Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo mene, dijagnoza upala desnog jajnika, vidljive male cistice takodjer, dobila sam da pijem chymoral, ulje nocurka i brusnicu...jako puno priraslica od obje operacije, vidjela sam ih na UZ, ne predlaze se druga trudnoca minimum jos godinu do dvije. sljedeci mjesec papa i uz dojki. hormoni jos luduju.
Mala Selma drzimo fige za slijedeci mjesec aBd. Da ne dodje Hej zvala sam A,vezano za vrtic i dogovrile smo se u Srijedu da se vidimo. Super mi sve zvuci preko telefona,nadam se da ce sve biti ok i da ce moj djecak od Januara u vrtic... Pocy,sta cu kad sam tak'a Mase vam 'jos jedna ' slonica
Ja sam ravno 25 dobila....sa 95 otisla na porod - uzas Izasla iz bolnice sa 87, nakon 20 mjeseci imala 84....ali nisam ni pokusala rsati, kontam samo ce otici, pa hebi ga nisu se same ni nabrale Odlucim i kazem sebi nema vise zehebancije i za 2,5mjeseca skinem 11kg, sad sam zmaj Salim se, imam jos 5-6kg ali sam stala pa cu iza praznika krenuti opet....
ja sam bas tuzna danas, jer mi je dosla , a tako sam se nadala , ali valjda bude srece iduci mjesec
Stvarno
stvarno radimo mi na drugoj bebici ima vec par mjeseci, ali neide nam bas najbolje ili bi se trebala vise zigi-migi ( sto bi jedan moj drug rekao) , sala mala!! i za A. smo se morali truditi 7 mjewseci, pavaljda ce i sad tako biti....i oko 35-36 ako Bog da trece i od mene dosta ...spavat cemo ko sardine u 40 kvadrata
Hanady, šta bi? ovdje bio belaj dok sam u wc otišla? ne smijem vas više ostavljati same, ne znate se fino igrati
šuti lady...ne smijem ti ništa reći... nije belja bogami sve normala...mislim , valjda, šta znam ja ...što mene sve pitate
evo mene, dijagnoza upala desnog jajnika, vidljive male cistice takodjer, dobila sam da pijem chymoral, ulje nocurka i brusnicu...jako puno priraslica od obje operacije, vidjela sam ih na UZ, ne predlaze se druga trudnoca minimum jos godinu do dvije. sljedeci mjesec papa i uz dojki. hormoni jos luduju.
eto jesam ti rekla da je ili upala ili ciste?! to je sve bezze...brzo će to proći
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
ja vam neću sjedati na muku sa svojom linijom. ja sam u trudnoći dobila cijelih 5 kg a rodila Nađu sa 4150gr. izašla iz bolnice mršavija nego prije trudnoće...
Ja sam ravno 25 dobila....sa 95 otisla na porod - uzas Izasla iz bolnice sa 87, nakon 20 mjeseci imala 84....ali nisam ni pokusala rsati, kontam samo ce otici, pa hebi ga nisu se same ni nabrale Odlucim i kazem sebi nema vise zehebancije i za 2,5mjeseca skinem 11kg, sad sam zmaj Salim se, imam jos 5-6kg ali sam stala pa cu iza praznika krenuti opet....
uh dobra si sta hos dobro si skinula kg na slici super izgledas
amani sretno sa vrticem leona dobro si navukla upale brzo ozdravljenje esmica stopice se kg lejti kad budes trcala za njima djecom mala selma da sledeca menga ne dodje abd ako to zelis .
Emice, ja sam govorila danas-sutra...mjesecima... Cekala da same odu, sto se naravno nije desilo... I sita komentara, lose se osjecala, teska sama sebi, jedva oko Lane bla bla bla, ustame jedno jutro i kazem e dosta!!! I to jutro pocnem dijetu i stvarno sam se pridrzavala....
Mi se vratili od logopeda...uh...odakle da pocnem ni sama ne znam nije mu radjen audio...valjda nije bilo potrebe...samo smo ja i redzic pricali oko 1h...tj. prvo je on mene ispitivao, a zatim mi je dao smjernice...elem...moj A. nije lijen niti dijete ima neki psihofizicki problem...nego ima poteskoce da nauci rijeci...e sad...moze biti da on odmah odcepi...a moze biti i da mu je potrebno i 2 god....e da mi ne bi cekali 2 god. on je mene usmjerio kako da radim sa njim...znaci...ono sto neka djeca sama od sebe krenu...tj. ponavljanje kao papagaji...ja cu sa mojim A. morati malo vise raditi...sta je razlog...ne zna ni on...kaze da jednostavno ima takve djece...usporedio je to sa odlikasima koji imaju kako on kaze sve petice iz svih predmeta...jedino iz matematike imaju keca...jednostavno...ne razumiju...meni pravo da vam kazem nije bas najjasnije kako...premda moj A. razumije sve sto mu kazem...al eto...ima problema da izgovori...Na temi logoped stavicu sve sto mi je rekao...mozda jos nekom pomogne.
Iskreno...meni je ovaj redzic legao ..posto su me tri forumasice upozorile na njega...pa sad ne znam je li do mene ...al ja sam se sa njim odlicno sporazumjela...i nekako mi ima logike sve sto mi je rekao
Nadam se da cu veceras smoci snage da vam napisem...sad sam plaho umorna
a zatim mi je dao smjernice...elem...moj A. nije lijen niti dijete ima neki psihofizicki problem...nego ima poteskoce da nauci rijeci...e sad...moze biti da on odmah odcepi...a moze biti i da mu je potrebno i 2 god....e da mi ne bi cekali 2 god. on je mene usmjerio kako da radim sa njim...znaci...ono sto neka djeca sama od sebe krenu...tj. ponavljanje kao papagaji...ja cu sa mojim A. morati malo vise raditi...sta je razlog...ne zna ni on...kaze da jednostavno ima takve djece...usporedio je to sa odlikasima koji imaju kako on kaze sve petice iz svih predmeta...jedino iz matematike imaju keca...jednostavno...ne razumiju...meni pravo da vam kazem nije bas najjasnije kako...premda moj A. razumije sve sto mu kazem...al eto...ima problema da izgovori...Na temi logoped stavicu sve sto mi je rekao...mozda jos nekom pomogne.
Iskreno...meni je ovaj redzic legao ..posto su me tri forumasice upozorile na njega...pa sad ne znam je li do mene ...al ja sam se sa njim odlicno sporazumjela...i nekako mi ima logike sve sto mi je rekao
Nadam se da cu veceras smoci snage da vam napisem...sad sam plaho umorna
Nama se da ste svi dobro...posebno Ana
dadada, je li se taj redzic slucajno zove kemal?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
a joj Leona, tebi se svega tu nakupilo ... A bas si mi izgledala happy kad te vidjeh danas, dobra si, ja bih vjerovatno nervni slom dozivjela... Nisam bila kod ginekologa oko pola godine, a toliko mi je muka vise od njih... Pa ne znam je li mi ikada urađen i jedan papa a da sta nisu nasli...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms