Leena
|
Vece, zene! Vi vrijedne, ja lijena, svaki dan ista prica . Ne, stvarno sam do kasno na poslu, pa sam bezvoljna potpuno dok sam u kuci Slucajno uletih na ovu temu,i znam da je OT,ali samo da pitam Leenu,kojim se to kombijem vozi,mozda smo kone,a i ne znam??? Mahmutovac Pocy, rekoh ti da si blesava nesvjesno ! A hvala ti na komplimentu, draga! A ti si zaista Pocahontas , prelijepa si stvarno ! Sretna vam godisnjica, zdravlja, srece i ljubavi! Bebacha, Alenko je divan! Mi smo imali isti skafander prosle godine (samo rozi), ali nam vise ne moze, a divan je i topao bas. Mersiha, tvoj momcina veliki narastao , bas vrijeme leti! vesseela, ja znam da kutija tih ima u svjetlosti na ferhadiji Leona, strasno za paketice... A za hranu jos strasnije... Rose, super ti je mobitel Moja Esma jede skoro sve, ne dajem joj jos morske plodove, jer ne idu prije pune 2 godine, a pastetu, salamu i hrenovke i onako mi slabo jedemo, tako da ni njoj ne pravim. Suhomesnate proizvode joj nisam davala, jer se moj tata sa godinu dana otrovao nekim suhim mesom, i mene bas toga strah, pa ne bih davala malom djetetu. Jele, jeste li dobro sada? Kaslje li Ana? Ima li ture?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|