Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pocahontas imas li u kuci fenistil kapi ili flonidana. Ja bih, ali naglasavam JA dala nesto od ovo dvoje, ako se ne bi povuklo odvela bih ga dr.
nemam, a nemam pojma ni zasta su ove kapi sad sam zvala dr. kaze da moze biti da je taj osip od temeprature, ali da pratim..ako bude pogorsano, tj. ako se bude širio da ga dovedem, ali ne prije sutra
dadada, zubi su mu svi vise manje narasli..mozda jos koja petica da niče ali dobro.. i da, upiskio se jutrosu gaće kada se probudio (ovo inace ne radi),,mozda je fakat od mokrace ? vidjecemo..ali opet, buni me temperatura doduše, on je zvrkas i nije ga smlatila hB temperatura..
zargljaj svoj bolesnoj maloj rajii
Poci, da nisu pljuskavice? Zavladale su masovne pljuskavice u sarajevskom kantonu, u A.grupi 7 djece ima pljuskavice
felix prodam ti ja garfilda salim se i E. voli garfilda,na mamu i ja mu neki dan donijela od svojih igracku garfilda,meni oni kupili kad sam bila mala,jos uvijek je kao nov,a ne sad mu kupim igracku i za mjesec je bacim u smece il sam ja znala bolje cuvati igracke
Ja bih ga sad raspakovala Oj ko ce cekati nedjelju
Sad sam ga raspakovala, dodju jos dvije slagalice (kao slika), Timmy i Bumba, slikovnica Timmy sa naljepnicama da se likovi popune i ruksacic Timmy , ja odusevljena
felix prodam ti ja garfilda salim se i E. voli garfilda,na mamu i ja mu neki dan donijela od svojih igracku garfilda,meni oni kupili kad sam bila mala,jos uvijek je kao nov,a ne sad mu kupim igracku i za mjesec je bacim u smece il sam ja znala bolje cuvati igracke
A gleda voli gafilda i kad je red na gafilda da pocne a anel nesto dira igra se hoda u pokretu iste sek se ukipi u mjestu i ne trepce ocima kako ga prati
i E. voli dafida,a da vidis kako se obradovao kad sam mu donijela igracku,sad je moram sakriti kad nam djeca dolaze u goste jer je odmah rat ako mu je neko dira
Poci, da nisu pljuskavice? Zavladale su masovne pljuskavice u sarajevskom kantonu, u A.grupi 7 djece ima pljuskavice
pu pu pu gluho bilo mislim d anisu..pljuskavica je brate pljuskavica, ovo je ravnomjerno crvenilo, pravi osip svijetlo ružičaste boje..nije ni klasično crven.... evo gledam maloprije, proširilo mu se dole niz prepone prema koljenima ne svrbi ga, ne peče.. po stomaku isto stanje, nije se širilo stanje..samo oko pupka... oprala sam ga sa hipermanganom i namazala sa cink masti pa cemo vidjeti..bude li ovako vodim ga dr..e svašta vala, bas čudno! i ima još temp. ali malu..zakasljao se maloprije i povratio malo...kašalj je novi momenat..baš sam zbunjena totalno
i E. voli dafida,a da vidis kako se obradovao kad sam mu donijela igracku,sad je moram sakriti kad nam djeca dolaze u goste jer je odmah rat ako mu je neko dira
neda ni A svoje ono sta mu je najdraze ko recimo aftic sto on kaze autic-guralica Kad neko dodje on svo vrijeme prisjedi na tome vozajuci se nece da sidje boji se da mu neko ne uzme
poci moji su imali ospice u razmaku od 15 dana.potpuno drugacij osip bio kod Alena nego kod Ajle.
čekaj, ma je li vi to meni opzbiljno govorite da mozda ima pljuskavice i da mogu izgledati kao crvenilo, kao osip a ne kao bubuljice?
sad čitam..moguće je da su pljuskavice..odoh da se roknemmmmmmmmmmmmmmmm suhi podražajni kašalj, temepratura, crvenilo na koži koje se spaja...roknuću su ali ozbiljnoooooooo..pa mali je on za ovoga! awwwwwwwwwww
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.12.2011 14:18:28 >
Pocy daj mu kasikicu flonidana takav je osip bio kod Noe,koliko sam skontala crvene fleke njoj su bile po nogicama i do pupka..ja trcala u hitnu,dobile flonidan i inekciju urbazona..
pocy da mu nisi šta novo od odjeće oblačila ,nama je nedavno tako od jedne nove majcie bilo odma se kreno češat i tako mu bilo izbacilo,ja mu mazala floceta kremom i povuklo se ,
pocy ja ne znam šta čekaš...nisma upratila lai zašto ne odete pedijatru ja bih bila rada da ti fenstil kapima djetetu alergiju rješiš ali ipak se on osuo uz tempretauru....
mislim moguće da s eto sutra povuče...
kod mene je F dobila odip 10 dana nakon antibiotika...kako došao tako s ei povukao...nikada nisu ni utvrdili od čega...al opet ja sma čim sam osip vdijela ko sumanuta završila kod pedijatar...još ona nije imala turu
ja bih ipak da ne ulaziš u noć i odeš pedijatru
pocy ja ne znam šta čekaš...nisma upratila lai zašto ne odete pedijatru ja bih bila rada da ti fenstil kapima djetetu alergiju rješiš ali ipak se on osuo uz tempretauru....
mislim moguće da s eto sutra povuče...
kod mene je F dobila odip 10 dana nakon antibiotika...kako došao tako s ei povukao...nikada nisu ni utvrdili od čega...al opet ja sma čim sam osip vdijela ko sumanuta završila kod pedijatar...još ona nije imala turu
ja bih ipak da ne ulaziš u noć i odeš pedijatru
ne znam ni ja sta čekam..sve kontam proći će.. sad kada se probudi idemo odmah, druga smjena u vrazovoj je do 19.30 pa eto..zvala sam irekla mi je dr. da ne dolazimo ako je ospi takakv kako joj ja opisah-blag uz temp. kaže skaće taj ospip od temeprature ali samo ako nije strašno..ako bude, kao da dodjemo... novi momenat kao sto rekaoh mi je ovaj kasalj od kojeg je maloprije i povratio-valjda ga nadražilo