Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady de priopći i mome B da bi dobro bilo da mi u paketic stavi jedne UGG-sice . Mogla si ti sutra na kafu naletiti
nema frke. ne vjerujem da će biti oduševljen mojim prijedlogom ali vrijedi pokušati. doći ću ili sutra ili u nedjelju. zavisi kada se mm vrati večeras tj. koliko će sutra spavati.
ma kraj godine pa ne daju dahnut dok se ne pozavrsavaju stvari, napisu izvjestaji, posalju nalozi na odobravanje i placanje i naprave planovi za 2012...al eto jos sedmica pa cu i ja malo odmoriti
dva puta sam ga u intershopu sisala...one ga fakat najljepse osisaju...a sad sam ovdje na otoci...krava ga masinicom...mogla sam ga i ja tako...sav je na keca ...kazem ti da su ovo dvoje posizili kada su ga vidjeli ...na svu srecu dijete mi ima lijep oblik glave...inace
Mi svi familijarno pisemo pismo DM-u ...stari...mladi...uvijek je tako bilo...zelje se kazu...naravno da se racuna da se ne precera ako je DM u financijskoj krizi ...zato mi je moj tata najdrazi DM...kod njega nikad zime ...A mami cu ove godine pokloniti stapove za planinarenje...jadna vazda se slomije na savnicima e mm mi je najveci problem...megaloman...ono sto bi on ja za to ne dam te pare...nema teorije...bezbeli ce dobiti dzemper
Amani...i ja obozavam drustvene ige ...neke imam vec duzi period u planu...a vazda mi zao para
ja da vam malo mahnem..evo me živa malo sam vas citala al ste prećerale uglavno upratila sam da je Ana bolje i da pisete pisma DM Noa kašlje i ima neku glupu temp ne prelazi 37.8..bili smo kod doktora i dobila je flonidan za kašalj pluca cista,grlo malo crveno al nema potrebe za antibiotik
samo piji Betaglucan da dignes imunitet i baje ce pobjeci same. I ja sam sve to prosla i sada je hB sve ok. Neki dan,nalaz uredan samo neka upala koju sam sanirala vaginaletama.
uzimam po tvojoj preporuci med a ponekad i malo propolisa sva prštim od vitamina pih kako je ovaj čovjek baksuzan dok te nesto ne lupi sve ti je bezveze al kad ''guzi'' prijeti opasnost e onda mogu svega
ja da vam malo mahnem..evo me živa malo sam vas citala al ste prećerale uglavno upratila sam da je Ana bolje i da pisete pisma DM Noa kašlje i ima neku glupu temp ne prelazi 37.8..bili smo kod doktora i dobila je flonidan za kašalj pluca cista,grlo malo crveno al nema potrebe za antibiotik
Pa gdje si ti noa kuco stara ja se zabrinula ...nigdje te...ni na mapi...a nemam ti mob. To mi je Nou neki virus zakacio ...sram ga i stid bilo A ti nemoj sad glavu da razbijas...bice to sve ok posalji mi br.mob-a na gmail ja taman krenula da gasim komp...kad ono ti
dadada saljem ti sutra sahara ja k'o biva smanjujem pusenje trebala sam vam doci veceras u SA na kavu al sinoc me Noa sasadi taman vas mislila ''skupljati'' po temi kad šipak
A, joj, bas bi bilo super da si dosla, da podijelimo te cigare, kad vec smanjujes, a malenu princezu ljubi puno, nije ona kriva dadada, evo da ti napisem i ovdje, u pola 11 sutra, vidis da treba ranije stici
dadada saljem ti sutra sahara ja k'o biva smanjujem pusenje trebala sam vam doci veceras u SA na kavu al sinoc me Noa sasadi taman vas mislila ''skupljati'' po temi kad šipak
hebiga ...glavno da ona ozdravi...a ti se spakuj poslje Nove ...to probamo to kuhano vino sto navodno ima na standovima ...kao glavni degustatori
A, joj, bas bi bilo super da si dosla, da podijelimo te cigare, kad vec smanjujes, a malenu princezu ljubi puno, nije ona kriva dadada, evo da ti napisem i ovdje, u pola 11 sutra, vidis da treba ranije stici