Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e hvala cure hanady dobro si me napomenula, idem vidjeti u Bingu a ako ne bude obidjem Merkator i Wisu ma nama trebaju fifi tanjiri jer malena hoće i Fifi tortu, a Fifi smo imali prošle godine .... tać
e fifi daj bože da nađeš... nekad je konzum imao...pogledaj u onome na koreji...imaju i oni izbor neki... ja sma fifi za prvi rođkas farah tražila...jedva smo nešta iskombinovali a Bih sam pretrrljala... sreća F je pametno dijete...ona se ufatila Kitty i ne popušta je...olakšala mi skorz
e hvala cure hanady dobro si me napomenula, idem vidjeti u Bingu a ako ne bude obidjem Merkator i Wisu ma nama trebaju fifi tanjiri jer malena hoće i Fifi tortu, a Fifi smo imali prošle godine .... tać
e fifi daj bože da nađeš... nekad je konzum imao...pogledaj u onome na koreji...imaju i oni izbor neki... ja sma fifi za prvi rođkas farah tražila...jedva smo nešta iskombinovali a Bih sam pretrrljala... sreća F je pametno dijete...ona se ufatila Kitty i ne popušta je...olakšala mi skorz
samo jedno upozorenje-ja se borim protiv Hello Kitty krivotvorina za klijenta iz Japana, pa pazite gdje i od koga kupujete ozbiljna sam smrtno!
sreća F je pametno dijete...ona se ufatila Kitty i ne popušta je...olakšala mi skorzuser posted image
moja je bila mala za 1 i drugi rodjendan da bi uopće znala šta bi al sad za treći je već velika curica i već je svima onako samoinicijativno rekla da će imati haljinu koja se okreće i tortu fificu
pocy vjerujem al ja ne uzimama od kineza...pogotovo ne tanjire jer sa toga s ejede...imama blagi strah do njihove plastike u rukama djeteta
vesela moja i valeika i mala imale su najdraže crtiće do 1 godine... recimo handi je voljela jagodicu bobicu više do mene haman a farah fifi... i odna promjenila... sad šta god ti nju pitaš d ajoj kupiš ona kaže kitty
ma sta djete zna ja ga nicemu nisam ucila sam kaze cao papa Cak se zna zahvaliti kad mu neko nesto da ,il od mene trazi bezzz stvari bezbroj puta na dan kaze fava ti i tebi reko fava hahahha kako je drug imal sta noovo vidim rodjendan se blizi abd
joj on ko moj E. samo govori fava,ja kazem molim on opet fava bas mi bude smijesan,a drug super,slusa,ide na tutu to mi je bas drago,zdrav to je najbitnije samo da nam tako ostane do rodjendana a pripreme vec u toku,treba mi par dana da razmislima gdje da smjestim sve te ljude kako ste nam vi,kako slusa u vrticu
sreća F je pametno dijete...ona se ufatila Kitty i ne popušta je...olakšala mi skorzuser posted image
moja je bila mala za 1 i drugi rodjendan da bi uopće znala šta bi al sad za treći je već velika curica i već je svima onako samoinicijativno rekla da će imati haljinu koja se okreće i tortu fificu
a je li vasa djeca bas ono bez daha gledaju te crtane jer mom R. nije crtani od početka do kraja niti jedan dovoljno zanimljiv da bi ga odgledao..on čisto informativno zna za Boba, roryja, pa i fifi i doru ali nije gledao tj, ne gleda crtani..kad pocne, samo naslovnu numeru i zivo prijatno..ode on svojim poslom
Hanady jel to Fifi niej tražena pa je nema na tržištu il je previše tražena pa se brzo rasporoda?
nisma sigurna koji je razlog... baš je bila hit hitova kad sam ja farah prvi rođendan slavila... al džaba nije je bilo jedno vrijeme je imao TL...tada sma našla najmanje one tanjiriće kod njih...al nakon toga nema ništa
ne znam...mislim da je one2plaxy za taj brend fifi zastupnik...nisma baš upućena kd njih u tanjriće i tu papirnu kolekciju ukrasa...ne što ne vdijeh u posjetama...al moguće da i oni imaju nešto sada...mada kažem ti tada nisma fifi lako našla nikako
ma moja kći slabo gleda crtane, mi smo stalno u pokretu.... gleda crtiće od 19 sati na TVSA traju nekih 30-45 min Fifi ne sjećam se kad smo pogledali, ima i 20 dana, nego moja vidi od druge djece u vrtiću... zna ona sve te likove al nismo od onh koji često gledamo crtaće, bar ne u zadnje vrijeme mislim sad voli fox live da gleda
poci A doskoro nije voli crtane sad sam ih gleda nista drugo ne gledam sem crtica po citav dan nekad i ne gleda al samo da je na kanalu crtici vecinom voli garfilda , i skubidubi duja wearju sto anel kaze ne miga tad ......
a je li vasa djeca bas ono bez daha gledaju te crtane jer mom R. nije crtani od početka do kraja niti jedan dovoljno zanimljiv da bi ga odgledao..on čisto informativno zna za Boba, roryja, pa i fifi i doru ali nije gledao tj, ne gleda crtani..kad pocne, samo naslovnu numeru i zivo prijatno..ode on svojim poslom
moje gldaju....
doduše smao ujutro gledjau crtiće..i eventulano navečer pred spavanje na TV-sa onu blesavu princezu
valjd akako ima malo dajemo d avide one jadne to vrijeme iskoriste da odgledaju do kraja
pocahontas E. gleda crtani al bas se uzivi,prije ih nije bas volio,al u zadnje vrijeme cim se probudi samo daj crtani,draze mu je to nego ici napolje ili se igrati,pa sad imamo ogranicenje pola sata ujutro i pola popodne i nema vise pa po citav dan govori mama Bo paja jeste reko,a voli da gleda onaj Bo u pokretu il tako nesto i Rory
rose , sad zasad sve kuc, kuc, kuc .... Koja ce tortica kod vas da bude masallah sad ce to jos malo . Super za tutu mi kako smo krenuli nece nauciti do iduceg ljeta mozda njemu tuta za igranje nosanje, i mene zahebaje skini me skinem nece sjedi, sjedi, sjedi, sjedi, poreda okolo igracki, sjedi, sjedi, sjedi, reko ako neces kakit ustani Poslije ces kaze aj može obucem ga Kad pogledam posle oso za cosak kaki ...
google translate - merhaba = bok (croatian) ili hello (English)
jao kraljice "google translate" ovo mi je najjače
ma ne, apropo teme ili off teme, pogledah prevod da znam o čemu pričaju ljudi..salim se naravno...nemam nista protiv ničega, pa Boze i sama pripadam islamu, ali da kazem nekome u prevodu Bok u nekoj sluzbenoj istituciji ili na poslu mi je too much...
pa zato fino kazes merhaba ili ti hello(google translate )
hanady ne znam sta tacno trazis ali nazovi bingo i pitaj,ja sam ih zvala kada sam trazila neku ljulju i bili su jako susretjivi i ljubazni,cak su i silazile u trgovinu da provjere imaju li
ma ne, apropo teme ili off teme, pogledah prevod da znam o čemu pričaju ljudi..salim se naravno...nemam nista protiv ničega, pa Boze i sama pripadam islamu, ali da kazem nekome u prevodu Bok u nekoj sluzbenoj istituciji ili na poslu mi je too much...
ma znam draga, nego mi je fascinantno dokle je sve otišlo a uparvu si sve što kažeš...
joj, ja se ovako nekad zabrinem kada vidim kako neka djeca mogu mirno sjediti po sat vremena..jer sve kontam da ne pati od manjka koncentracije i kontam, Boze kako će on u školi sjediti dva časa on će učiteljici sve po razredu hodati
felix i ja sam mislila nece na tutu do skole,E. isto se krije kad kaki i nikad nije kakio a da ga ja gledam,ja njega odnesem u sobu i stavim na tutu i zatvorim vrata,on obavi sta treba i zove da vidim a tortu mu pravi moja mama i bit ce ili taj Rory ili BO ili Tomica jos se trebamo dogovoriti pa sta nam bude lakse
heheh dobra si pa ima još do škole ja znam da su mi u vrtiću rekli da u periodo od 2 godine djecu uče da što više sjede, na neki način ih zadržavaju na stolicama il na podu u krugu, jer kao tada su djeca spremna za učiti se na mirovanje u jednom mjestu moja Ajša je aktivna baš al zna i odsjediti il odležati ko velika s nogom preko noge inače ne smeta mi uopće odavno u kućanskim poslovima a kažu da je zvrk al valjda je prošlo, hvala dugujem vrtiću
poci i A. kako naleti neku noc je sjedio dva i po sata igro se serpama . Meni bilo cudno ah reko c cudno mi kad miruje nisam navikla . Da bi oko 22.30 usto s poda izcefio i do 00 00 skako vozo se namjerio svoje sjedenje a ja se obradovala reko sad ce crtic i neka lezi jos malo u krpe ma jok , draga taj dok nije namjerio svoje skakanje nije se proso Kasno mi preko dana zaspi probudi se oko pola 4 il 4 pa on nikad odma ne ustaje jos + 1 sat lezi to je do 5 izlezava se gleda crtani pa dok dodje sebi onda skace pa mi kasno navecer zaspi
i ja nešto kontam kako ćemo dobiti informaciju, a bezveze pa ima nas još na RR može se još negdje organizovati proslava. Ja sam sasvim slučajno ujutro pogledala temu i prijavila se a da nisam ne vidim razloga da se ljutim ali hajde...Htjedoh ti reći za R. proćiće to njega s vremenom, i moj malac je bio takav ali sad kad mu je crtić interesantan odgleda ga u cjelosti. A što se tiče hiperaktivsnosti mene nekad isto strah kako će biti sa školom jer nigdje mira on nema.
nadam se..moze jedino kada s njim sjedim i čitam slikovnice, o to jako voli..mozda da sjednem i crtani s njim da gledam i da mu sve tumačim, mozda bi mirovao, ali gdje sam tu ja nigdje me nema
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''