Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne vjerujem da cete u Sa naci Fifi program... nazalostuser posted image
Ali mozes naruciti iz Velike Britanije...
uh sestro slatka..... pa šta da radim ako ne nadjem? da uzmen neke univerzalne? imal to?
Ja sam u aprilu uz Fifi tortu kupila zeleni papirni stoljnjak, ciklama plasticne case i tanjire, i salvete sa sitnim ciklama cvjeticima, pa smo se furali da je to cvjetni vrt... imala sam i isprintane slike cvjetnog drustva, ali je to slavljenica unistila prije proslave...
hej, dobar dan vam želim kod nas nema nista posebno novo,zdravi smo sto je najbitnije.. Nikola slusa zadnjih dana za nepovjerovati, sve se možemo dogovoriti ma bas mi je narastao, djecak vec.. kako je Ana,nisam upratila da je Jelena pisala?
hej, dobar dan vam želim kod nas nema nista posebno novo,zdravi smo sto je najbitnije.. Nikola slusa zadnjih dana za nepovjerovati, sve se možemo dogovoriti ma bas mi je narastao, djecak vec.. kako je Ana,nisam upratila da je Jelena pisala?
blago tebi
meni ova mlađa sve gora i gora...o što sam joj mogla dogovoriti više me ne ferma...uopšte ne kontam šta bi
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ne vjerujem da cete u Sa naci Fifi program... nazalostuser posted image
Ali mozes naruciti iz Velike Britanije...
uh sestro slatka..... pa šta da radim ako ne nadjem? da uzmen neke univerzalne? imal to?
Ja sam u aprilu uz Fifi tortu kupila zeleni papirni stoljnjak, ciklama plasticne case i tanjire, i salvete sa sitnim ciklama cvjeticima, pa smo se furali da je to cvjetni vrt... imala sam i isprintane slike cvjetnog drustva, ali je to slavljenica unistila prije proslave...
Ja sam pocela sa Lanom "fino" da pricam, bez da se nerviram, i rezultat? Isto kao i prije, ne slusa nista Sinoc kod moej rodice, samo sto na lusteru nije bila , i sjetim se u neka doba da pustimo Pepu pig, nismo je vise ni culi a kamoli vidjeli, nego samo koliko vikne da je zavrsila Pepa i da pustimo novu epizodu Neki dan, vozimo se sveki i ja kuci, s posla, Lana s nama...sveki je zove i zove i zove (sjedi pored nje) a ova je ignorise, kad u po frke : nema Nane, otisla je u grad , pita sveki a s cim je otisla, kaze sa tramvajem, otisla da seta Ja sam oplakala
ja nađ4em juče čašu razbijenu u šošku kuhinje...i pitam ko je razbio..naravno pitam i supruga...a moja F meni kaže ''ne mogu ti reći to je tajna''
ja je pitam ''zar se sa mamom mogu tajne imati'' kaže ona ''mogu dok je okićena jelka''
ko veli neće doć ništa ispod jelke ako mi kaže...samim tim sam supruga isključila i shavtila da je ona to uradila
recimo ja sam uveliko primjetila da nane imaju bolje živce sa unučadi nego sa nama što su imali. Moja mama to i prizna... al ja mislim da je to u vezi sa naporom i opterećenjme drugim...sikiramo se, hoćemo sve da stignemo i onda se ''pogubimo'' njih to prošlo a nas tek uhvatilo...elem nema ti to sa godinama veze moja emice
marijana a slike su kamuflaža, znaš da se na slikama ''namjeste'' poziraju kad se svađa ne smimam je a možda bih trebala početi da joj pustim kad svoju djecu aBd bude imala
ko veli neće doć ništa ispod jelke ako mi kaže...samim tim sam supruga isključila i shavtila da je ona to uradila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ja nađ4em juče čašu razbijenu u šošku kuhinje...i pitam ko je razbio..naravno pitam i supruga...a moja F meni kaže ''ne mogu ti reći to je tajna''
ja je pitam ''zar se sa mamom mogu tajne imati'' kaže ona ''mogu dok je okićena jelka''
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru