod mm isto da mi posle kaze doticna ej pa moj je A imao tu bakt. u nosu a slala ga meni ...
ne nerviraj se polako, sve ce to biti ok djeca i treba da se igraju, neka se i pocupaju, nek mu nesto i ne da, ne budi ti sudija,nek sami rjesavaju probleme
E, moja felix... pa i on je dijete... Sta ima veze sto je stariji? I djeca koja idu u vrtic nisu "epruveta s virusima", pa da bjezite od njih...
bananice A se zna braniti al zna i udariti A je manji ovaj veci i naravno kad A njega pocupa udari i ovaj uzvrati zna al kazem A je duplo manji od njega kad bi same min pustila iskrvili bi se ko horoz i djudjo Ne bjezim Tajra daleko od toga , al hebote nervira me kad ga bolesnog skoro svaki puta posalje !
a dobro draga Jelena meni se ucinilo da Ana i dalje ima turu haj hvala Bogu pa je dobro, a to Luku malo viroza uhvatila. Felix ne sekiraj se samo daj svima do znanja da se niko bolestan ne primice kuci ti, tako ti je kod mene ja sam se od prvog dana postavila i znam da svi pricaju na mene familija sto im ne dam da dolaze bolesni kod mene ja se hrvem sa virusim Mirzinim i gledam da ga zastitim na sve moguce nacine i onda neko od njih bolestan hoce da doce i jos mi kazu sta je najbolje da ga stavis u balon ili da mi docemo kad mu bude 7 godina. ma briga mene ako tako mislite i sami nemate sluha da ne dolazite bolesni ja cu vam dati do znanja. joj kako ne volim te ljude
dobro felix...ok dovede ha bolesnog nije pošteno.... al starno oko tog pištolja nisi u pravu...i tvoj a kad bude veći kao on neće dati svoju igračku pogotovo novu iz dedinog apektića da mu neko uzme....
ja imama dvije curice znači obe moje...starija neda mlađoj svoje a mlađa ne da svoje... i do sada sma već milion puta ( a još ću toliko) objasnila da što s edobrovoljno ne da ne smije mlađa velikoj ni tražiti....
ja lutku ja sveksu za školu...svjedno je...
a i vi ste išlu u vrtić koliko se sjećam...A je mogao tmao pokupiti bakteriju...nemoj bona da se nerviraš toliko... pa mogla si tako imati svoja dva djeteta evo ko ja, jelena, tajra...pa nam s ajednog djeteta na drugo pređe...šta smo trebale sad mi ...sakrit u kutiju ovo bolesno
polako... nije ga trebala dovesti...a l ti sa svojim djetetom moraš upostaviti komunikaciju... sve ije dozvoljeno, ne i ne tuđe i uvijek je ne...
a pokaži im primjerom da to tako ne die...tipa sutra je nazoveš i kažeš...htjela sma vam doći al mi A slini pa neću radi vašeg malog...skontata će i ona kad tad
E, moja felix... pa i on je dijete... Sta ima veze sto je stariji? I djeca koja idu u vrtic nisu "epruveta s virusima", pa da bjezite od njih...
Bas tako,i oni pokupe od nekog u vrticu.
bananice A se zna braniti al zna i udariti A je manji ovaj veci i naravno kad A njega pocupa udari i ovaj uzvrati zna al kazem A je duplo manji od njega kad bi same min pustila iskrvili bi se ko horoz i djudjo
ma samo ti pusti, ako dodje do krvi reaguj moja je od bratovog sina starija 2 god, al ja nikada nisam dala da neko njoj kaze pusti mu to on je mali, jer bi on sve, sta ova uzme on odmah otima, pa ne moze joj sve uzimati ona nece udariti, a on hoce, cim stigne, ja joj uvijek govorim vrati ti njemu pa ce prestati, a bratu mi rogovi rastu
prvo i ja svoje djete kad je bolesno odvedem malo kos mame il svekrve.al ako nema temo jer moja kad kaslju kaslju po 10-ak dana,moraju negdje izac. druga stvar ja mrzim to kad kazu daj ti bratu ti si starija pa nije joj 15 godina i nemora ispast zbog toga
to sto je taj djecak lopov,hm.ima i takve djece.od jetrve mala je bila takva,Ajla je uvjek il udarala,otimala joj,sad se dosta smirilo.al nisam nikad pravila frka oko toga jer znam da ce nekad biti i ibratno.sad je Alen takav,pa sta cu a to za vrtic.slazem se s Tajrom.ispade ako ide u vrtic ima hiljadu bakterija i virusa,eto Anel ne ide pa je stalno bolestan.djeca se moraju druzit,kako ce drugacije izgradit imunitet
Salim se, bujrum Ja sam redovna kod dr kad imam vremena, a posto sad nemam vremena neredovna sam skroz . Nego je li koja od vas imala unutrasnje hemoroide, koji su simptomi?
vidjet ces ti ko ti se najavio nego mi ti dolazimo iz daljine pa planiraj mjesto za spavanje, ne isplati nam se odmah vracati
Meni je najveci strah da se ne razbolim,jer ne znam gdje bi sa ovo 2 djece,zato i odgadam ove odlaske doktoru,trpim dok me ne obori,a to nije dobrouser posted image