Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro je hvala sto pitas... Mislim da su joj izbile obje donje trice, ali mi je tesko da vidim, neda mi nikako... kupila sam onaj Dentinox, pa joj pomalo fol mazukam.... Eno je sad u krevetiću, već pola sata, ... trese krevetić, razvaliće ga
Pozzzzz...mene nije bilo 2 dana. Bili smo kod nane i jučer smo rano uhvatili još malo snijega "po dolovima i lugovima" pa su se djeca malo sankala Danas smo bata gledali na priredbi i čak smo slušali(cunami generacija se dobro proda) Počeli smo jesti Kako je Anuška i sva ostala dječica?
Ima problem u posljednje vrijeme, dugo se uspavljuje Ustane milion puta, ... valjda preumorna .. šta znam... Ustane zatvorenih očiju, znači spava, ali i dalje ustaje... anbilivbl!
dadada, mali moje sestre je imao još gorih problema a sada melje kao navijen. njemu je sada 6 godina i još ima problema sa slovima r i l. i to je sve. samo da znaš, opservacija se ne radi trije treće godine tako da te ne treba čuditi što dr. nije puno pažnje posvetio a nego je razgovarao s tobom i dao ti smjernice. ako ti treba nekih informacija, pošalji mi pp pa ću ti reći kako sve to funkcioniše.
Povodom međunarodnog dana ljudskih prava(ovo je repriza priredbe koja je organizovana povodom međ.dana prava djeteta, a kojoj nisu mogli roditelji prisustvovati zbog mnogo gostiju-pa eto danas za nas). I malo je naučilo stihove-samo ih tepa: taja ti kojo za ce jepote ovoga seta- Hvala ti školo mudrosti svijetla za sve ljepote ovoga svijeta
dadada, mali moje sestre je imao još gorih problema a sada melje kao navijen. njemu je sada 6 godina i još ima problema sa slovima r i l. i to je sve. samo da znaš, opservacija se ne radi trije treće godine tako da te ne treba čuditi što dr. nije puno pažnje posvetio a nego je razgovarao s tobom i dao ti smjernice. ako ti treba nekih informacija, pošalji mi pp pa ću ti reći kako sve to funkcioniše.
Hvala ti Sad cu valjda smognut snage da napisem sve sta mi je rekao...pa eto ako procjenis da ima jos sta...slobodno pisi ...svaka info dobro dodje
Povodom međunarodnog dana ljudskih prava(ovo je repriza priredbe koja je organizovana povodom međ.dana prava djeteta, a kojoj nisu mogli roditelji prisustvovati zbog mnogo gostiju-pa eto danas za nas). I malo je naučilo stihove-samo ih tepa: taja ti kojo za ce jepote ovoga seta- Hvala ti školo mudrosti svijetla za sve ljepote ovoga svijeta
Dusa draga, ova moja nece nikad da recituje na priredbi, ista mater ni ja nisam htjela
vece zene ja sam danas A iznenadila za prvi rodjendan od mame dobio konju na ljuljanje al ga bilo strah grive ja ga cak sisala , umotavala grive folijom al jok strah ga Da bi danas osla u ostavu i vidim medju igrackom konju hajd reko ponecu ga mozda ga sad zavoli mada sam ga bezbroj puta vracala nece I ja njega budim da ustane kasno je vec reko A. ustani vidi nesto on progleda taje mama .reko vidi doneo ti djeda mraz konju a kod njega osmjeh od uha do uha pa ce aaaaaa konjo deda reko nije konjo deda vec djeda mraz doneo ti konju On usta sjede na njega odma ljubav na prvi pogled ne boji se grive vise osisane Evo trenutno uzeo kremu mi, naso i maze konju Al mu se konjo zove kad ga pitam kako se zove " deda konjo"
pa neznam to mi prvo na um palo. bojao ga se eto znaju ove zene moje stare od prije davnoooooooooo sam pisala dok mu je bila godina ma plako cim ga vidi Danas ga budim reko ajde ustani evo vidi doneo djeda mraz konju a on deda kono reko nije djeda mraz doneo ma dzaba kono ded i gotovo