Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga Jelena samo da vam posaljem podrske,a ljepotici maloj sto brze ozdravljenje.Dusa mala da je makar tura popusti
a joooooj jelena mogu misliti kako ti je, sjecam se kako je nama bilo, a jos imas i malog luku al hb sve bude i prodje, jedva cekam da ovaj period bude iza vas. izgleda da se vecina nalaza dugo ceka, i ovu za laninu bakteriju smo cekali nalaz 10 dana, radili na nmikrobiologiji na DIP-u, pa dok je lezala na bolnici, radili su joj na infektologiji neke nalaze, isto smo danima cekali
znam kako smo se i mi sekirali, 17 dana temperatura, upala pluca a nisu znali od cega je i zasto ne djeluju antibiotici, pa je postepeno bila sve niza i niza i razmak izmedju vracanja temperature se produzavao, ali tek zadnjih nekoliko dana, onih prvih 12-13 dana je bilo najgore isto nista nije jela i samo buljila u jednu tacku i spavala al cim joj je spala temperatura zivnula je malo
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.12.2011 9:16:43 >
jutro nisam se naspavaala anel zaspo u 00.00 da bi posle sat usto toliko plakao izasna bas me trzno pola sata je jeco smirio se i opet zaspo, i onda ja sanjam ko ja se porodila rodila musko djete i placem sto sam opet rodila musko i ko vidim ja ga dam prijateljici koja nema djece reko neka bude kod tebe malo dok se ne predomislim I ko sa 5 haman mjes ja ga vratim sebi ponovo boze ludi snova boze .....
IZVORNA PORUKA: jelenaT Onda dijete je od 28. oktobra isprimalo peniciline sedam dana, pancef deset dana, klavax 7dana, sumamed tri dana i evo sada peniciline su propisali
...ovo sam procitala i samo su mi suze krenule Tako mi je zao Anuske, a i sve bolesne djecice koja ni kriva ni duzna moraju ovako da se pate...zivot stvarno ne zna kad je dosta ...Jelena kakvo je stanje jutros...kako protece ostatak noci?
Tajra, hvala mnogo ...majka ne moze dobiti ljepsi kompliment ...slatko mi je kako su se V. i R. i ono ljetos u parku i sinoc potezali oko iste stvari ...
Samo sam iskrena
A zbog "potezanja" me ... znam ja da je to djecije, ali ona se ponasa bas "ratoborno"... Sve joj je "moje, moje" i "ne dam, ne dam"...
ja samo uletih da vidim kako je Anuska nista necu komentarisati jer dovoljno sam ljuta i ako budem pricala sve zakljucace temu zato je bolje da sutim jelena draga neznam sta te spopalo otkako si se porodila,ali stvarno nemas mira uvijek nesto jedno popusti a drugo prihvati jeli to Ana pokupila u obdanistu?moram pitati jer nisam upratila zelim vam sto brze ozdravljenje,neponovilo se nikome
iman, drzimo fige, lana hvala bogu nema vise onu sto je imala kod upale pluca. mi idemo u setnju jer nismo odavno, mada je vrijeme fuj-oblacno i magla, hladno
Hej samo da mahnemo.kod nas je urnebes i veliko sranje da prostite:|Jelena draga procitah tvoje postove ti si gigant zeno,o tim papucarima u bolnici nista lijepo nemam reci.mislim stvarno jadan narod sa takvima. Budi jaka.ljubimo ljepoticu da sto prije ozdravi i tebi veliki zagrljaj.Ostalim pilicima i zenicama mahanje
posto je Marina moja komsinica tj ona je u Danskoj ja mislim da je mislila na vrijeme jer nam je bas grozan vjetar evo dva dana a snijega je bilo samo malo i nema vise ali javice se ona opet i reci sta je u pitanju Marina javi se
Jutro jel ima Jelene...jeli s ekome javila... ako s ejavi kome a taj neko zna moj broj molim vas javite...ja sma slabo spavala misleći na njih skroz... nešto sma sva ko sumanuta do svega...il što ja o toj mono ne znam ništa il tšo me taj ''majčinski'' strah preplavio od juče
ja imama posla i gostiju pa nemama kda visti kao inače
Nisam juce stigla nista citati, kad danas imam sta vidjeti Draga moja Jele, pa to je strasno vise stvarno Nemam riječi... Samo mogu Boga moliti da pomogne mojoj čupavici maloj i tebi, jer više ne znam šta drugo...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
ja sam se jutros cula sa Jelenom, nocas je A imala temperaturu,al eto od jutros od 5h sati nije joj visoka, nadam se da je i nece vise imati trebaju ici na penicilin da primi sigurno ce se Jelena javiti kad se vrate, sretno cure