Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja samo da se tuspasim..nisam ga sinoc vodila, temp. je spala i ospi je ok, mada mi se jutros počeo žaliti da mu smeta svjetlost i opet ima temp. pa cu ga sada odmah odvesti..izaći ću s posla, šta da radim drugo..mm će ga dovesti ali i ja moram biti tu...
pričala sam s pedijatricom, kaže da ima sada dosta takvih slučajeva djece sa tim simptomima koje opisujem, misli da je virus u pitanju sa crvenilom i osipom kože, temepratura ide 3 dana, i smeta svijetlost...ali da ga ipak dovedem da smo 100% sigurni... eto.. svim bolesnim mamama i bebama šaljemo jedan hug
neka si se javila... hajde nek je pedijatara dao mišljenje o istom pa i telefonski... ali odevdi ti nejga duša draga
Pocahontas, i kod nas je bilo isto Malo je slinio, pa dobio temp. samo jednu noc, pa je onda malo kasljuco...Ali kad ga odvedoh dr. kaze grlo OK i da kaslje od sline koja se slijeva niz grlo I da evo kad ti ovo rece da mu smeta svjetlost, i nama se Adnan zalo da mu smeta tv Trlja okkice i kaze gasi ne mogu da gledam Ja kontala onako nesto, pospanost ili sta vec
slijepo crijevo nemam,to sam operisala jos dok sam bila bebe.Ne znam sta da ti kazem boli me bas stomak,udara u leda,ali to bude bas ostra bol i jaka,imam nagon na povracanje i kasljem jer mi se povraca ali ne povratim,cesto od muke dobijem stolicu i sve iz sebe izbacim(izvini sto ja ovako,ali ne znam kako drugacije da ti objasnim)
Nebih da pametujem,ali to se meni desava kad mi ode zeludac( kad se strunim),inace kako znam za sebe imam problem sa stomakom.Sad sam ga dovela u red,ne dizem tesko(osim )a on me slomi,jedem pomalo a cesto,i manje imam tih problema.Ako nekoga znas ko namjesta zeludac otiđi pa probaj.
Ne znam salmy moze biti i to,ja sam kontala prvo da su neki problemi sa zuci,jer ne podnosim ni dosta hrane,mahunarke mi tesko padaju,jaja ne mogu nikako da probavim,citav dan mi se vracaju,a to sve traje ima jedno 6-7 mjeseci,prije nista
A onda mi je jedna dr rekla da je moguce da imam cir,i da uradim gastroskopiju
ovo pišem čisto zato ako jos neka mama primjeti kod djeteta nesto slicno da bar zna okvirno o cemu se moze raditi..jer eto, navodno je bas masovno zavladao taj neki čudni virus garant je pokupio na dodjelama paketića, a gdje bi drugo ...
sad imam jos posla preko glave, neki conference call, a nisam skoncentrisana ni najmanje...nek mi je Bog na pomoći...
a šta su gore rekli koliko da čekaš na nju...jesu ti stavili CITO na upitnicu
Moji djecaci otisli na sisanje...malo me trema hvata...na sta li ce mi dijete liciti ...i ja bih trebala sa svoje glave sta raditi, al'' za moju glavu valja cekati platu
Ni mi u kuci nemamo kljuceve, osim u wc-u, al'' tamo ne ulazi bez mene...misli da ima baja
< Poruku je uredio tekja -- 22.12.2011 12:15:07 >
može.... može se na Uz vdijeti kamen iu žu�i...tako se i dijagnosticira...
ako će već privatno ja ti sugeriem dr. Samijlović u Hranici ima privatnu ambulantu i po pitanju uči i dijagnostike super je... meni su u vojnoj bolnici njegov nalaz pirhvatili da se moe laporaskopijom doraditi jer su najprije htjeli klasičnim operativnim zahvatom...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.12.2011 12:17:39 >
Hanady i ja mislim da je zuc,a kako da provjerim,mogu li ja znati ako uradim privatno ultrazvuk,moze li se na ultrazvuku viditi,mislim cisto da provjerim
na UZ bi se trebalo vidjeti Nemas nagadjanja odes dr i posavjetujes se..
odes u Hrasnicu privatno i covjek ti sve detaljno pregleda
bananice kome privatno,gdje u hrasnicu,daj malo detaljnije
sad sma ti ja napisla dr. samjlović u hrasnici
ja sma imala broj al ukraše mi mobitel... elem nazovi infromacija i imaju broj nazoveš i zakažeš kod njega...rade i popodne
s tim ako možeš...i imaš kad možeš i onim pute državno zdravstvo posbena uputnicam potpis direktora doma zdravlja i ideš dole i ne plaćaš jer on ima ugovor sa našim kantonalnim zavodom za zadrvstveno osiguranje
da i mi mahnemo... moje dijete i dalje ima temperaturu, ali ne prelazi 38,2. Praticu ga jos danas ako ne spadne vodim ga ujutru dr. Ana nervozna samo taku, ujeda bukvalno, valjda kako je Luka nocas prekenkao cijelu noc i nju budio pa se nije naspavala nikako. Meni gotovi nalazi, kupinovo vino odradilo svoje pa mi se popravilo zeljezo , nije jos najbolje, ali s obzirom da je bilo 2,3, a sada 7,4 ja sam prezadovoljna, ali imam jaku upalu mokracnih kanala i masu, masu bakterija pa cu sutra dr, cula sam se sa dr, ujutru da dodjem da dam urinokulturu i najvjerovatnije garamicine ce mi propisati zbog upale, mada to sam i znala jer bes imam problema prilikom mokrenje u zadnje vrijeme. Holesterol i trigliceridi mi poviseni, a ja ne da ne jedem masno, nego ne mogu ni nacrtano ga vidjeti. Cekam mm da dodje da vidim crp kakav mi je zbog ove bestije mrse, jer samo mi to okvirno procitao, crp preskocio. U nedjelju sam se zakazala i kod ginekologa, rijesila i ja da po doktorima krenem, red mi je
e jelena dorbra si...nek si i ti malo sebe rješila sredit... a žao mi za luku...
al kad sve stane bićeš duže miran sigurno...tako miša mu zavrti krug slomiš se...
ja inace ima problema nekih sa stomakom... mene isto zna cesto zaboliti manje u stomaku a vise u ledjima, pleckama a ponekad i u prsima nekad imam i bol u grlu, ali sve mi nekako dolazi iz zeluca...I kad imam prisutan ovaj bol u grlu, kao da mi negdje u jednjaku stoji onaj osjecaj da cu podrignuti i kad podrignem bol prodje A jednom me toliko bilo zabolilo nnesto u ledjima da sam mislila da cu hitne zaglaviti, kad hB prodje Ja sam primjetila da mi ne da da budem gladna, ali niti pretrpana
Imam domace, tetak moj pravi, popijem ujutru i uvece po jednu malu rakijsku casicu i evo za neke tri sedmice se bas fino popravilo zeljezo. Jos jednom sam ja davno sa njim popravila zeljezo, za mjesec i po sa 4 na 18, sa smao pila kupinovo vino