Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece i od nas. Moje veliko dijete u krevetcu, ali jos ne spava, hrani medu i uspavljuje , a malo mi zivce moje popi . Zaspao u pola devet, nahranjen, okupan reko sad ce par sati odrapiti on se probudio posle 15minuta, ljuljala ga 15min ne bi li opet zaspao i nema sanse.
Evo ga deku u usta ugurao i glodje li glodje, ma nek radi sta hoce samo da ruke odmorim. Veceras izasla ja sa Anom malo u setnju, a mm i on ostali kuci, ja se vratila ne zna se ko je u gorem stanju, L, B ili kuca, B u goloj vodi, kaze sta je ovo izmori me, reko mene i izmori i zludi pa ti vidi . Da i moje veliko dijete se boji snijega ili jednostavno nije snijeg za njene damske noge, jednostavno dijete nece da hoda po snijegu, samo cistinu trazi, nema sanse da stane na snijeg
Lady nisam ni ja daleko od toga, a ni tata joj, tako da me ni ne cudi sto ne voli snijeg. Kooooonacno i mali razbojnik zaspao i to nakon sto je popio jos jednu flasicu mlijeka, ja ne znam sta s njim da radim, dijete jede troduplu mjeru od preporucene za njegov uzrast, rekla bih ja nek jede kad hoce, ali on kad lezi na ledjima i hoce prst u usta da stavi ne moze rukama do usta dohvatiti od debljina, sto je previse previse. Od sutra sam mu najavila djetu
A moj Andrejvic nece da makne sa snijega ...valja se...grudva...ni nakon tri sata ga ne mozes u kucu natjerat...samo da hoce opet friskog pasti...sad se ovaj zaledio