Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da nije bas naj sa djecom...da je malo prehladan...a o tome ni ne mogu da sudim...sto jest jest...A. nije prisao..niti mu je trazio da pridje...sigurna sam da on ima svoje metode kako ustanoviti da li nesto djetetu fali...e sad...vjerovatno se oslonio i na to sto sam mu rekla da smo vec prije bili kod logopeda...da je ona njega pregledala..On jeste zovnuo Andreja...A. se okrenuo...to mu je valjda bilo dovoljno...mada se sad sjetih..nije mu jezik ni pregledao vjerovatno se na prethodni pregled oslonio...ne znam...probacu sad sa njegovom metodom..nista mi drugo nepreostaje
Dadada, ne znam ga kao ljekara, moja sestra je isla kod njega i pomogao joj je (šuškala je dok govori), ali ga znam privatno i stvarno je diiivan čovjek. I da, ima i on dvoje male djece, ne vjerujem da bi tek tako bio nepažljiv kada su tuđa djeca u pitanju.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
da nije bas naj sa djecom...da je malo prehladan...a o tome ni ne mogu da sudim...sto jest jest...A. nije prisao..niti mu je trazio da pridje...sigurna sam da on ima svoje metode kako ustanoviti da li nesto djetetu fali...e sad...vjerovatno se oslonio i na to sto sam mu rekla da smo vec prije bili kod logopeda...da je ona njega pregledala..On jeste zovnuo Andreja...A. se okrenuo...to mu je valjda bilo dovoljno...mada se sad sjetih..nije mu jezik ni pregledao vjerovatno se na prethodni pregled oslonio...ne znam...probacu sad sa njegovom metodom..nista mi drugo nepreostaje
Dadada, ne znam ga kao ljekara, moja sestra je isla kod njega i pomogao joj je (šuškala je dok govori), ali ga znam privatno i stvarno je diiivan čovjek. I da, ima i on dvoje male djece, ne vjerujem da bi tek tako bio nepažljiv kada su tuđa djeca u pitanju.
ako mislimo na istoga logopeda sa dvoje male djece ( jedna članica hora ) dadada ne brini on je super samo pozitivna isksutva za njega se vežu
znam, rekao mi je da ima cini mi se dva sina...ili sam ja krivo skontala ma meni je ok...jest mi malo prepotentan bio prvi put ...vjerovatno se zezao a ja to tako protumacila...danas skroz druga osoba...bas je temeljit bio...ja mislim da sam se sat zadrazala...i to je Andrejevic dosta nervozan bio...citaj...kukao...vristao...i tako to ...jedva ssmo se culi...meni je bitno bilo da neko i mene saslusa...da znam da nije do mene...sad cu probati po njegovom nacinu rada...on cak smatra da smo trebali i puno prije reagovati...ja sam njemu rekla da sam bila i kad je A. iamo 2 god.....po njegovom se moglo i sa 8 mj. vec poceti raditi...e sad...sa 8 mj. niko ne razmislja da li ce mu dijete jezik savladavati teze ili normalno...pa tako ni ja...a eto...drugi logopedi misle da se tek od trece god. moze raditi Ma sve u svemu...meni je legao...doduse i Irma mi je pravo fina...samo njen metod mi nije urodio plodom...e sad cemo vidjeti sa njegovim...jest da je to sve u pet deka...ima razlika...koje jesu bitne...al o tome cu na temi logoped...sutra...danas nemam volje
ako mislimo na istoga logopeda sa dvoje male djece ( jedna članica hora ) dadada ne brini on je super samo pozitivna isksutva za njega se vežu
Ovaj grad je stvarno samo jedna malo veca mahala . Jeste, ima kcerku koja je isla na hor, i ima sina (2-3 mjeseca mlađi od moje Esme). E bas je mali svijet Njegova zena je jedna od najboljih prijateljica moje zaove, pa se kod njih stalno srecemo.
Dadada, ja sam sa 13 mjeseci kad mi se brat rodio znala sve reći osim r, nisam i tepala. Brat je krenuo u skolu i jos je tepao, jedva on progovori sa skoro pune 3. Ali, mama nije brinula, jer je tetka, njena sestra, progovorila sa 3.5 godine, vec se svi pomirili s tim da je nijema, ali kad je guzi zatrebalo nesto sto nije mogla rukom pokazati, progovori
Btw, ovo moje dijete ima dvije cvoruge na glavi! , jedna sinoc, druga veceras... SInoc se igrala sa Skorpijinim Ajdinom, trcala i spucala u zid, a veceras lijepo polako hodala i opet glavom u zid... Samo da se covjek sekira
Ovaj grad je stvarno samo jedna malo veca mahala . Jeste, ima kcerku koja je isla na hor, i ima sina (2-3 mjeseca mlađi od moje Esme). E bas je mali svijet Njegova zena je jedna od najboljih prijateljica moje zaove, pa se kod njih stalno srecemo.
Dadada, ja sam sa 13 mjeseci kad mi se brat rodio znala sve reći osim r, nisam i tepala. Brat je krenuo u skolu i jos je tepao, jedva on progovori sa skoro pune 3. Ali, mama nije brinula, jer je tetka, njena sestra, progovorila sa 3.5 godine, vec se svi pomirili s tim da je nijema, ali kad je guzi zatrebalo nesto sto nije mogla rukom pokazati, progovori
Btw, ovo moje dijete ima dvije cvoruge na glavi! , jedna sinoc, druga veceras... SInoc se igrala sa Skorpijinim Ajdinom, trcala i spucala u zid, a veceras lijepo polako hodala i opet glavom u zid... Samo da se covjek sekira
seher grad=selo
ma procice cvoruge to se ona u Ajdina ...ljubav je cudna
I da, jos jedna stvar i odoh spavati . Moja prijateljica je, carica, sa 25 (da, da i to, ja sam '85. godiste ) odlucila da napokon nauči reći R. Ode kod logopeda i on joj kaze da je problem sto nije na vrijeme dosla i nije naucila proizvoditi vibraciju jezikom za glas r. Zamislite samo scenu zene od 25 godina koja sjedi na djecijoj stolici (onoj k'o u vrticima), gleda se u ogledalo, pod jezikom drzi aparat koji proizvodi te neke vibracije i govori:rrrrrr... rrr...r.rrr... r! Ja kad ne umrijeh tada od sege, necu od toga ni umrijeti, a steta, to bi bas bila super smrt
ma procice cvoruge to se ona u Ajdina ...ljubav je cudna
Evo, slagah, moram odgovoriti. Ajdin je zagrlio i poljubio, kad eto ti carice trci za njim i govori: jos jos jos luuubiii! ( i pri tome ljubi zrak dok joj on bjezi) A mm samo govori:"Esma! Neka, Esma! aaa, djeteta"
znači isti lik... dadada ne brini... ja sma izgubila brojeve telefona kad su mi maznuli mobilac...a bila sam rada da ga nazovem da onako sa njim popričaš jer si mi se bila opteretila
al eto vidiš svijet je mali
Evo, slagah, moram odgovoriti. Ajdin je zagrlio i poljubio, kad eto ti carice trci za njim i govori: jos jos jos luuubiii! ( i pri tome ljubi zrak dok joj on bjezi) A mm samo govori:"Esma! Neka, Esma! aaa, djeteta"
ma znala sam ja...Ajdin sarmer ...vidis ti sta njega ona skorpija uci ...prvo poljubi a onda bjezi za frendicu
znači isti lik... dadada ne brini... ja sma izgubila brojeve telefona kad su mi maznuli mobilac...a bila sam rada da ga nazovem da onako sa njim popričaš jer si mi se bila opteretila
ma morala sam pitati strucnjaka...ipak smo zadnji put bili prije skoro pa 1 god....od tad se nije nesto posebno promijenilo...hebiga...eto vidis...on kaze da se moglo i prije poceti...a da slusam sta mi svijet prica...ne bi ga odvela do pete...jer sam cula i takve komentare
ma morala sam pitati strucnjaka...ipak smo zadnji put bili prije skoro pa 1 god....od tad se nije nesto posebno promijenilo...hebiga...eto vidis...on kaze da se moglo i prije poceti...a da slusam sta mi svijet prica...ne bi ga odvela do pete...jer sam cula i takve komentare
što je puno puno je al usavršio bi madarniski skroz
joj dadada kad s eon otčepi ...kad ti staneš nama pisati... ja šta je on sunđer sve tebi pripremio...smao zamišljam..i jedva čekam
što je puno puno je al usavršio bi madarniski skroz
joj dadada kad s eon otčepi ...kad ti staneš nama pisati... ja šta je on sunđer sve tebi pripremio...smao zamišljam..i jedva čekam
ma samo da odcepi ...a lako cu ja...kupicu si cepove za usi
jutro svima, mi nismo otisli u vrtic, izgleda da su petice krenule, pao imunitet, kaslje pomalo i probudila se sva upisana, propustila joj pelena? zaspala sinoc u 12, nekoliko puta se budila i plakala i u 7 se skroz digla i nema sanse da zaspi. jos joj dali paracetamol? svasta. jucer su nam iz vrtica skrenuli paznju da je bila jako lose, ruke u ustima, nervozna, nisu je mogli nikako oraspoloziti...
moje seleberti davno sma ja u treću gimnaziju išla....ihhhhhhhhh ni sama se ne sjećam više samo znam lad ke vratiše nakon rata mi tad završismo...nismo u obnovljenu ušli na vilsu nažalost... al eto zvali su nas na dan škole ( prvi dna porljeća) da se družimo sa predsjednikom klintonom
pa onda se sjećaš mene ja sam sjedila tik do Clintona na pozornici. imala sam samo 15 godina!
a gordana je moja razredna bila..dakle, preuzela nas poslije vas! ti si sigurno onda pune 4 godine starija od mene znaš li Soleta? jesi li njegova generacija? i sunčicu? ili si ti generacija sa onim slatikim Dadom koji je imao dugu kosu i Sanjinom? joj kako sam ja ludila za njima awwwwwwwwwww
a selebreti, ja bih tebe mogla znati sto posto..bile smo skupa u smjeni..ti treći razred a ja četvrti...koje si bila odjeljenje?
< Poruku je uredio pocahontas -- 13.12.2011 8:35:10 >
ja vam neću sjedati na muku sa svojom linijom. ja sam u trudnoći dobila cijelih 5 kg a rodila Nađu sa 4150gr. izašla iz bolnice mršavija nego prije trudnoće...
eki to pa ti si fenomen ja sam mislila da sam fensi sa svojih 13kg nabijenih u trudnoći jer zapravo sam imala samo stomak, ostalo se ništa odokativno nije mijenjalo..kada se porodih, stomak se vrati na mjesto, ostalo nekih 4-5kg povagi viška, ali i to sam sredila brzo...sada sam na 58kg (prije trudnoce 56kg) ali mi sve stvari mogu..kako to?
Ja ponekad fino pricam ali ne pali,pa na kraju poludim
Mlada sam,ali ne znam gdje su mi zivci,sva sam rasijana,posebno danas
I ja sa svojih 28 imam jako tanke zivce U sekundi planem, pa za 5 minuta sam ok... Bas se brinem?!
nekako mi lakse kad vidim da nisam jedina a vala i ja bi ga nekad u top ispalila nekad kontam ma znam sine dosadno ti neznas kako bi mu ugodio . Slabo slusa , kad gdje odemo sve m je necu valjda je faza sto hanady kaze Skoro bili u shopingu naidje teta fina anelu ce jao a ti lijepi cizmica gdje si kupio on se dere necuuuuuu Kad bilo gdje odem, tete ga od mm pitaju pa gdje si ti sve fino odi meni malo bal bla anel se DEREEEEEEEEEEEEEE necuuuuuuuuu Vani kad smo komsinica ga zna dozivati pa A. sta mi radis on njoj preko ograde necuuuuuuu eh sta mu to znaci nemam pojma . Da nezna pricat nista drugo sem necu rekla bi hajd al zna svasta pricat al kad mu se neko obrati glavo je necu ..... I dernjava naravno kod njega nema nista normalno.polako terso neko djete
joj felix, meni su Anel i Raffi toliko nekad slični..ali stvarno prvo, obojica su žilavi, živahni i tanki..obojica su pomalo ters s tim nećuuuu...isto kake tj. neće da kake na tutu pa se sakriju i ne mogu da sjetim, ali bilo je još oar stvari gdje sam pomislila jao pa isti su
Ja sam se u prvoj trudnoci udebljala 28 kG od prenatala mi apetit porastao katastrofa,i naravno nisam puno smrsala jer sam 6 mjeseci poslije prvog poroda opet ostala trudna,u drugoj trudnoci nisam pila prenatal,konsultovala se sa doktoricom i udebljala se 13 kg
Ti mi je 13 otislo odmah,ali oni od prije stoje,pa sam bukvalno ko slonica
prenatal je zlo..i ja sam ovo čula da otvara apetit, tako da ga nisam ni probala..meni je odličan bio Pregnacare..pila ga i prije i poslije trudnoce, odnosno za vrijeme dojenja...kontam, i sada opet da pocnem jer mi se pomalo nekad manta