Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ono nisu ospice. gel mu nemoze naskodit al ja bi otisla pedijatru jer ima i temp a zasto se toliko bojis ospice,pa mora ih imat nekad
ma anravski da ih mora imati nekad, ali ne bih voljela sada da ih ima..bar kad krene u skolu..nekako mi je beba jos on ja sam ih imala u 1. osnovne i sjecam ih se jako
jbt jesam ja corava smotana ama niko mi nije reko a nisam nesto posebno ni citala upustvo ...... hebes sad kad smo ispili ostalo jos za par puta dat samo jao mene boze .... a smijem li mu neki dr.sirup uzet davati il da sacekam malo pa onda?
Felix sad bi te istukla
Ja sam ti rekla ima podavno da se daje mjesec dana i onda pauzira mjesec...i to ti pitala i ja ti dala odgovor.
I onda kažeš da te niko ne pripazi na temi
ma znam bas me sramota , al do mene je ja sam dr.skontala ja sam mislila daje se , kao ostali sirupi citava bocica pa tek onda reko ide pauza mjesec dana do mene je ne do tebe ja sam pogresno sebi skonatala .
Pocahontas daj mu kasiku flonidana ili kapi fenistila, to ti ej za alergiju i ja sam ubjedjena da ce se poceti povlaciti.
mi to uvjek koristimo moj sin ima alergiju an mnogo sta i fenistil uvjek pomogne.
Bebaca mi imamo drvenog na ljuljanje i nije joj bas nesto zanimljiv bio, a imamo i onog slonica plasticnog sto moze i na ljuljanje i na guranje jer ima tockove i Ana ga obozava, pa ima nekih pola godine kako se konstantno igra sa njim.
probudio seopet upisan i pod temepraturom (38,4 u guzi), nis strasno ali dobro...dok sam ga tuširala vidim osip se povukao (valjda od cink kreme i hipermangana), međutim evo sada pri oblacenju vidim opet osip!!! sigurno je od mokraće.. odoh mu oboriti temp. ..ospi držim pod kontrolom, temp. isto tako, pa ne vidim potrebu da žurimo kod dr. ili
probudio seopet upisan i pod temepraturom (38,4 u guzi), nis strasno ali dobro...dok sam ga tuširala vidim osip se povukao (valjda od cink kreme i hipermangana), međutim evo sada pri oblacenju vidim opet osip!!! sigurno je od mokraće.. odoh mu oboriti temp. ..ospi držim pod kontrolom, temp. isto tako, pa ne vidim potrebu da žurimo kod dr. ili
a da ti nema od temperature oiso?? mi smo to imali
Apotekarka, djeca se mijenjaju, pa tako i kad je hrana u pitanju. Naravno, sve je individualno, ali ja do prije nekih pola godine nisam nikad imala problema kad je Minjino jelo u pitanju. Od samog početka je jela sve, čak i sa 6, 7, 8 mjeseci sve one nove okuse koji su jako neobični, ona ih je prihvatila savršeno. I onda odjednom promjena za 360 stupnjeva. I kako da ja nju ovim divljim godinama natjeram da pojede nesto sto nece. Mogu je natjerati jednako onoliko koliko ona poslije toga moze povratiti.
ja razumijem da pedijatru ne treba letiti...al draga osop se vraća...dijete ima turu...mislim stavrno otiđi po mišljenje doktora
poci nadam se da nije nista ozbiljno E. dobio temp. maloprije,do 38 ide i nije neka al je nervozan ,bas sam nesto tuzna imam neki ludi osjecaj da nece proci,mene je njegova temp. istraumirala i kad je 37 meni noge klecaju i odmah mi muka neka bude
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
mene moja djeca opasno nerviraju Alen hoce da jede sam,neda da ga hranim,sve prosipa Ajla nece da jede sama,moram je hranit,a zalogaj jede 5 minuta al et bar su super vecerali
IZVORNA PORUKA: bebacha mene moja djeca opasno nerviraju
Joj, Bebacha, ovo mi nesto poznato
de pricaj o tome skoro oce tomicu i to bezbroj puta sam vratila samo pjesmu od tomice i prijatelja pa oce tel fiks da zovem mamu da drzi slusalicu i pjeva tako dok mi nije pocelo iz glave kipitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dok ga nisam naruzila i dok nije oplako turu nije se smirio Sad oce sat da mu skinem sa zida da dira e pa stvarno je usto na lijevu nogu Rose