Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nikola ne zna nijednu boju,zapravo zna imena boja al ne zna koja je koja a slova znamo sva al A mu je kao auto i tako za svako kaže npr,slovo B mu je bakino slovo zato znamo puuuno pjesmica,dovoljno da dvaput cuje i odmah pjeva eto sad sam se malo pohvalila kod nas sve standardno,ja sam opet malo prehladjena ma bas mi je opao imunitet jer nijedan me virus ne zaobidje moram nesto raditi da malo ojacam..
mene tekja ne brine zima...hajd obućemo se...al ženo ako zavalja snjegan ću se roknem odavde da doktorljam do dole
Rekoh da jutros nisam bila u elementu Lana pojma nema slova, od boja zna zutu, ljubicastu i narandzastu.... Broji do 20 i na engleskom do 7, s tim da ne kaze seven nego sedam , pa znaci do 6 broji Zna prepoznati nase auto
Lady mi smo ti uvije predostrižni... najprije mi ti imamao čiku u radu...kojeg uvijek mahalski poguramo pa nam je uvijek ovaj put gore od rodice ti prema granapu očišćen... eh a ovaj dio dole do mene mi smo prva kuća niz brdo mi imamoa kese soli pa moj muž to prije polaska čisti
samo jedanom za ovo godina kako sma ovdje nismo mogli sići...jer je zapaslo u 6 a mi krećemo u 6.20 al tad mi kona prešla pazila djecu dok je mama došla do nas a mi sišli na posao autom jer je već u 7.20 prošla grtalica al to nam bilo kanso d adjecu vozimo...
elem snađemo se... smao mene uvijek strah vikend snjegana...tad nas ne paze nikako ni preko štele...
prošle godine tačno na ove paketiće zavaljo snjega do koljena... ja s adjecom sišla pješke niz sokak i zove me mahir kaže sad ću ja ženo porbat sić...da nije sišao deol bih uezal taksi...al siđe jemso malo kasnile al smo došle...pod punom ratnom spremom...dole žene lagano obučene a ja i moja djeca ko na skijanje da mso pošle
Šta je vama žene drage djeca tek 2 godine napunila vi bi da vam pričaju dva jezika, pišu na oba i broje i još boje znaju... šta će raditi iduće godine...učit množenje i djeljenje da đe ne zakasne... de ba opušteno žene drage...bebe su još to
Moj A. izgleda zna boje ...kazem "izgleda" jer sam ga testirala par puta sa lopticama...svaki put "pogodi"...mada ima dana kada me ignorise...pa vise ni ja ne znam...a da ne bude ko za zub ...ja kazem "izgleda"...jos kako ne govori...tako da mi je bolje da sutim...da se ne provalim
Eh da vam kazem...mada ce ovo vjerovatno vise interesirati zene sa mladjom nejaci ...u malisi vam ima cater's garderobe...uglavnom za skroz male...ja naletila na pidzamu 104...odmah je uzela...jer smo dobili "njihovu" davno na popklon...nanosao ju je praaaaaaaaaavo...i jos uvijek je nosa...tako da mi nije bilo zao dati 32km za pidzamu...ima dvije sa pijace za 15 i ima sada ovu...kupim mu jos jednu na cijapi...ja super prosla Pravo da vam kazem...iznenadila sam se kada sam vidjela...kontam ...ako ih krene...nabavljace jos...i za vece...tako da...trk u malisu
čuj ima carte's u mališi...nism aznala dadada...imal još pidžama u tom broju al javi mi na Pp nemoj odvje otiće mi ove pokupit
chuci...legenda vidi djete svi s ezadevrali tehnikom
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
e jesu vam prognoze...kake su god kod mene ovdje 24 sata prije sve se dešava nego iđe piše
noc kako ste nam Jelena bas mi je drago da je kod A. bila pogresna dijag.,jos samo grlo da ozdravi i super E. zna slova kao i marijanin N.,ono A mu je auto i sl.,broji 2,5,8,3,10 boje nezna,a na eng. zna reci fak(cuo od moje seke) tako da bi ja da on zasad zaboravi eng.
noc kako ste nam Jelena bas mi je drago da je kod A. bila pogresna dijag.,jos samo grlo da ozdravi i super E. zna slova kao i marijanin N.,ono A mu je auto i sl.,broji 2,5,8,3,10 boje nezna,a na eng. zna reci fak(cuo od moje seke) tako da bi ja da on zasad zaboravi eng.
i moje govore tečno engleski
'' o meeeeeeeeeeeeeeeeeen'' i obavezno se lupnu po čelu