Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
poslije nove g. moram doktoru za gospodu,vrijeme je odo sad pravit dorucak a slomljena sam,sinoc me ova vijest za lijepod Ogija dotukla.uhvati me uzasno panika kad skontam koliko su roditelji nemocni tad nedaj boze nikom
poslije nove g. moram doktoru za gospodu,vrijeme je odo sad pravit dorucak a slomljena sam,sinoc me ova vijest za lijepod Ogija dotukla.uhvati me uzasno panika kad skontam koliko su roditelji nemocni tad nedaj boze nikom
isto....
Samo sabur d aim Bog podari....a ne mogu misliti kako se sa tim nositi boli me do misli samih... samo da mi ih dragi Bog čuva...sve ostalo mi je u životu manje bitno ili nebitno
moram napisat jos jedan Alenov biser momak ustao u 7 i izade u dnevnu,uze daljinski,dade taji i sjede na kauc i kaze "tedi,titic"(u prevodu ja sjedim i upali crtani)sreca na Novoj Bumba poceo,tad se ispruzio u lezeci polozaj,ko crnogorac,probudio se pa da odmori
moram napisat jos jedan Alenov biser momak ustao u 7 i izade u dnevnu,uze daljinski,dade taji i sjede na kauc i kaze "tedi,titic"(u prevodu ja sjedim i upali crtani)sreca na Novoj Bumba poceo,tad se ispruzio u lezeci polozaj,ko crnogorac,probudio se pa da odmori
sladak je ... pametno dijete zna šta želi u startu...bolje to neko da ''krma'' i nabraja ha se probudi
Jutro i od mene-ja više ne znam ni kad je dan-ni kad je noć Jučer sam 24 sata, okruglo, bila budna-samo da i mene ne safata šta Ja moram u 10 po starije dijete u školu, a mislila sam i malo povesti malo na havu. Probudi ose jutros u pola sedam i-mama pavi mi jimunadu, pavi i pavi...necu kac epec(napravi limunadu, neću kraš expres....)
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
doublemum čuvaj se draga... ja sam svoje liječila od virusa početkom mjesac a sebe dovela do antibiotika i gnojne angine...
Izvedi ih al utopli...strašno strašno je zima
mi smo pjevali jutros nema zime za eskime
i mi smo pjevali
...zima zima e pa šta je ako je zima nije ''ljav''
al cvokotala Farah... joj ona je valjda onako bijela i žuta sva naka osjetljiva...baš mi je žao bilo...
kaže mi mama šta si bona djecu navukla 45 minuta mi treba da im poskidam do trenerke robu sa njih
joj ja kape i ne nosim... kupila sma prošle godine komlet kapa, šal i rukavice...i uspjela sma rukavice izgubit, kapu poklonit imama samo šal
jutro,evo i od mene kafica bas je hladno jutros,E. nesto poceo pomalo kasljati i zacepljen mu nosic bio jutros,nadam se da nece kakva bolest,jucer smo bili 2 h napolju,smrzli se i ja kasljem pa ima vise od mjesec a neda mi se otici doktoru,pila neke sirupe na svoju ruku al nista mi nisu pomogli,izgleda da je ovo za antibiotika lady joj L. ima isti hobi kao i E. samo trazim stvari po kuci
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Felix,Hanady,Rose 87,Iman Jutro moje dame! Slavljenik mamin jos uvijek pajki,ture nema od jucer hB. Ja okitila kucu,otplakala jednu turu,sad se davim keksicima i toplom cokoladom. Blesava mama Sunce mamino,kako proletise dvije godinice
Danas i nasa Marina DK slavi rodjendan. Mila,rodjena si na najljepsi datum. Sve najljepse od srca zelimo ti mali rodjendanko i ja
Amani, sretan vam rodjendan od !! Mi smo juce bili kod dr., hvala Bogu da je sve ok, kaslje ko tuberan, ima puno sekreta u nosu, ali su pluca i grlo dobro i nismo dobili antibiotik.Dala nam je samo kapi za nos i preporucila da neide u vrtic ova tri dana pa smo ga jutros odvezli kod teta sto ga je i prije cuvala ( godinu dana).Ona presretna, a on jos vise