Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma u zinzibaru je divno bilo...meni su sva djeca nešto, nešto posbeno zaista... toliko djce na jednom mjestu niti jednoga ''incidenta''...to je stavrno pohvalno jer nije se baš ni kratko bilo... a bilo ih je svoh uzrasta... samo mene malo emocije skršile...em sam sa njih troje bila em ona djeca iz doma...ma baš baš sam s eartužila hebo ga patak a ti ne znaš koje je slašđe, veselije kako s eoni bolan smao raduju ma srce mi se skamenilo
ja nisam skužila da je Farah belajsuz al gdje god se okrenem njene oke lelike, stvarno je super a i tm mi se dopao, sve života mi hoću da ti kažem al nikako .... doima mi se kao miran i skroman, baš se nekako ponaša kao i mm
ako mislis na mog, pogodila si miran i skroman, to je veliki plus za mene, jer mi uvijek sve prolazi i sve sta hocu to i mogu, a drugacije ne bih znala zivjeti, ne volim ja neke zabrane, kontrole, ispitivanja, naredjivanja, i svasta jos nisam teska majke mi
tvog muža ću opisati na pp mislila sam na Hanadinog muža a tvoj je sito vrh majke ti gdje ga ti nadje taka vještica čovjek je tako fin, šta čovjek ja kontala neki dečkić izgleda tako mladoliko, jako pristojan
razguli
ti si sve to fino upratila, ja nisam pola raje vidjela moram na popravni ubrzo Rabi samo kratko tajru iz daljine new mama je extra , a i curica lely super zena
Hanady još sam primjetila da tm ima lijepo tijelo, izvini što ja vako al nije se dalo mašit mislim ovo sam skužila po slikama uglavnom, osobito onim s mora, ja sve lajk, lajk
ja nisam skužila da je Farah belajsuz al gdje god se okrenem njene oke lelike, stvarno je super a i tm mi se dopao, sve života mi hoću da ti kažem al nikako .... doima mi se kao miran i skroman, baš se nekako ponaša kao i mm
vjeruj da su slični...al baš baš... i stasom i glasom što bi se reklo
inače tek kako sam odlučila da se udam za ''''ćelavog'''' shatila sam da su oni monogo maziniji u donosu na mišljenja koja su ih pratila
jao dobra si, ovaj moj ne bijaše ćelav majka ga ubila al mu nedje kasnije opade kosa još jednom muž ti je
hvala vesela, blagodarim...baš će mu biti drago da je primjećen inače pita me kakave su rekcije..samo mi kućile došli...a reko ljubice ne brini sve su to fine ženice nebi one mene dirale što sam ispomoć dovela nego moram mu reći...primjećen si mili i još mi te hvale...vodim te na svaku kafu...
Ja sam na dodjeli paketica primjetila da je Danija prelatka djevojcica, da je vesela sex bomba(huh kako sam neke poglede tata upratila ) da mi se dinaa proljepsala, da je mala Ajsa nase vesele jedina pricala sa DM(ja sam bila fascinirana raspricala se Ajsa u veliko)... Cek da se prisjeti sta mi je jos zapelo za oko.... Zapelo mi jes ponesto ali nije za javnosti
Hanady još sam primjetila da tm ima lijepo tijelo, izvini što ja vako al nije se dalo mašit mislim ovo sam skužila po slikama uglavnom, osobito onim s mora, ja sve lajk, lajk
vesela , vesela
pa narvno da ima.. , ha ja...ja to njegujem i pazim samo tako što hranom, što sporotm a i gardarobom da se to fino vidi... ono sam mu džemepr i hlače ja uzela... da mi se vidi vitkost ljepotana moga
e al fakat jučer ujutro on ide služeno na Igman...i ja ustala i sprmeila mu šat će obući...elem sredim aj nejag samo tako...kaže ženo jel rpeviše...ama reko ideš na skup doktora pa ne možeš svakakav... kaže on ženo draga a zamisli da ja sad idem u švaleranciju a ti me vako dotjerala... a reko ljubice pa i tamo d aideš ne možeš svakakav zaboga...mislim treba i ona koja se švalera da vidi kako te lijepo održavam pa si njoj švaler a meni muž...suze ga zalile od smijeha...
a reko ljubice pa i tamo d aideš ne možeš svakakav zaboga...mislim treba i ona koja se švalera da vidi kako te lijepo održavam pa si njoj švaler a meni muž...suze ga zalile od smijeha...user posted image user posted image user posted image
ali i ona Višnja što je ona zahebana, sve vamo ozbiljna al dekici se uvalismo u krilo, ona bi inicijator zamislite iskrena da budem mm to nisam smjela ni spomenuti
vesela , vesela
pa narvno da ima.. , ha ja...ja to njegujem i pazim samo tako što hranom, što sporotm a i gardarobom da se to fino vidi... ono sam mu džemepr i hlače ja uzela... da mi se vidi vitkost ljepotana moga
e al fakat jučer ujutro on ide služeno na Igman...i ja ustala i sprmeila mu šat će obući...elem sredim aj nejag samo tako...kaže ženo jel rpeviše...ama reko ideš na skup doktora pa ne možeš svakakav... kaže on ženo draga a zamisli da ja sad idem u švaleranciju a ti me vako dotjerala... a reko ljubice pa i tamo d aideš ne možeš svakakav zaboga...mislim treba i ona koja se švalera da vidi kako te lijepo održavam pa si njoj švaler a meni muž...suze ga zalile od smijeha...
ali i ona Višnja što je ona zahebana, sve vamo ozbiljna al dekici se uvalismo u krilo, ona bi inicijator zamislite iskrena da budem mm to nisam smjela ni spomenuti
vjerujem
mi sve liberalni al nije mm toliko, kad bolje razmislim, pa moram malo kod dekice, on to ne razumije
ja se ponosim njegovom dobrotom i pamću u prvom redu... a džaba niko dušu ne vidi dok joj ne priđe
new mama ko curetak, ja sve bježala od nje, ko kakva tetkurina sam pored nje a vidjeste li Didici haljinice, opa a lely? ona je izgleda jedno fino stvorenje, baš je onako učtiva, umjerena a i dinaaa mi je super, djeluje tako nježno
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.12.2011 13:55:56 >
samo cekam kad ce mi ova raja iz kladionice u radnju uletjeti, igraju pokera pa kad nesto profule tako jako tresnu rukom od zid , a ovo i jest rigips, da ih sve ocekujem da upadnu
iskreno ne bi ni ja mom
a meni bi bilo šega da je on sjeo kakvoj nani u krilo da mu šta prouči na uvce al jbg nismo svi isti