Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bananice ja idem kod ove "svoje" dr u ne bih je dala ni za brdo karamela . Jutros ja joj posaljem sms da mi javi kad je slobodna, a ona odgovara u nedjelju sam dezurna pa ako hoces hajde na gak posto cemo cijeli remont raditi da ne placas. Ja sam bila spremna platiti, ali bas lijepo od nje
Bananice ja idem kod ove "svoje" dr u ne bih je dala ni za brdo karamela . Jutros ja joj posaljem sms da mi javi kad je slobodna, a ona odgovara u nedjelju sam dezurna pa ako hoces hajde na gak posto cemo cijeli remont raditi da ne placas. Ja sam bila spremna platiti, ali bas lijepo od nje
super ja jos uvijek ne znam gdje bih koliko cesto idem i nemam nekog svog , zadnji put pregled kad su me otpustali poslije poroda stvarno sam uzasna, al sta cu, bas mi se sve zgadilo
Teki nema ana hvala Bogu temperaturu vec Luka. Ana je sada dobro, sinoc poslednju turu antibiotika popila pa sad da je pratim kakvo ce stanje biti, a iza nedjelje da ponovimo nalaze.
joj bananice to je baš predugo ženo.... ono super da nemaš smetnji i da si zdravo hB...al moraš misliti na sebe....
redovni pregledi su pola zdravlja...ma ako ne i cijelo
ziva istina, al eto, neodgovorna sam pravo, samo se tjesim maminim iskustvom, ona nije bila 17god, doktorica nije mogla vjerovati, al hvala Bogu sve joj ok
Mene je ova dr porodila sa Anom i bukvalno nam zivot spasila jer njoj se pupcanik obmotao dva puta oko glave i bila se zaglavila u kanalu, a meni pritisak strasno skocio. Posle poroda sam isla kod nje, zatim cijelu trudnocu sa Lukom, steta sto me nije ona porodila, bila na godisnjem ali mi je "ostavila" doktora koji ce me poroditi sa Lukom. Ja inace imam dost aproblema sa cistama tako da sam ja uvijek redovna kod ginekologa.
jesam ljuta ma ne ljuta vec sam uzas dodje svekar dovede malog od jetrve koji je gori od anela bolestan nos curi sline do poda kaslje ko starac a anel cim ga vidio nece da ide gore oce da se igraju a on gori od A jos im svekar uzeo paketic nisu isti nemaju iste igracke odma rat ovaj neda anel se koceni ionak ga grlo boli sav je primuko pisti sav jos mi ovo trebalo e bem ti vise sve Inace ta gospodja nema obzira ni malo nije jednom poslal djeete bolesno nama e pa stvarno me nervira al bas !!!!!
felix pa normalno da ce djete doci djedu i neni.ti fino djete za ruku i na svoj sprat. a za pekitic,e joj ko da je djedu bilo na um da kupi iste paketice.pusti ba,neopterecuj se
Felix uzmi svoje djete i u kucu,sta bi drugo draga, ne mozes im zabraniti da ga dovode, a ni njoj da ga salje. A svekar im je trebao kupiti iste paketice.. Ljubimo vas
Malena_A eto na skućile imal kakav popust u aviokompanijama u ove paaznike
1. utorak radimgastroskopiju 2. u zavisnosti od nalaza slijedece mi je magnetna 3. privatno ili kosevo zavisi hocul stelu naci ako neko ima da me progura slobodno nek se javi na pp 4.ginekoloski pregled i papa test
necu ja da mene boli, volim vise sebe nego strah da cekam kadce opet napad,....
noa maloprije pricao sa mnom, pomirili smo se sunce moje veliko !
zasto ja ne mogu da stavim sliku na rr? ne radi mi onaj imageshack?