Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja da se javim pa cu vas onda citati nalazi urađeni i predati sad mi preostaje samo cekati rezultate pa da vidim sta dalje..danas sam psihicki puno bolje kazu da i to lijeci pa se nadam da cu biti OK.
ja da se javim pa cu vas onda citati nalazi urađeni i predati sad mi preostaje samo cekati rezultate pa da vidim sta dalje..danas sam psihicki puno bolje kazu da i to lijeci pa se nadam da cu biti OK.
MA STA SI MI SE PREPAAALA...NE DAM TE JA NIKOM JA GLEDAM JEL TE IMA NA GMAILU A TEBE NIDJE...DANAS SADIM...JEL DER...DA BI SE OBOGATILA POSLIJE
Iman bit ce junija polako ja sam A. ljetos bacala da da bacala namjerno bucnem ga potopim vodom da se napije da udje u sve rupice nos usi nije plakao njemu smjesno nisam ga drzala vec samo potopim ne dugo Odma proslinio jedno 2 dana curio nosic ponekad se znao nakasljat zrelo a zdravog ga odvela posle 5 dana ko nov hm more je cudo ..... Pose se sam bacao heheheh cucne u vodu nos zacepi ko fol i oce da legne ne reko djete bez mog prisustva ....
noa ne padaj u depru sacekaj mene jos koji dan pa cemo zajedno kukat dok moj papa bude gotov
Jelena, super da ste izvadili nalaze i da je princeza zivnula... sve ce to biti dobro...mora
Dadada, nadam se da ce A. brzo progovoriti "naski" i da ces kukati da ti treba malo tisine
Noa, nije puter da se istopi...popravit ce doktori nju brzinski...samo se ti nemoj sikiriki... ko ce te ludu trpiti
Iman, zao mi je sto mora piti antibiotik...ali ta bakterija je "vrticka"...sve dok ide u vrtic ce se vracati...
Ja sam vam od 1993. do 1997. godine bila u Prvoj... razrednica mi bila hemicarka, sad direktorica...dusa od zene...sta mi je samo neopravdanih opravdala
veče, Jelena drago mi je da je A bolje noa ma biće to sve ok dadada propričaće on ubrzo ali neka si ti njega odvela za sve bolesne moja cura zaspala sa mm,napokon dočekah i to,nadam se da će nam to postati rutina
moje seleberti davno sma ja u treću gimnaziju išla....ihhhhhhhhh ni sama se ne sjećam više samo znam lad ke vratiše nakon rata mi tad završismo...nismo u obnovljenu ušli na vilsu nažalost... al eto zvali su nas na dan škole ( prvi dna porljeća) da se družimo sa predsjednikom klintonom
moje seleberti davno sma ja u treću gimnaziju išla....ihhhhhhhhh ni sama se ne sjećam više samo znam lad ke vratiše nakon rata mi tad završismo...nismo u obnovljenu ušli na vilsu nažalost... al eto zvali su nas na dan škole ( prvi dna porljeća) da se družimo sa predsjednikom klintonom
Et, ja sam samo prvi razred završila u staroj školi, .. ostatak u novoj... ali mene nisu zvali da se družim s Klintonom ... kmeee
znači kad sam ja bila IV ti si bila prvi logično...vidi kako sam pametna ma i nas zvali jer smo mi onaj prvi maskembal pokrenuli na vilsu u razrušenoj školi...pa eto ko direktorica nas malo pozvala... a iskreno i sda mi je ta žena draga al baš...a nedavno sretnem u grandu svoju razrednicu..prepozna me Roljić Gordana...bože kako tu ženu volim.
Nju i džemu prof.sociologije...njih se sjećam ono pozitivno skroz ovo ostalo...maso -meno
moja draga cipiripi, ko će te ružiti ako ne ja?!
ipak sam ja ovdje najstarija u raji. ima nas nekoliko isto godište ali ja sam najstarija rodila prvo dijete, sa 35. ja to po istilahu, nigdje nisam žurila
nego bebacha vidim tu i...ti si meno domaćica divna...vidi šta pravim sad majketi reci mi ti da sam normalan evo muž me ismijava kaže sve ćeš pobacat to a potoršila si tri kvalitetan doručka http://www.coolinarika.com/recept/topljeni-masni-sir/ jesil nalijetala na ovo...šta misliš hoćel valjat il da odustanem dok se još cijedi
a joj Igore. Hanady neces mi vjerovat al juce sam trazila nesto ovako i nisam nasla.ja nasla recept tza puter i maskarpone.jos mi samo treba hrabrosti al vjerovatno probam sljedece sedmice.ove imam dvije narucene torte.eto da se pohvalim